Cupa României: Ultima semifinalistă a învins în prelungiri

Oţelul Galaţi s-a calificat în semifinalele Cupei României la fotbal, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), după prelungiri, joi seara, în Bănie, în ultimul sfert de finală.

Unicul gol al partidei a fost înscris de portughezul Joao Lameira (114), din centrarea lui Mihai Adăscăliţei.

Oţelul a dominat cea mai mare parte a jocului, care s-a desfăşurat în jumătatea Universităţii, cu o prestaţie apatică într-un meci de obiectiv.

Gălăţenii au mai avut o ocazie mare, prin Teles (100), dar portarul David Lazar a intervenit salvator.

Cea mai mare oportunitate a gazdelor a fost şutul lui Jovan Markovic (75), al cărui şut s-a dus pe lângă poartă.

În semifinale, Oţelul o va înfrunta pe Universitatea Cluj, în timp ce Corvinul Hunedoara va primi replica formaţiei FC Voluntari.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Asta-i adevărata valoare a fotbalului românesc!… Galați, Cluj, Corvinul și Voluntari!…
    Unde-s rejele, briliantele,ciobanii,prăzarii,…?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.