Dan Dungaciu, cercetat de DNA

Dan Dungaciu, fostul director al Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale „Ion I.C. Brătianu (ISPRI), este suspect de săvârșirea infracțiunii abuz în serviciu, potrivit unor surse Presshub.

Procurorii DNA îl acuză că, în perioada în care deținea funcția de director al Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale „Ion I.C. Brătianu”, Dan Dungaciu a semnat un contract de împrumut de folosință în data de 07.06.2017, și ulterior, alte două acte adiționale, cu Asociația „Laboratorul de Analiză a Războiului Informațional și Comunicare Strategică (LARICS)” în calitate de comodatar, prin care au fost date spre folosință, cu titlu gratuit și fără organizarea unor licitații publice, două spații situate în sediul instituției ISPRI. Acest institut aparține Academiei Române.

Citeste articolul integral pe presshub.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

16 Comentarii

 1. mai Dungaciule, daca ai propus unirea Moldovei cu tara mama? Vezi, FSN-ul nu iarta!

 2. Nasol, najpa (sa inteleaga si auristii) ! A suparat pe cineva mai sus.

 3. O fi facut si asta CAZINOU ca aia de la USR in clădirea STATULUI.

 4. Mai este un roman cu functii care sa nu faca abuz in serviciu si foloase proprii.?!!!! Multi sunt nestiuti si asa vor muri.Dar banii au fost praduiti.

 5. L-ați văzut un pic mai răsărit la minte ați sărit repede să-i dați la gioale. Şi bineînțeles că nu ați primit nici o direktivă de nicăieri! Am zis eu asta!?

 6. O neglijenta. De mirare ca un om de calitatea lui a putut combina chestiunile publice cu cele private, dar, având în vedere cate alte „scapari” au fost și sunt la Academia Romana, Dungaciu ar trebui sa predea banii corespunzători chiriei si sa fie lăsat în pace.

 7. A fost o perioadă când era prezent permanent la tv, apoi într-un con de umbră adâncă și, digi l-a adus la lumina pe tv încât, mai aveau puțin și îl puneau președinte de țară.

 8. Mie îmi pare om serios. Ori cineva a sustras ceva acte ori a greșit el din neștiință. Eu nu-l văd pe Dungaciu să ceară parîndărăt.

 9. Eh sa vedem. Dungaciu nu prea urmărea linia oficială în analizele lui. Stătea cam prost cu limbajul de lemn iar atunci trebuia umblat la credibilitate. Indiferent cum se termină speța e fault la portar.

 10. Ăsta trebuia închis de mult,cât rău a facut țării acest nenorocit!…
  El i-a scris cartea lui jiji în pușcărie!…Si culmea și-a dat avizul pentru eliberarea condiționată a infractorului…
  Intreb,oare cât a primit de la jiji?…

 11. Dungaciule jaddanii au pus ochii pe Basarabia si tu le-ai stricat planu.
  Romania e infiltrata la varf de evvrei si cateii lor. Ai furat si tu Lacu Belina o groapa de pe malul Dunarii. Grav.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.