Vezi cum va fi vremea în următoarele zile

Meteorologii prognozează că vremea se va mai încălzi de joi, dar noii precipitații sunt așteptate în acest weekend.

„Vântul va slăbi în intensitate în majoritatea regiunilor, iar codurile de tip nowcasting vor fi emise, dacă este cazul, doar punctual, pentru anumite judeţe, situaţia este spre ameliorare. Miercuri vom avea temperaturi de 16 grade Celsius în vest şi de 12-13 în restul ţării. De joi, avem de-a face cu o încălzire a vremii, nu spectaculoasă, dar temperaturile mai cresc cu 2-3 grade, astfel că se ajunge la maxime de 20 de grade Celsius în Oltenia”, a declarat marţi seară meteorologul Dinu Mărăşoiu la România TV.

În ce privește vremea de la sfârşitul săptămânii, este posibil însă să avem din nou nevoie de umbrele.

„În weekend, nu sunt foarte multe detalii, situaţia se mai schimbă, dar este de aşteptat ca un nou front atmosferic să străbată ţara noastră, de data aceasta de la nord la sud. Vom avea din nou vânt, precipitaţii, inclusiv la munte, dar nu însemnate cantitativ”,  a mai spus meteorologul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.