Cum se poate îmbogăți Simona Halep și mai mult

A fost suspendată 4 ani pentru dopaj, dar Simona Halep ar putea câștiga încă o sumă mare de bani.

Halep a dat  în judecată firma canadiană Schinoussa Superfood, producătoarea suplimentului Keto MCT ingerat de româncă. Acesta a fost sursa testului pozitiv de la US Open 2022, conform apărătorilor lui Halep. Simona cere daune de 10 milioane de dolari, potrivit informațiilor vehiculate în presă.

„A fost foarte bine că am reuşit să aflăm de unde a venit Roxadustatul, pentru că e foarte greu când nu ştii ce se întâmplă”, afirma Halep în interviul pentru americanii de la Front Office Sports, pentru ca apoi să anunţe că a dat în judecată firma care a produs suplimentele.
Avocatul său Bogdan Stoica preciza:
„Am dat în judecată compania canadiană cu mai bine de o lună și jumătate în urmă. Procesul nu poate să fie decât unul de despăgubire, el nu va avea decât o influență civilă, nu poate să aibă niciun un fel de influență în dosarul sportiv”.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8557 Articole
Author

15 Comentarii

 1. Keeeeee! Si dupa, sa dea in judecata sa i se anuleze pedeapsa pentru ca nu e vinovata ea! Girmele si capcaunii care i-au dat sa foloseasca sunt vinovati! Hai Simona, indrazneste, reusita va fi socanta si istorica in tenisul mondial din toate timpurile! 4 ani nu trebuie sa ii pierzi, actioneaza, e sansa ta sa arati tot ce poti! In 2 ani ii poti ingenunchea pe toti cacanarii stufosi la limba care te-au pedepsit si trebuie sa plateasca cu varf si indesat obligatoriu!

 2. In situatia aceasta, daca nu existau specificatii in prospectul medicamentului ca acesta produce efecte de dopaj, atunci merita cele 10 milioane.
  Din cauza medicamentului i-au facut praf cariera si renumele, ceea ce este foarte grav. In SUA se cere
  1 milion $ si daca aluneci intr-un magazin si suferi o fractura……[Rumburak]

 3. @Pai de:
  Esti pe langa subiect. Si nu sunteti in America. Ati fost si v-ati facut de kko.

 4. Poate cere cat doreste.
  Insa, ce va primi, cat vs primi, cand va primi, nu se stie. Poate nimic.

 5. Keto MCT este o SURSĂ RAPIDĂ DE ENERGIE conform prospectelor!daca era interzis in tenis,sa spuna cine trebuie

 6. Dacă Simona crede ca o firma canadina va fi învinsă într-un proces ca acesta și sa mai și plătesca 10 mil. $ despagubire degeaba a colindat lumea, chiar și a tenisului. Avocații canadieni taie în carne vie și n-au mila de nimic. Poate chiar si sa piardă mai mult.

 7. sa castige procesul, banii nu conteaza, dar imaginea DA. Eu cred ca Simona va castiga si ca vom mai avea sanse in 2024 sa avem emotii si chiar bucuria de a o vedea castigand. Poate ar trebui sa ne unim in gand sa fim alaturi de Egregorul Romaniei si sa-l luminam cu speranta si curaj…

 8. Tribul albanez haHalep are vise umede! Intelegeti albanezilor cariera trisoarei s-a terminat! Rusinica, dopato!

 9. Cum dovedeste Simo ca inainte de testare, a consumat decat suplimentul acela si nimic altceva ? N-am crezut ca are atat de putina minte si atat de mult noroc.

 10. laie nu mai improsca pt ca poate intr-o zi cineva iti va pune oglinda si-ti vei vedea sufletul hain ca si altor comentatori fara mama, fara tara care bantuie cu ura lor…
  PT Tomlin deja a dovedit-o prin analize de laborator. Mai mult o firma canadiana s-ar putea sa aiba concurenti pe piata din tarile vecine ca doar nu-i singura firma din lume care produce suplimente pt sportivi, chiar le va face un serviciu daca se va afla numele, asa ca nu-i o cauza pierduta. Apoi din presa s-a afirmat ca una din cele doua probe a avut o valoare foarte mica, iar proba B mare, aici este iar o mare enigma, dar in lumea asta totul e posibil…

 11. Eu nu discut teste, e treaba labratoarelor, am intrebat altceva, o chestiune de logica elementara: cum demonstreaza Simo ca inainte de testare n-a bagat in corpul ei altceva, orice ? Atat, simplu, elementar. Din experienta altora, un simplu: „Iarta-ma, bajetii” era cea mai buna solutie, se inchidea cazul, Asa lumea ramane impartita si cariera distrusa, indiferent de adevar si indiferent de solutionare. Simo si-a injumatatit asa spectatorii.

 12. Esti urmasul criminalului din WW II de vorbesti in felul acesta? N-ai aflat ca albanezii sunt urmasii tracilor si romanilor ca sunt din marea familie europeana, chiar daca ar fi fost din Africa, Asia sau America nu ai dreptul sa judeci omul dupa origini. Indiferent daca-i albaneza, aromanca este cetatean roman indiferent de origine si trebuie resoectata, nu poti atunci asteapta ziua cand ceea ce ai semanat vei culege. sa nu te miri daca in Europa vei fi tratat dupa cum gandesti o meriti…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.