Dan Barna: „PNL a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură”

Vicepreşedintele USR Dan Barna a afirmat, luni, la Ploieşti, că PNL-ul pe care îl ştiau cei care credeau în democraţie şi în drumul european al României „a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură”, fiind „aruncat sub patul PSD”.

Dan Barna a spus, în discursul susţinut în cadrul evenimentului de lansare a candidaţilor Alianţei Dreapta Unită din Prahova, că mesajul care trebuie transmis electoratului este acela de a nu se lăsa păcălit încă o dată de PSD şi PNL, punctând că PNL este „un partid care nu mai există”.

„Astăzi, dacă ne uităm la această coaliţie, la această coabitare, la această comasare, la Partidul Comunist Român, pardon… Comasat Român, la PCR, vedem o încercare de a mai prosti încă o dată România. Pesediştii le-au luat peneliştilor aproape 200 de primari deja şi o să ia în continuare. (…) Orice vot dat PNL e un vot pentru PSD şi Marcel Ciolacu. (…) PNL-ul a murit aşa cum îl ştiau cei care credeau în democraţie, în libertate, în drumul european al României, a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură şi aruncat sub patul PSD. (…) Asta este miza acestui 9 iunie – să nu ne mai predăm încă o dată pesedismului şi penelismului care scufundă această ţară”, a afirmat vicepreşedintele USR.

În context, el a arătat că Alianţa Dreapta Unită este cea care aduce speranţa în aceste alegeri.

De asemenea, Dan Barna a vorbit despre modul în care ţara este condusă de actuala guvernare.

„Nu vă mai lăsaţi păcăliţi de o guvernare care ne-a dus pe locul I în Europa la inflaţie, de o guvernare care ne duce pas cu pas spre modelul de guvernământ din Belarus şi nu spre Europa, de o guvernare în care judecătorii CCR se duc cu căciula în mână în birourile PSD-ului din Parlament şi ni se explică că ăsta este un lucru de normalitate, o guvernare în care păcănelele devin o industrie importantă a economiei şi care sunt protejate de Ciolacu care a promis în fel şi chip că va rezolva problema şi a băgat un bluf în Parlament ca să arunce praf în ochi, o guvernare care taxează bolnavii, o guvernare care nu ştie cum să mai simplifice viaţa hoţilor de lemne, o guvernare care prăbuşeşte această ţară zi cu zi şi care ne spune acum că nu a venit Apocalipsa, că ne-a zis Ciolacu zilele trecute. Pentru că perspectiva lui este că atâta timp cât nu ajungem ca Argentina, să mergem cu sacoşe de bani ca să cumpărăm nişte pâine sau nişte lapte, putem avea în continuare încredere în ei. O guvernare în care pur şi simplu vedem o comasare disperată de salvare a PNL-ului, un partid care nu mai există, pentru că liberalismul adevărat este în această sală, este reprezentat de Dreapta Unită”, a mai afirmat vicepreşedintele USR.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

18 Comentarii

 1. Peneleu nu mai exista de asta Rareș candidează azi pe listele pesedeu ca un adevărat Brătian, rușine , in timp ce werner își plimbă fundul puturos și incompetent prin lume cu avioane de lux

 2. In acest moment, alianta „Dreapta Uimita”, mai poate sa viseze doar la concursurile de tzopaiala din Piata Victoriei din vremurile de glorie, 2018-2019. Daca vor incerca un „remember”, sa fie atenti sa nu cada in gropile sapate de Nicky Primaru’ in piata si lasate acolo de 4 luni, pe post de capcane pentru bucuresteni.

 3. daca Barna are dreptate si a reusit sucombarea toxicului PNL Romania atunci :

  Traiasca Yohannis

 4. Nu-mi este,nu mi-a fost de incrédule acest individ ,dar are dreptate, noul pcr,( partidul comasat roman, ) niet ! Trezitiva romani ,oricum e tirziu,dar mai bine mai tirziu decit deloc. Intradevar ,pnl suffocation de impostures din scaunul mare.

 5. Barna – ELSA – generalul SIE Talpeș.
  Drulă – Felix Telekom – generalul DIE/ SIE Ilieș, măR😜g…

 6. Bună!
  Așa este. Iohannis este groparul unui PNL care la vârf are persoane de doi bani, slugi umile ale dulapului.
  De ce sunt asa de supuși? Pentru ca sunt șantajabili , coruptia se răzbună.

 7. ”Dan Barna: „PNL a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură”

  Nu m-as intrista daca PNL ar disparea definitiv, si PSD. Dar cel care spune ca PNL e sufocat…….nu ar trebui sa fie Barna un USR-ist, cand si USR este in moarte clinica provocata tot de catre Presedinte. Fata de USR a avut mai mult succes.

 8. Dánuc Barna (în maghiară c se citește ț) (o fi frate cu Tánczos Barna?) are ieșiri ce dovedesc un psihic viciat. Obsesii ucigașe și gesturi de aruncat sub pat decât să se deranjezi, scot la iveală un individ dubios. Unde e din peisaj cetățeanul ucrainean, trumvirul Evgheni Tomac. Lipsește un Victor Ion Popa, cel cu Take, Ianke și Cadâr, să scrie piesa despre un român (Drulă) un ungur (Orban) și un ucrainean (Tomac): LINEL, LALI și GENIK.

 9. Asta cam așa e. În ura lui viscerală față de Băsescu, Iohannis i-a luat partidul l-a băgat în PNL cu gândul să se folosească de unii din ei iar pe alții să-i distrugă. Orban a vrut însă să bată palma cu ei. De fapt Orban ar fi bătut palma cu oricine în afară de PSD ca să rămână la putere. USR a crezut că are spate la Secu și s-a crezut șmecher când a făcut orice ca să iasă de la guvernare pentru a nu deconta pandemia și a lăsa totul în cârca liberalilor. Iohannis i-a trăznit și bine a făcut.

 10. Ciobanul asta sibienesc nu poate gandi cu dibla lui. Recita textele securiste din anii ’90 cu comunismul. Si cand o fi de 90 de ani tot cu comunismul va speria lumea. Parca individul asta a indoit cu capul caroseria unei masini cand se dadea cu trotineta.

 11. Baŕna este nume unguresc și înseamnă culoarea maro. Este echivalent cu englezescul brown și nemțescul braun. Deci dan barna = dan maro, de la materia maro cea urît mirositoare, pe care o și mănîncă de obicei el și toți useriștii lui.

 12. Alt golan care s-a hrănit din suferința oamenilor PSD, PNL,usr ,pmp și UDMR aceiași mizerie care ne-au trădat interesele naționale

 13. Ăsta e ăla care cerea trotuare numai pentru vaccinați ! Un trotinetist imbe cil .

 14. Vicepreşedintele USR Dan Barna sa ne spuna cu cat a fost platit sa scoata USR de la guvernare pe cand era pres de partid,si de cine

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.