Cum se împacă Dragoș Bucur cu ideea că Dana Nălbaru s-a pocăit?

Cum se împacă Dragoș Bucur cu ideea că Dana Nălbaru s-a pocăit? ”La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită, a spus fosta cântăreață Dana Nălbaru”,  într-un podcast.

Dragoș Bucur, soțul său, creștin ortodox,  spune că nu se simte deranjat de opțiunea soției, dar se declară contrariat când cineva îl ironizează dacă spune că el crede în Dumnezeu.

„Cum?! E un moșulică cu barbă albă?!”.

Adică… cum s-a ajuns la chestia asta?

”Nu-mi explic cum e posibil să ajungi să fii luat la mişto atunci când spui că tu crezi în Dumnezeu”, spune Dragoș Bucur, în podcastul „Acasă la Măruță”.

„Religia e una, credința e alta. Am cunoscut oameni care datorită credinței fac niște lucruri care te fac pe tine, om normal, să-ți pară rău că nu le faci și tu. Adică niște modele extraordinare”, a mai spus  artistul.

Soția lui, Dana Nălbaru, a recunoscut tot într-un podcast că s-a pocăit

„Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”, a spus artista în podcastul lui Mihai Morar, acum câteva luni.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

8 Comentarii

 1. Slava Domnului! Singura decizie castigatoare intr-o lume care se prabuseste.

 2. Astept cu nerabdara ca eram, alisia, mia, david…..si toată mostenirea prostitevista, jurnalistica, artistica, marutistica…..si ce or mai ei sa aiba cate un podcast. Oameni destepti, nicio ora fara castig. Prosti, suntem noi ca-i privim, ascultam, urmam, injuram….Toate fufele, scursurile, lenesii au vlog, blog, mog, sorg, pod. Spor la bani!

 3. Dragos Bucur e ca un puisor de gaina in comportament ….naiv cat cuprinde,aiurea in tramvai,un adevarat circar cu nasul rosu

 4. Cum să n-ai nicio problemă, ortodox căsătorit cu o eretică?! Asta înseamnă să nu-ți cunoști credința și s-o practici de mântuială, nu spre mântuire. Eu nu cunosc ortodox practicant adevărat care să meargă la secte. Odată ce aprofundezi ortodoxia nu ai cum s-o părăsești.

 5. e cal mai ingust la minte din juriul’romanii au talent’daca vede o dansatoare din buric sau la bara seaca ca o arteziana,de la dulciurile Danei ii se trage
  Danei Nalbaru care s-a pocait,ca penticostalii au mai multi bani de cheltuit cu cofetaria ei care nu merge

 6. Nu mai puteam de grija relaţiei dintre un actoraş de mâna a treia şi o căntăreaţă expirată de la-mare-la-soare de acum douăzeci şi ceva de ani…

 7. CREDINTA ORTODOXA NU ERA DESTUL DE BUNA PENTRU DANA? NU PERMITEA SA URMEZI PORUNCILE UNEI VIETI DE POCAINTA? PIERDEREA SANATATII ARE LEGATURA INTOTDEAUNA CU RATACIRILE DIN VIATA. PROBLEMA SE ADANCESTE DACA MERGI DIN RATACIRE IN RATACIRE? ORTODOX INSEAMNA DREPT! IN TRADITIA VECHE A POPORULUI SE SPUNE CA IN CREDINTA IN CARE TE-AI NASCUT, IN ACEEA SA SI PLECI LA DOMNUL. CUM VA DESCOPERITI NEVOIA UNEI ALTE PRACTICI RELIGIOASE, NUMAI VOI STITI! DACA AI CAZUT DIN SANATATE, TREBUIE SA LUCREZI LA INTERIORUL TAU SI NU LA EXTERIOR…LUME, CAUZE, PRETEXTE, IMPREJURARI…CEL MAI GREU E SA ITI REPARI SUFLETUL!!

 8. @Ionica,

  credința adevărată este aceia care se fundamentează(are la bază) pe Biblie, care este Cuvântul revelat(descoperit) al Lui Dumnezeu.Adică omul crede că Dumnezeu s-a descoperit pe Sine , realitatea adevărată a lumii, și a descoperit planul pe care îl are cu omenirea, prin oameni deosebiți ca moralitate și integritate spirituală numiți profeți,cărora le-a vorbit , și au auzit glasul Lui, iar aceștia ne-au transmis nouă prin scris aceste mesaje divine , pe care le găsim astăzi în Biblie.
  După profeți ,Dumnezeu ne-a vorbit prin Fiul Său, Cuvântul întrupat ,care a părăsit gloria cerească pentru a veni pe pământ și a luat un chip de om, pentru a ne descoperi pe Tatăl, așa cum nimeni nu a putut, și pentru a se aduce pe Sine ca sacrificiu de absolvire pentru păcatele oamenilor.
  Biblia nu este apanajul, sau proprietatea unui om , sau a unui cult, ci este Cuvântul revelat al Lui Dumnezeu prin care omul poate cunoște pe Dumnezeu și poate veni la credința în Fiul lui Dumnezeu pentru a-și salva sufletul din păcat și de supt puterea păcatului.Păcatul este încălcarea conștientă sau inconștientă a Legii dreptului, dată de Dumnezeu și descoperită în Biblie.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.