Cum să prelungești viața laptopului

Echipamentele electronice precum laptopurile, calculatoarele, consolele de jocuri și telefoanele mobile sunt indispensabile în viața de zi cu zi.

 

Dar, ca orice dispozitiv, acestea se pot deteriora în timp, necesitând reparatii. Aici, intervine importanța unui service laptop specializat precum Service OnLaptop, care oferă nu doar reparatii de înaltă calitate, dar și o gamă largă de servicii menite să prelungească viața echipamentului tău electronic.

 

Beneficiile unui service specializat în reparații laptop

Alegerea unui service specializat în reparatii are multiple beneficii:

 • Expertiză profesională: Tehnicienii specializați sunt pregătiți să rezolve o varietate de probleme, de la cele mai simple până la cele mai complexe defecțiuni.
 • Rapiditate și eficiență: Cu stoc permanent de piese de schimb și aparatură performantă, 90% dintre probleme sunt rezolvate în aceeași zi.
 • Garantie și siguranță: Orice reparație și piesă înlocuită vine cu garanție.
 • Accesibilitate: Cu 159 de puncte de preluare în toată țara și serviciul de preluare gratuită de acasă sau de la birou, e mai ușor ca niciodată să accesezi serviciile noastre. Poți veni fără programare în centrele de reparații Service OnLaptop din București.

Cum să alegi cel mai bun service pentru echipamentul tău

Când vine vorba de reparatii, alegerea unui service de încredere este crucială. Iată câteva aspecte de luat în considerare:

 • Verifică recenziile și reputația: Caută opinii ale clienților anteriori pentru a te asigura de calitatea serviciilor oferite.
 • Garanția oferită: Un service care oferă garanție pentru reparații și piesele înlocuite este întotdeauna de preferat.
 • Rapiditatea serviciului: Alege un service care promite rezolvarea rapidă a problemelor, ideal în aceeași zi.
 • Profesionalism și seriozitate: Personalul calificat și un deviz detaliat de intrare și ieșire reflectă profesionalismul și transparența.

Cele mai comune probleme și cum le poate rezolva service onlaptop

 • Supraîncălzirea: Cauzată de acumularea de praf, defectarea ventilatorului sau pasta termoconductoare, necesara atat pentru laptop. Consola sau calculator. Iti recomandam sa efectuezi curatarea de praf a laptopului si a componentelor interne ale acestuia intr-un service specializat, periodic. I-ati in calcul schimbarea pastei termoconductoare la un interval de 1 an de zile, minim.
 • Erorile Hard Disk-ului sau SSD-ului: Daca ai un Hard Disk sau un SSD defect, poate fi înlocuit rapid cu unul de înaltă calitate in functie de capacitatea necesara. Inlocuirea poate fi facuta si ca upgrade de viteza sau capacitate pentru echipamentul tau. În cazul în care laptopul tău încă folosește doar un Hard Disk traditional, să optezi pentru înlocuirea acestuia cu un SSD pentru o performanță sporită.
 • Baterie care nu mai încarcă: În cazul în care bateria ta nu se mai încarcă sau ține extrem de puțin. Te sfătuim să ajungi în service pentru înlocuirea acesteia.
 • Ecrane sparte sau defecte ale display-ului: Reparații rapide cu piese compatibile de înaltă calitate, fie că este vorba de ecrane HD, FullHD, Oled de 144Hz, 165Hz sau 240Hz.
 • Defecțiuni ale plăcii de bază: Diagnoza avansată și reparații avansate la nivel de componente pentru a salva laptopul.

Service OnLaptop este dedicat să ofere nu doar reparații, ci și o experiență optimă clienților săi prin profesionalism, rapiditate, seriozitate și ușurința de a accesa serviciile. Alegându-i, te asiguri că echipamentul tău electronic va primi îngrijirea de care are nevoie pentru o durată de viață și performanță prelungire.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

 1. avantajul repararii unui laptop inschenghen sau in tara:
  -in schenghen nu veti fi roman ci „strainul” si daca sunt probleme veti avea avantajul sa va inlociasca motherboard cu alta inferioara ,dar compatibila,procesor inferior …etc (unii s-au plans de asta)
  – in Romania manelistul de serviciu va inlocui pasta radiator procesor ,radiator-cipset grafic cu balariile (scursurile care vin in Romania sa coste mai putin = MOARTE SIGURA A LAPTOPULUI).
  service sunt inventate sa mai mulga bani de pe fraieri=voi ,care nu o faceti oricum Microsoft si producatorul va vor sabota pe rand ori sistemul ori hardware -ul prin port direc ,prin internet(vezi „securitate” intel conectata la api intel windows 10 si care au oprit-o ptr a sabota laptopurile functionale sa va determine sa luati laptopuri noi cu windows 11=noua teapa)
  … „asa ca aduti si tu leutii”
  😀

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.