Cursă caritabilă în Capitală. Traficul rutier va fi restricționat

Ajunsă la a zecea ediţie, cursa caritabilă „Race for the Cure”, destinată promovării sănătăţii şi luptei împotriva cancerului de sân,  poate fi parcursă în plimbare sau alergare, având o lungime de 4 kilometri sau 0,7 kilometri, cu punct de start şi de sosire în rondul Kiseleff.

Traficul rutier va fi restricționat. Care este traseul  

Rrondul Kiseleff către Arcul de Triumf, unde se virează dreapta (fără înconjurarea Arcului), pe banda 1 de circulaţie şi trotuarul dreapta al Bulevardului Mareşal Constantin Prezan până la Piaţa Charles de Gaulle, continuând pe Bulevardul Aviatorilor pe bretea şi trotuar până la Piaţa Victoriei, unde se virează dreapta pe Bulevardul Kiseleff până la zona de eveniment şi sosire (sensurile de alergare/plimbare 4 km vor fi delimitate de garduri şi bandă semnalizatoare).

Înscrierea participanţilor va avea loc în rondul Kiseleff de lângă Muzeul Ţăranului Român, la ora 8,00, iar startul se va da la 9,30.

Liniile de autobuz 100, 203 şi 205 vor funcţiona pe trasee modificate sâmbătă, în intervalul orar 9,30 – 10,30, pentru a permite desfăşurarea cursei.

Decizia a fost luată ca urmare a restricţiilor de circulaţie impuse pe Şos. Kiseleff, banda întâi de pe Bd. Mareşal Constantin Prezan, Piaţa Charles de Gaulle (fără afectarea traficului în rond) şi breteaua de pe Bd. Aviatorilor, a informat Primăria Capitalei.

În perioada desfăşurării evenimentului, autobuzele liniilor 100, 203, 205, 282, 331 şi 335 vor circula pe Bd. Mareşal Constantin Prezan pe banda a doua, iar staţia „Arcul de Triumf” aferentă liniilor 282, 331 şi 335 va fi suspendată.

Totodată, pentru buna desfăşurare a evenimentului, între orele 08,00 – 13,00, se va restricţiona traficul rutier pe traseul competiţiei sportive, precum şi pe arterele care acced către aceste tronsoane.

Brigada Rutieră recomandă ca rute alternative:

– Şos. Bucureşti-Ploieşti – Bd. Aerogării – Str. Nicolae G. Caramfil – Bd. Aviatorilor – Piaţa Victoriei;

– Bd. Ion Mihalache – Bd. Banul Manta – Şos. Nicolae Titulescu – Piaţa Victoriei – Bd. Iancu de Hunedoara – Şos. Ştefan cel Mare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. În română pesemne nu suna frumos..
    De unde oare aceasta închinare spre alte limbi.. Un lucru bun și în acela câte o lingura de dohot..
    Mai sunt Chirițe prin guvern..

  2. Nu le mai ajunge, maica, cu alergatul asta. Auzi dumneata, zice ca „for za cure”! Astia or fi tot aia de la UE, care intra cu spatele in magazin!

  3. Cursă caritabilă nenorocind pe alții…
    Din planul „Lăsați proștii să intre la conducere”. Dacă crede careva că-i întîmplător.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.