Cutremur pe piața media

Șoc pe piața media din România. Toate canalele Orange Sport se vor închide de la data de 30 iunie.

Orange preluase canalele de sport de la Telekom România în anul 2022. Posturile celor de la Orange Sport difuzau competiția internă din „sportul rege” și multe alte întreceri de top la nivel internațional, precum Liga Campionilor, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1. De asemenea, Orange Sport transmite și Liga Campionilor la handbal, meciuri din NBA și curse auto.

Zilnic, postul de televiziune oferă iubitorilor sportului evenimente prin intermediul a trei canale, și, uneori, prin cinci posturi TV.

Angajații au fost anunțati de această veste prin intermediul unui e-mail intern, informează sportpesurse.ro în exclusivitate.

Orlando Nicoară a anunțat toți angajații de la Orange Sport în cursul acestor zile că posturile nu vor mai emite din vara acestui an și vor fi nevoiți, astfel, să-și caute locuri de muncă.

Moderatorii Dan Udrea și Silviu Tudor Samuilă, dar și analiști TV precum Meme Stoica, Basarab Panduru, Viorel Moldovan, Nicolae Dică și Constantin Zotta vor rămâne „liberi de contract” în urma restructurărilor.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. Un articol destul de confuz ,poate incercati sa fiti mai expliciti cu stirea asta !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.