Dan Negru: dispariția televiziunii ca influență

Astea au fost ultimele alegeri în care televiziunile au mai contat. Gata! Din păcate pentru breasla mea, e finalul epocii influenței TV în politică!“, este opinia lui Dan Negru.

Într-o postare scurtă, dar care relevă tristețe, prezentatorul tv mai scrie:

 

„Am văzut, săptămânile trecute, candidați care apăreau zilnic la TV, în show-uri electorale, cu neveste, copii, susținători, și acu’, după vot, sunt vai de capul lor. Și am văzut candidați care n-au apărut deloc la TV și acu’ sunt sus în clasamente. Alegerile de anul ăsta înseamnă dispariția televiziunii ca influență în politica românească. E cea mai importată lecție ! De acu’, când o să mai fie cu alegeri, mai bine să ne uităm la frigider decât la televizor 😂“

Recomanda 8

10 Comentarii

  1. Da,televiziunile nu trebuie să facă politică! Televiziunile trebuie sa livreze știri fara comentarii! Dar cum banii nu au miros de ne baga pe gat publicitate 30 de minute fin 60 minute posibile, ce pretenții sa ai la miliardarii patroni de tv! Jos patronii, jos capitalismul deșănțat!

  2. Foarte bine. Oricum, chiar lumea a început să nu se mai uite la televizii. La ce să te uiți? La el, la Negru? La Badea, la Teo, la Ciutacu, Gâdea, Esca, Busu, Neti, Prelipceanu și alte nevertebrate!?

  3. Media si televiziunea sunt uneltele sistemului de „reeducare Pitesti”. Toti „sociologii” sistemului vin sa „explice” romanilor ca „trebuie” sa accepte mizeriile, furaciunile, amantlacurile si parazitismul lor pe umerii nostri. Se pare ca romanii au invatat sa spuna NU.

  4. Chestia e că ai mutre categoric implicate in formare de opinie,. Ai aceleași ”influențeri” lipiți de scaune care produc inepții// Televiziunile de ”stiri” sunt unelte ale politicului,.Nu mai e cazul de ele,.Azi teoretic și practic ești in sec 21. Ai alte posibilități de vot, INSTANT, fără imobile, școli blocate, sau numărători și saci de voturi contrafăcute. Simplu bre, doar ai gadgeturi și ai programe,. Ai internet și ai operatori..Cine are CNP valabil poate vota de oriunde die pe glob..Deci, nu te duce capu ??

  5. In sfarsit i-a cazut fisa si banateanului! Baietii cu coloana si cu valoare au parasit televiziunile de mai multi ani facandu-si televiziunile lor in sufragerie. Majoritatea a reusit. Este plina America cu ei, unii fiind de mare succes pentru ca isi expun doar ideile lor. Nu mai sunt la argintii stapanilor ca Gadea.

  6. Sa inspaimante lumea? Ieri am deschis RTV si am renuntat, n-am vrut sa aud amenintarile de razboi ale realizatorilor girati de Norica Nicolae si altii. Nu vreau sa mai vad oribilitatile lui Gadea care afirma ca virusul distruge toate organele si toate amenintarile au dus si la s…din partea unora care n-au crezut ca vor supravietui… desi a fost o gripa pt unii grea pt altii usoara, iar altii in aceeasi locuinta nu s-au contaminat desi era nonagenari…sau tineri…TV-ul filmele pline de violenta si etc. a disparut armonia totul e grotesc si distructiv….

  7. Este absolut normal. Aproape nimeni nu mai crede astăzi minciunile pe care voi, „jurnaliștii”, le regurgitați non-stop (mai puțin lungile și enervantele pauze publicitare). În plus, ne-am săturat și de divertismentul vostru grotesc!!!

  8. Bravo Dan. Media principală tradițională (main stream) unde intră televiziunea, radioul și presa au picat pe mâna lor. Au fost infiltrate, au virat puternic la stânga și ne-au băgat pe gât toate mizeriile drept adevăr. Internetul lasă loc și pentru altă opinie și lumea și-a dat seama de acest fapt. Pur și simplu au ales alte surse de informare care au devenit mai credibile decât main stream-ul.

  9. Cenzura opiniilor contradictorii este un alt factor. Exemplu Cotidianul, unde numărul comentariilor este în medie de 30 pe articol. Succes pe ultima sută de metrii.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.