Cum vede Stolojan ”mișcarea” sindicatelor. Cădem din lac în puț

Guvernul are de rezolvat acum problema deficitului de a-l pune cât de cât sub control, de a nu ajunge la acea cifră de 7%. A fost anunțul  ministrului Finanțelor la care  Theodor Stolojan a făcut următorul comentariu.

”Mă așteptam ca această Ordonanță să fie pusă în aplicare la 1 septembrie și nu la 1 ianuarie”.

Theodor Stolojan a comentat într-o emisiune TV ultima variantă a proiectului de Ordonanță de Urgență în următorii termeni.

”Avem probleme serioase de tot cu dezechilibrele din domeniul sectorului public. Se discută despre legea salarizării care este iarăși amânată, se discută despre sporuri. Informațiile mele sunt de fapt că sindicatele fac presiuni pentru ca sporurile actuale să fie introduse în salariul de bază și de aici să se socotească din nou acel plafon de 20% ca plafon maxim în care pot fi introduse sporuri. Întâi mărim cămașa, mărim salariile de bază cu sporurile existente în prezent după care reinventăm sporuri în limita de 20%. Dacă asta este mișcarea atunci cădem din lac în puț”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

9 Comentarii

 1. Stolojan țurcan Rareș popescu și toți galbejiti de la penteleu care au luat împrumuturi de 100 de mild de euro

 2. Cel intitulat Kapo de Mort cel Mare nu se dezminte, inca mai lucreaza shi demonstreaza ca el nu a intinat CCauzea.
  Sa intzelegem ca a devenit sarac, sau vrea sa nu se prinda clasa muncitoare cum s-a imbogatzit tov. Mai bine ne-ar spune de ce tremura el in tribuna cand colegul lui securici tov.Petrov, condamna kamunizmul in stil invers ka Cheashka.A ramas dator pentru Romania sa ne spuna unde sunt banii lui Cheashka. Se baga shi el la inaintare, chipurile face ceva pentru popor, la fel ka khazarii, ex.Prdro Romanu, cel cu baricada (=birourile CC PCR), Manoli=coleg la urmarirea in mod interlop a banilor, samd. Atatzea bagatori de zeama,ca te intrebi daca ei nu sunt platitzi pentru vorbe in vant, asha cum se platesc dottoratele lor cu iz de securici. Nu-i vorba ca de banii platitzi dela Buget, ex.Hoarda de Haur de cca.>30 de mii de lovitzionari platitzi cu acte in regula, ca nu mai au de unde sa restituie pamantul la proprietarii adevaratzi, sau o gramada de sinecuri, ex.ONG uri, aceshti Khazari se fac ca nu vad.
  O zi buna.
  Con
  P.S. Avetzi Putin tzica rabdare, ca le vine randul=ruleta lor ruseasca.

 3. Cine este angajat la STAT și este nemulțumit de măsurile propuse prin OUG să își dea demisia și să se ducă in PROIVAT . Simplu!
  Toate facilitățile fiscale trebuie să fie desființate . Salariul să fie baza remunerației , sporurile doar in cazuri deosebite.
  Fără discriminări . Sunt foarte multe de făcut dar actuala clasă politică nu are capacitatea și determinarea să facă cu adevărat reformă.

 4. Am crezut în anii ’90 ca este un om capabil. Dar este tot o jigotie ca Petrov.

 5. l-a scos securimea la interval sa latri k_k…pe model constantinescu, pe model basescu etc. singurul cazut din lac in put (za) esti dumneata, mah schiorule, mah…mai avem unul, sus in deal. ne-a schiat de ne-a rupt.

 6. Stolojan este unul din groparii României, ”tras cu cheia” de ocultă.

 7. Domnule Stolojan, să n-auzim o vorbă! VINA este a voastră, a tuturora! Ați devalizat ROMÂNIA, ne-ați închinat și ați cedat suveranitatea statului stăpânilor la care VOI v-ați băgat de slugi pentru confortul vostru blestemat. VOI TOȚI PURTAȚI VINA SITUAȚIEI DE ACUM! Voi nu aveți dreptul sa cuvântați în fața ROMÂNILOR! Așa că, TĂCEREA ar fi mai potrivită, stimate domn.

 8. Un tîlhar obraznic care nu mai are dreptul moral de a ieși în public ,sub nicio formă !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.