Dă ca sigur ieșirea PNL de la guvernare

Liderul AUR, George Simion, anunță că PNL va ieși de la guvernare și spune că partidul va ajunge la groapa de gunoi a istoriei.

,,Mâine (n.r. – duminică) PNL va anunța că părăsește Coaliția și merge la groapa de gunoi a istoriei. Noi nu intrăm cu niciunii la guvernare, vrem alegeri cât mai repede și cerem ca românii să decidă!”,  este mesajul lui George Simion.

În PNL liniște nu e, în pofida efortului de a demonstra contrariul, dar cele două facțiuni din partid se aliniază în Coaliție, când vine vorba de… stabilitate. S-au acuzat reciproc și au vorbit pe față de fariseism, ba Alina Gorghiu chiar spunea că duce dorul vremurilor când lider era Nicolae Ciucă, pacificatorul.

Nu știm pe ce se bazează George Simion când anunță ieșirea PNL de la guvernare, cert este însă că deși clamează buna colaborare în Coaliție de mers vor merge separat la alegeri.

AUR s-a înnoit în ultima vreme cu oameni noi, sunt acum în partid, printre aceștia, Mohammed Murad, Sorin Constantinescu, care între timp a și plecat, după doar trei zile, pentru că a fost amenințat, după cum a susținut, fiica lui Vadim Tudor, Ilan Laufer, Sorin Ilieșiu, Ana Predescu- deputat de Brașov din PUSL (partidul fondat de Dan Voiculescu), aleasă pe listele PSD, Eduard Balascan, membru în PNL.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

10 Comentarii

 1. He he ! In poza vedem cum se taie „Tortul miresei” … in dimineata de dupa nunta a fost scos si pus la vedere, pe balcon, si cearceaful murdar de singe … singele provenea insa, pentru cine nu s-a lamurit inca, de la bataie !

 2. Gheorghe, nu pleacă nimeni, toți sunt din aluatul FSN. Ma tem ca și voi sunteți puii lor…
  Nu mai este nimeni care sa apere amărâtul de roman.

 3. Cum sa plece haita de la carnea pura(a se citi finanțele+pnrr)? Nu cred!

 4. Aflat în biroul oval în prezenta tovarășului Bideu von Budistan, Rareș Par Stufos ceru permisiunea cetățeanului cu cea mai fabuloasa memorie ca PNL sa iasa de la guvernare ca sa-l lase pe Ciolacu descoperit pe flancul sau drept. La auzul cererii, Bideul computer exclama: exculs din partid.Rareș Par Stufos se facu mic de tot,la auzul răspunsului,după care isi dadu cu ruj pe buze și grăi îndopat precum curcanul înainte de a fi sacrificat: domnule președinte am zis sa iasa PeNeLe de la guvernare, sa rămână puful ca să ne scaldam in el alături de aliații noștri. Nabadaiosul președinte impiedecat de starea vremii si de starea sa de sănătate pufaii cu buzele sale un PUF care fu interpretat de Pararosul Carliontat ca răspunsul cripat în cripta de pe Capitoliu e unul favorabil pufului. Pentru orice eventualitate se întoarse spre cel mai inteligent președinte cu Alzhaimar dorind sa-l asigure va a înțeles mesajul, dar constata ca Zeus dormea sforăi pe fotoliu. Se ridica discret din fotoliu, se descălța de pantofii din piele de sluga și părăsi încăperea în varfurie picioarelor sale de demagog cu gonococi aflat în menopauza intelectuala. În hol își scoase telefonul si-l suna pe Maciuca mecanica. Domnule Ciuca. E ok. Ieșim de la guvernare cu un alt spectacol. Trebuie sa închid. Ma simt atat de gol încât vad cum toți cei prezenți pe hol ma privesc cu pofte carnale. Doamne, când ma gândesc ca nu m-am e-Pilat din Pont, îmi vine sa ma exclud singur din partidul meu iubit, drag și scump. Ne vedem în curând și foarte probabil poimâine dacă nu ma presează unii sa rămân la o cina de taina, asa cum îmi place mie sa iau prânzul.

 5. Simion stie bine, el s-a nascut la groapa cu gunoi a istoriei si e cel care moare de grija altora.

 6. Mda … această „manevră” cu Aur mare câștigător …va produce o dejamagire catrastofala …. trebuie eliminate toate partidele politice să se treacă la o altă metodă administrativă …in care circul să fie exclus total …. politicienii care reprezintă instituții ale unui stat au ajuns mai penibili decât cei mai slabi influenceri … atât de penibili încât nici numai realizează ipostaza in care se află ………

 7. Nu e Simion bai nea caisa care moare de ce zici.Tu esti ala. Nu te-ai saturat ba de ciuma rosie si ciuma galbena de cand tot fura si nu se mai satura? Esti de-al lor si-ti sta in gat AUR. Ii tot fabricati mizerii si-l muscati de kur,la asta va pricepeti, cum ati facut-o si cu Vadim.Cata dreptate avea vedem acum.Ala era om cult nu ca gunoaiele care conduc acum tara, cu doua clase ca trenul, plini de diplome si doctorate facute la misto.Daca-i scuturi bine nu stiu nici cum ii cheama.Radeam de ceasca, de astia de acum, rasul si scarba! S-a lamurit lumea, vrem altceva, sa vina AUR sa va iasa pe nas jaful pe care l-ati facut cu natia si avutia nationala. Ce v-as face eu? Ce v-au facut comunistii, la stuf si la canal,cofiscate toate furaciunile si redate tarii.Voi n-ati muncit ptr ele,numai ati golanit si ciordit. Daia va e frica de AUR, o sa va dea ce meritati.

 8. Copiii spun lucruri trăsnite. Simion vede ce-i în curtea vecinului. Nici curtea vecinului nu-i curata, dar la pretențiile care le are AUR ca viitor loc doi pe tabla politica a tari privind partidele politice ar trebui sa fie mai atent la ce spune, dacă bineînțeles, are în bagajele sale și alta abordare politice și de ce nu ceva mai tineresc lipsit de bârfe și can can.

 9. Doar o parte din declaratie pare sa fie adevarata. Ca pnl ajunge la groapa de gunoi a istoriei este verosimil, dar cu iesirea de la guvernare nu sunt de acord: cainele nu pleaca de bunavoie de la macelarie.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.