„Cumplită veste!” despre o tânără regizoare româncă!

Doliu în lumea teatrului. Marina Mălâia, regizor tehnic, a murit la numai 37 de ani, după o luptă cu o boală necruțătoare.

„Anunțăm cu regret că încă un membru a mai părăsit familia Teatrului de Comedie! Colega noastră, Marina Mălâia, regizor tehnic, a pierdut ieri, la vârsta de numai 37 de ani, lupta cu o boală necruțătoare. Transmitem condoleanțe familiei, prietenilor și apropiaților!”, a transmis Teatrul de Comedie pe Facebook.

Mai mulți actori au deplâns decesul prematur al regizoarei.

Dorina Chiriac: „Răvășitor de nedreaptă suferință. om tânăr frumos, tăcut, luminos, capabil, mereu binefăcător. Marina noastră a plecat”.

Maia Morgenstern: „Condoleanțe! Cumplită veste!”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

  1. Trist,extrem de trist.
    In plademie au murit mai ales cei in virsta ,cu alte boli decit covid,dar peste care covidul s-a asternut ca o mantie de boala finala pt.a-i ucide.
    Ce se intimpla cu mortile subite la tineri ,cine raspune?
    Dumnezeu s-o ierte,s-o tina vesnic in Lumina lui Eterna!
    Condoleante Teatrului,familiei,prietenilor, celor care au iubit-o si simt o grea pierdere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.