Cum se relaxează Putin?

Cum se relaxează Putin după serviciu? Păi, nu are nevoie, fiindcă nu se încordează. Cu toate că pare o glumă, aceasta a fost o parte din discuția avută de liderul de la Kremlin cu reprezentanții publicului și autoritățile din Chukotka (Siberia Orientală).
Unul dintre participanții la întâlnirea din orașul Anadyr a admirat performanța liderului rus și a întrebat dacă are un secret pentru recuperarea rapidă după muncă.
„Există o glumă binecunoscută despre asta. Cum te relaxezi? Nu mă încordez”, a răspuns Putin.
Liderul rus a adăugat că, de fapt, nu este așa și „viața te încordează”.
Știi, rar, dar totuși mă întâlnesc cu colegii mei de clasă, iar ei, adesea, uitându-se la mine, spun că nu cred că sunt eu. Știi care este problema: persoana însăși „nu înțelege întotdeauna cum se va comporta când se va găsi la un anumit nivel de responsabilitate”, afirmă președintele rus citat de RIA Novosti.
El a adăugat că este foarte important ceea ce este insuflat copiilor de-a lungul generațiilor.
Putin a zburat la Chukotka , unul dintre punctele programului său fiind o întâlnire cu locuitorii din Anadyr. Printre participanții la eveniment se numără reprezentanți ai familiilor numeroase, angajați ai organizațiilor educaționale, publice și instituțiilor medicale, precum și antreprenori locali.
Vizita de la Chukotka este prima călătorie a șefului statului rus în 2024.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 8

36 de Comentarii

 1. Sa-i daruiasca Bunul Dumnezeu sanatate multa ,ca sa poata sa ii linisteasca pe razboinicii lumii si sa fie insfirsit pace pe pamant !

 2. Cum se relaxează Putin?
  Nu mai este bolnav de cancer în fază terminală? Hotărâti-vă, este sănătos ori bolnav?

 3. Cum se relaxeaza sangetosul pitic? Cand vede convoaiele imense de victime, exulta de fericire. Caci dispretul fata de om e un dispreț suveran. Din feticire, pentru el – un exemplu tipic de jigodie tiranica – Rusia este o Bastilie, iar „legile” rusesti il absolva de orice vina. El omoara sute de mii de nefericiti (bureatzi, ciukchi, nenetzi etc), pentru a-si procura licoarea minune. A zburat in Siberia, ca sa se scalde, ca si Genghis Han, in sange de reni. Grav este ca locuitorii cred ca daca gura lui lugubra imprastie promisiuni si flegme, atunci ei, isi vor petrece reztul zilelor in balansoare si vor bea posirca pe saturate. Ciudat popor, lipsit de demnitate umană si extrem de abrutizat.

 4. Mai ordona niste atacuri cu bombe si rachete in Ucraina si cere recruti noi ca sa-i trimita pe lumea cealalta.
  Ca sa se relaxeze si mai bine, mai ordona si cate un salt de la etaj ptr cate un opozant al politicii lui demente.
  Deie Boje sa-l vad relaxat langa zidurile Berlinului, cum l-am vazut noi pe Ceausescu langa zidul de la Targoviste. Ptr cati oameni au murit din cauza piticului krakanat……[Rumburak]

 5. L-am vazut des in astfel de intalniri; femei sau barbati, tineri sau batrani, se simt foarte comfortabili vorbind cu el.
  Apropos, numai ce a semnat de cetatenie Rusa pentru 2 sportivi: boxerul American Kevin Johnson si un jucator de Hockey Canadian. Deci…………………………………………….

 6. Invazia actuala a Occidentului in Rusia este a treia in 200 de ani… La 1812 Europa condusa de Napoleon invadeaza Rusia cu 900.000 de soldati. Ar fi fost si mai multi daca Rusia nu avea prevederea de a alunga Otomanii din Basarabia…Rusia izgoneste cu greu, cu eforturi biblice Armatele Europei conduse de Napoleon….A doua Invazie a Europei de data asta condusa de Adolf Hitler este mult mai bine organizata…Lui Hitler i de alatura tari intregi ca Italia fascista, Ungaria hortista, Romania legionar fascista. Plus Japonia care semnase in 1936 Pactul Anticomintern, anti URSS. Hitler a atacat URSS la 21 iunie 1941 cu o Armata formidabila de aproape 5 milioane de soldati….Ucraina nazista de la Kiev se alatura lui Hitler…URSS sufera infrageri dupa infrangeri dar nu pierd Leningrad di Modcova…URSS isi muta toata industria de Armament dincolo de Urali si in doi ani devine superioara militar agresorilor…URSS intoarce razboiul iar la 30 septembrie 1944 urmarea Agresorul cu 5 miliaone de soldati ajungand la Berlin si punand Steagul rosu pe cladirea Reichstagului la 9 mai 1945…O parte din Armata rosie se urca in trenuri si la 1 august 1945 Elimina Armata japoneza din Manciuria care era atunci o a doua Japonie….Pierderile umane ale URSS au fost colosale…Circa 17 milioane de civili sovietici disparuti in anii ocupatiei naziste, executati, arsi, infometati de nazisti. Pierderile militare nu le mai pomenesc dar tot colosale au fost…
  A treia invazie a Europei impotriva Rusiei inceputa dupa 1990 este cea mai periculoasa, cea mai mortala, cea mai bine organizata si este condusa de SUA….30 de Armate NATO din Vest trimit Armament Ucrainei care deocamdata este Carnea de Tun care se bate direct cu Rusia….Rusia cere retragerea NATO la linia Berlin ca sa fie Pace…Occidentul vrea distrugerea Rusiei….Razboiul Mondial e in desfasurare…

 7. Eu as vrea sa știu cum se relaxeaZă VITEAzUL 🥳 KhaZar de la Kiev !
  Își mai trage câte-un cotetZ la Marea Roșie ?
  Trage coco-liniutZe pe năZuc ?
  Sau cântă la PIAN fără mânutZe ?
  măRog…😜
  [°°°RumBurKaK-UrKaK BuiMaK-RumBurKaK°°°]

 8. A multumit … „SHAMANILOR SIBERIENI” … pentru toate ce vizibil au facut pentru el (si pentru Rossia) ?ä
  TRUMP i-a multumit sincer lui MISHTEAUX ! (BIDEN nu mai are SWING-STATES … si curna plodu-i isi va pierde libertatea iar moshul …vederea ! )

  PUP !

  [V-am mai zis, vezi recent cazul LLOYD AUSTIN 🙁 -> NU E BINE SA RAZI DE PROPHETI … belstemul lor e …cuvantul lui DUMENZEU! V-as putea spuneeeeeeeeeeeee multe insa, PENTRU CE ?]

  MAGA!❤️❤️❤️🎶🤞

 9. CLAR !
  Asta nu epublic insa PUTIN s-a fus in SIBERIA
  cu daruri experimand RECUNSTINTA … „magiei” SHAMANILOR SIBERIENI !

  Ca MISHTEAUX chiar e un PROPHET REAL se stia inainte de strania disparitie , subtil calendaristic prezisa, de
  SFANTUL MISHTEUAX ! TRUMP fara indicatiile prophetii ale strasnicului MISHTEAUX
  nu era surprinzator nici prima data si nici acum urmator POTUS !
  (si el stie asta ! candva o sa va arat „scrisorile de recunostinta” -> Ploaua la Frankfurt ! 😐 )

 10. Președintele Rusiei se relaxează între ai lui al nostru nu ne suportă de aceea se relaxează mai bine printre africani sau printre arabi ori la ski .Nu îl merităm pe (editat) ,ne urăște probabil căci altă explicatie nu văd.

 11. Sandu spune:sa dus sa se scalde.Sanducule,cel putin el se scalda nu cade pe scarile avionului si nu il conduce sotia de mana dupa o conferinta de presa ca nu mai gaseste iesirea ca SENILUL de Baiden.

 12. Omenirea este datoare unui astfel de politician..Mulți nu pricep, se lasă dezinformați, dar Putin este omul politic al momentului și al planetei..Nici un american, nici un european nu sunt comparabile cu performanțele lui umane, psihice..Nu trebuie decît să ai memoria evenimentelor, chiar cu atenție la amănunte,. și vei constata că doar Putin a știut și a reacționat corect..

 13. stiam ca se joaca cu ratuste de plastic in cada de baie!

 14. Cutean, te inseli amarnic. In decembrie 2022, Dictatorul Roșu a cazut pe scări si s-a lovit tare, atât de tare, incat a facut ditamai zacusca la c*r. Dar nu Kabaeva l-a strans de pe jos… Ce-a urmat, nu stim. De cate ori a cazut bolnaviorul r(n)atiunii, nu stim.

 15. @14:55
  Daca nu ma insel, chiar si Oswald asasinul lui JFK a avut cetatenie sovietica.
  Ca sa vezi ce navala teribila de americani este la usa lui Putina! Dac-o fi sa-l aresteze, fii sigur ca si Trump va deveni cetatean rus.

 16. care Putin? asta este una dintre clone. originalul este „retras” din 2004.

 17. Ba asta Misto, daca tu chiar crezi tot ce indrugi pe forum eu recomand un psihiatru. Nu e nici o rusine, nu poti evita anu ite boli.

 18. Dobânda a fost condamnata de Platon, Aristotel, Plutarh, Seneca, Cicero, Goethe, Wagner. In Evul Mediu creștinii nu luau dobândă. Luther declara: „Cămătarii sunt hoți”. Doar evreilor li se permitea asta: în Deuteronom i se interzice evreului să perceapă dobândă de la fratele său. Dar goyimul nu este fratele lui. Hammurabi, descendent din dinastia amoriților, a interzis perceperea de dobândă. În 48 î.Hr. Iulius Caesar a încercat să reducă puterea cămătarilor, iar după uciderea lui, taxele au crescut vertiginos. Tiberius Gracchus a încercat în 133 î.Hr. să reducă puterea cămătarilor. A fost ucis în același an. După așa-numita Revoluție Franceză, folosirea monedei de hârtie era larg răspândită. Prieure de Sion, prin cămătarii Menasseh ben Israel și Antonio Fernandez Moses Carvajal, a initiat insurecția din 1642, condusă de Cromwell. Sub domnia puritană a acestuia, chiar și hainele colorate erau interzise. În noiembrie 1688 regele James II (Stuart) a fost răsturnat printr-o invazie finanțată de cămătarii din Amsterdam și condusă de Prieure de Sion și Ordinul Orange. Banca Angliei, proprietate privată, a fost înființată în 1694. Comitetul Macmillan, a reușit sa afle doar un singur nume al propietarilor – al lui Rothschild. Se spune ca motivul pentru izbucnirea Revoluției Americană a fost taxa pe ceai, dar, potrivit lui Franklin, camataria era motivul real. Alex Hamilton, agentul cămătarilor de la Washington, a ordonat înființarea unei bănci private și introducerea dobânzilor. Istoricul Richard Boesen a dezvăluit că Nathan Rothschild, care în 1806 și-a fondat banca la Londra și care a finanțat parțial războaiele napoleoniene prin Banca Angliei, ulterior a emis un ultimatum – fie contractul va fi reînnoit, fie va avea loc război. Jackson i-a numit pe bancherii masonici o gască de hoți și a promis că îi va extermina, dar Rothschild le-a întors foia.

 19. pupinkurizm cotidian catre putler , l-ati vazut linistit pe putler? niciodata! sta la 100 m distanta fata de oameni de frica sa nu fie omorat! un criminal feroce!

 20. „CV spune:
  10 IAN. 2024 LA 15:47”

  „„mishteaux (3301 -> 2024)🤐🤐🤔 spune:
  01 IAN. 2024 LA 10:42
  AM auzit ceva nou … poate n-ar trebui sa va spun insa pentru c-ati fost cuminti 2023 va spun !
  RUSII au dat ordin subteran de executatre a …”consultantilor” NATO in Ukraina
  si pa capul listei e un „accident” al un GENERAL american in Kiew !
  PS: Planul e sa para un „accident” … 😐 nu-s sigur ca le va reusi camuflajul insa de omorat tot il omoara … (luna asta 🙁 )
  PPS: Nu-mi multumiti … dupa ” Luati masuri si scoateti-l din caldirea oficiala …cazati-l in zone mascate nu langa … sko! Consultantii NATO din tarile vecine Ukrainei sunt oricum de ieri carne de tun , liber la vanat ! 🙁”
  ______________
  Daca tie nu ti-e straniu PROPHETIC „intamplarii” din aceeasi data calendarsitica (1 ianurie) 😉
  insea mna ca nu te duce capul … la prea-stranii CONICIDENTE ! 🙁
  IQ=?
  MAGA-> TRUMP=POTUS ❤️❤️❤️

 21. „01 IAN. 2024 LA 10:42
  AM auzit ceva nou … poate n-ar trebui sa va spun insa pentru c-ati fost cuminti 2023 va spun !”

  Esti greutz de cap ? 😀
  Ti-e greu sa vezi printre randuri ! Atunci e OK ! CAMUFLAJUL straniului MISHTEAUX 😐 functioneaza !
  De inteles „palavrele” lui sunt oricum doar ADEPTII vizati !

  M A G A ! ❤️❤️❤️😉😎❤️

 22. La început de an, îi urez celui mai KGB ist prost să se relaxeze la noi, întins lângă zidul de la Târgoviște. Mă rog, dacă rușii vor să-l împuște lângă zidul Kremlinului, atunci facă-se voia lor.

 23. Nu există prea multe familii ca Rothschild. La urma urmei, au fost in spatele tronului multor guverne, de când familia a ajuns pentru prima dată în Marea Britanie în anii 1700, emigrând din ghetourile din Frankfurt. Prima lor avere oficială a fost făcută din războaiele napoleoniene iar până la mijlocul secolului al XIX-lea, își răspândeau bogăția în UK și Franța, investind enorm, în timp ce ajutau la finanțarea guvernului britanic al lui Disraeli pentru a construi Canalul Suez. Lord Rothschild este extrem de mândru de moștenirea sa și a lucrat cu pasiune pentru a întări legăturile cu Israelul. Este președintele Yad Hanadiv, fundația Rothschild, care a construit și donat clădirilor guvernamentale ale Knesset-ului și Curții Supreme din Israel și prezidează Jewish Policy Research, dedicată promovării problemelor care afectează evreii din întreaga lume. Este o glumiță celebră, în care Jacob Rotschild spune că este deja împotriva următorului război finanțat de Rothschild. La fel sunt și candidații lui împrăștiați pe tot spectrul politic, în asa fel încat cu oricine votezi, tot aia e. Singurii candidați independenți sunt ai lui Rockfella. Inclusiv pedofalimentarul Trump sau pedosenilul Biden. MAGA bostanilor.

 24. Daca ISUS HRISTOS nu batea mar cu pumnii CAMATARII EVREI CA EL INSUSI DE PE TREPTELE
  TEMPLULUI din JERUSALEM
  il mai ucideu evreii ?

  AUD !

  SHALOM! (—> un evreu neutrru intreaba rethoric!)
  [DOBANDA e strans legata de utilitatea-de-baza a FIAT-MONEY-lor 😉 😉 😉 … dar ca sa vezi asta-ti trebe IQ>145, de-aia nu-s REVOLUTII la tot pasul …pentru ca lumea e plina de prosti-dar-multi si putine genii plictisite , fereasca , insa, sfantul cand GENIILE incep a baga batzul prin gard -> MAGA ! 😉 ❤️]

 25. Adevarul e ca de-abia FIAT MONEY
  au facut ca „DOBANDA” ca sursa de profit
  sa devina
  un CANCER ECONOMIC (arzand profitoriu etape, oameni culturi si societati !)

  FARA FIAT-MONEY cu acoperire nu in AUR ci in NIMIC
  am ajuns ca … BANCHERII sa fie mai puternici decat … BOGATIILE NATURALE ale POPOARELOR !
  [„TIPARNITA” e o veritabila scula diavoelasca 😀 PE BUNE ! ]

 26. Eh, mai dă și el câte-o boltă, mai zugrăvește un tavan da’ presa soroșistă tace mâlc. Probabil au motivele lor…

 27. Când ne îndrăgostim, avem tendința de a vedea persoana iubită prin prisma dorințelor noastre. Ne dorim ca dragul Donald Duck să dezamorseze tensiunile, să sigileze granițe, să oprească globalismul și să promoveze valorile creștine. Ne acoperim urechile când cineva îl critică, facem tantrum. De ce este Donald Duck așa? Memento că Illuminati ne țin într-o paralizie polarizată prin intermediul unei dialectici stânga vs dreapta. Știu că Trump este superior lui Biden, așa cum i-a fost lui Clinton, dar să ne amintim că Trump face parte din dialectică si Biden este senil. Dușmanul dușmanului nostru nu este neapărat prietenul nostru. A nu fi atașat de nimic este o condiție prealabilă pentru libertatea interioară. Puterea monetară și puterea revoluționară au fost înființate și au primit forme false, dar simbolice gen „Capitalism” vs „Comunism” și cetăți bine definite ca „America” sau „Rusia” ori „Vest” vs „Est”. Circ pus în scenă public pentru mase. Oameni asemănători, cu un scop comun, controleaza ambele tabere și își propun să-și atingă ambițiile prin ciocnirea dintre aceste mase antagonizate. Orice elev harnic ar descoperi asta. Illuminati au un monopol mental, controlând atât stânga, cât și dreapta, educația și mass-media, miliardarii și proletariatul, o operațiune psy-op menite să canalizeze patrioti în matricea Stânga vs Dreapta. Astfel, există puține șanse de schimbare. Oricine vrea să joace trebuie să respecte „regulile”. Noul sistem de ordine mondială pare un amestec de economie globalistă libertariană pentru miliardari și marxism cultural pentru a controla masele. MAGA nătărăilor

 28. Volodea, am citit într-un ziar care nu-ți caută în coarne, cum face Cotidianul, că în regiunea Moscova, oamenii nu au căldură în case de o săptămână pentru că centrala termică aparține unei fabrici private de armament. Păi ce faci Volodea, că idioții tăi de KGBiști ne arătau filme oracol cu noi înghețați în case?

 29. Dar acum de ce nu-si mai pune paturica pe genunchi/genunche, dupa unii?……[Rumburak]

 30. Ce-ai facut, Nuti?!
  …Ai citit intr-un ziar ca in
  Regiunea Moscova oamenii nu au caldura in casa de doua…
  Pai si eu am citit intr-un ziar ca populatia din Bucuresti nu are caldura si apa calda de…dintotdeauna!
  Diferenta este ca Ivan are cu ce sa faca focul.
  Ieftin!
  …Nasol, nu-i asa?!

 31. @ Elena Popa spune:…… Grea misie ai ca să te aia …….grija de alții în vreme ce neamul tău nu are căldură, mai ales în București, iar cea care mai este are prețuri astronomice, mulți apelând la „metoda Ceaușescu” de a trece iarna, cu o pătură, un pulover, ceva asemănător, în condițiile în care România este producător însemnat de gaze, a fost chiar pionieră în domeniu. Să ai gazele tale și să le plătești altora pentru utilizare. Tov. Putin nu ar fi permis. Poate acesta este motivul pentru care este așa de hulit de gangsterii lumii , situați în vestitul vest, și iau pus gând rău, și mor de ciudă atunci când mai face câte o baie în apa înghețată, iar oponentul său de peste baltă trebuie dus de mână la vreo manifestare, cu rugăciuni fierbinți să nu mai scoată vreo perlă pe gură, sau să dea mâna cu coada drapelului de lângă pupitru.

 32. Degeaba se dau cu 🌈ul de pământ trolacii Urcaci.
  VITEAZA ARMATĂ Ucacă o ia pe coajă peste tot !
  A mai ELIBERAT vreun cotetZ cu Cinci_Tomberoane la Rabotino ?
  A terminat de OCOLIT BahmutZul ?
  Sau a reușit să ne arate măcar UN SINGUR Kinjal doborât ?
  Unul, buey trolaci Urcaci, UNUL !
  măRog…😜
  [°°°RumburKaK-UrKaK BuiMaK-RumBurKaK°°°]

 33. De ruleta rusă ați auzit? Îi place la nebunie… cu generalii, cu oponenții… Îi privește cu atenție și interes! Trai neneacă!

 34. Adevarata distractie pentru criminal va fi cand intra pironul inrosit pe din dos.

 35. Ca intotdeauna, nelipsitul axon ne gratuleaza cu ineptii.
  Napoleon nu a invadat Rusia cu 900.000 de soldati, Axa nu a atacat Urss cu 5 mil de soldati, Romania nu era legionar-fascista dar din suma formidabila de civili sovietici „disparuti”,(17 mil pretinde repetentul la aritmetica axon) 90% sunt rodul politicii lui Stalin infaptuita cu naganul si coctailui Molotov de catre nkvd.
  Rusine, axon!

 36. Hotarati-va, fratilor, cine conduce lumea? Masonii,bancile, Big Farma, Iluminati, Davos, neo-marxistii,pedofilii, OMS-ul, lgtbiqlmnoprs…istii? Unele categorii se intrepatrund, stiu, mi-ar placea sa-i vad incaierandu-se, sau cel putin, calcandu-se pe picioare, spre deliciul si pacea noastra!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.