Dan Bittman a vorbit despre relația cu Denise Rifai

Cântărețul Dan Bittman  i-a dat un inel jurnalistei Denise Rifai la ea în emisiune, iar de aici au curs speculatiile. Bittman neagă însă, într-un interviu, existenta unei relatii amoroase, spunând că preferă amicitia.

Am făcut acel gest la Denise Rifai în emisiune tocmai pentru a atrage atenția presei tabloide, pentru că urmăream câteodată emisiunea, vedeam ce oameni celebri ajung acolo, dar nimeni nu se gândise măcar să-i aducă o floare. Și i-am și spus asta când am cunoscut-o, în timpul emisiunii și după emisiune. Mi-am zis: „Mă, ce-aș putea să-i duc ca să fie așa, de senzație?. Și dacă tot mi se spune „Inelul în România, bineînțeles că i-am dus un inel, fapt care a scandalizat pe toată lumea și a-nceput scandalul, ceea ce m-a și bucurat. (râde)

Acum, apropo de a avea o relație cu Denise, nu. Sincer, nu mă văd mergând până acolo. Prefer o amiciție bună și frumoasă cu un om frumos, deștept și cu calități formidabile decât să-mi fac proiecții… Mai ales că, de la o anumită vârstă-ncolo, nu-ți mai faci proiecții atât de lungi ca perioadă. Te gândești ca ultimii ani ai vieții să-i petreci frumos, cu cineva, dacă se poate, asta apropo de întrebarea cu iubita. N-o să vă zic, ca să nu explodeze din nou presa tabloidă (râde), dar prioritățile încep să fie foarte importante, tocmai pentru că ai făcut până la vârsta asta foarte, foarte multe, mai ai încă multe de făcut, dar începi să prioritizezi, să te gândești „ce mai am de făcut?, un fel de Bucket list, să treci prin toate până când închizi ochii, a spus artistul intr-un interviu acordat Viva.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Ioana Radu 8513 Articole
Author

5 Comentarii

  1. Pana termina aia sa-ti puna cele 40 de intrebari, ajungi sa te si logodesti cu ea……[Rumburak]

  2. Purii,ei intre ei,povestea cu cocosul babei si gaina mosului;nu mai scaspam de astia,nu stiu cand sa dispara

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.