Cursă blocată pe Aeroportul Otopeni, motiv uluitor

Situație uluitoare pe Aeroportul Otopeni. Cursa Tarom Bucuresti-Amsterdam nu a putut  decola la timp din cauza lipsei de personal pentru încărcarea bagajelor.

În aceste condiții, pasagerii, printre care se numără și ministrul Marcel Boloș, au fost blocați în aeronavă în așteptarea remedierii situației. Un pasager, realizatorul B1Tv Ștefan Etveș, a descris situația pe pagina sa de Facebook:

De noaptea minții!
Cursa Tarom, Bucuresti-Amsterdam nu poate decola din cauza lipsei de personal pentru încărcarea bagajelor. Nu se știe când plecăm
Doamne ajută!

El a revenit apoi cu un update:

Globe Ground, firma de handling a rămas fără 40 de angajați.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

10 Comentarii

 1. Iar v-ati grabit sa dati microbii pe TAROM. Lipsa incarcatorilor este vina agentului de handling, nu a companiei aeriene.
  La incidentele(multe) generate de WIZZAIR (de exemplu), in majoritatea cazurilor, relatati incidentul fara mentionarea numelui companiei aeriene responsabile.

 2. Si la case mari sunt intarzieri ce par de neinteles, la nemti dupa meci …jale…aproape nici un zbor nu a plecat la timp, ajungand sa la aproape doua ore si nu pt alti operatori ci pt Lufthansa…s-ar putea ca si ei sa se ”incurce” in personal fie navigabil/turnul de comanda fie cu bagajele…

 3. Dezastru la tot pasul și în orice din Romania. Dar avem luxoși imputiti de confortul minciunilor la iouropa și Rumanoia.

 4. hahahahahah… nici macar africanii aia „importati” de UE nu sunt dispusi sa munceasca pe post de hamal in rromania, prefera sa livreze mancare decat sa-si rupa spatele pe salariile rromanesti

 5. 1.a aparut o noua moda,
  toti o dau cu Doamne ajută!
  2.numele se scrie Ötvös
  inseamna giuvaergiu
  numai ceangăul nostru nu a aflat!

 6. Ce va mai place sa declansati senzatii si emotii negative cu titluri pompoase de genul: „cursa blocata”, „situatie uluitoare”, „doamne ajuta!”.
  De curiozitare, am accesat site aeroport sa obtin informatii despre aceasta situatie uluitoare si am constatat cu stupefactie ca zborul blocat a inregistrat o intarziere de 25min, care, foarte probabil, a fost recuperata in zbor, asa cum cei care calatoresc frecvent, stiu deja!
  Dar titlurile de genul acesta se vand bine. Important e sa vindem, orice, nu conteaza prezentarea obiectiva, integrala, ci poleiala sa fie stralucitoare. Ne-am obisnuit sa cumparam ambalaje. Continutul nu ne mai intereseaza.Succes in continuare in vanzarea de senzational!

 7. E normal la ce salarii primesc pt cat muncesc si la ce nivel de stres sunt supusi angajatii. Oricum pasagerii sa fie fericiti ca avionul nu a decolat fara bagajele lor. In Anglia spre exemplu se intampla din cand in cand ca unele avioane decoleaza pur si simplu fara bagaje din lipsa personalului care sa le incarce urmand ca acestea sa fie trimise ulterior. Am vazut de curand un film amuzant cu cativa sportivi englezi care se intervievau pe un aeroport american intrebandu-se: Tu unde esti? Si fiecare raspundea, in America, in State, in USA, etc. si bagajele cu echipamentul sportiv unde va sunt? Toti au raspuns la fel de suparati: in Londra!

 8. Da’ la decolare pasagerii au fost pusi sa impinga la avion si sa se suie dupa aia in fuga, din mers ? Banana Republic !

 9. Deci,sa te fereasca Sfantul ca firma de handling sa fie rupta-n kr,iar compania aeriana si ma si ! Munci la galere scrie pe fraieri, pardon,pasageri.Nii,ma,vax populi,iar le stii tu pe toate ? 🙂

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.