Dan Petrescu este iar

Dan Petrescu este de marți noul antrenor al CFR Cluj, au anunțat oficialii clubului.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că Dan Petrescu este, începând de astăzi, noul antrenor al echipei CFR 1907 Cluj! Tehnicianul care a câștigat 3 din ultimele 4 titluri de campioană cu echipa noastră a revenit în Gruia, iar noi, toți cei din familia CFR-istă, îi urăm și îi dorim multă baftă”, au anunțat oficialii clubului.

Aceștia și-au exprimat încrederea că prin experiența și devotamentul său, Dan Petrescu va reuși să obțină și în perioada care urmează performanțe notabile pe banca CFR-ului.

Reprezentanții clubului din Gruia au anunțat că în zilele următoare va fi prezentată echipa cu care Dan Petrescu va lucra la Cluj.

CFR Cluj a anunțat în 28 august că a ajuns la un acord cu Marius Șumudică privind rezilierea amiabilă a contractului.

„Deși echipa se află pe primul loc în campionat, ambițiile conducerii privind parcursul european din acest sezon erau altele. În acest sens, pentru binele clubului, cele două părți implicate au decis, de comun acord, să înceteze colaborarea”, spuneau atunci reprezentanții campioanei României.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

7 Comentarii

 1. Dane, esti o caricatura de om! Banii nu sunt totul in viata. Ca sa te convingi, incearca sa mai cumperi o viata, sa vezi daca-ti iese!
  Te-au dat afara de la CFR ca pe o masea stricata si te-ai intors cu coada intre picioare.
  Decat asa umilinta, preferam sa antrenez in Afganistan, pe degeaba.

 2. dan petrescu si cfr- cluj 1907 (ce blasfemie pt. CFR!) I va baga in echipa OFICIALMENTE si pe kovacs si hațegan?

 3. Bou’ de Neluțu s-a-‘ntors la vechea lui dragoste făckătoare de rezultate cu un joc de kă..t. Nu învață nimic din ce pățăște! …sau Serviciul miticek ce-l ghidonează (cel ce l-a forțat pe Paszkany să cedeze clubu’ către gașka actuală) a luat iar deciziile pentru el…
  La cîțu bani (cîte sute de mii de ioroi? …500?) a dat Neluțu pentru ultimele 3 rezilieri de contracte cu antrenorii (iEdy, „Bursuc”, șumudik) putea să-l cumpere pe clujeanu’ Chindriș (care azi a ajuns pe 220 de mii în campionatu’ burtuchez), și să-l păstreze pe salariu mare pe Vinicius, și-l durea la banană pentru defensivă (ce a stricat-o după sfaturile mioritice și a luat 6 „boabe” de la sîrbi)! Putea să-l vînda în Golf pe Omrani, din care sare mingeacacapra, și mai lua un portar de perspectivă de la Arad (ăla care a ajuns la rejili blatizd Hadji), A rămas, datorită șumudickului, fără Rondon, care lupta pe rupte și marca goluri, iar șumudickul se duce acum la turkaleții lui, pe salariu mare. L-a adus prezidel pă bărăgăneanu’ Coman, l-a adus și pe Mara, și iar vom vedea transferuri de papagali… De Minteuan a uitat… Miriuță e ignorat… Da’ cum să fackă Neluțu ceea ce e logic? NUUUU… El trebuie să ia igzamplu de la ciobanu’ pușcăriaș… Că-s pretini dă tiliaphoniye…

 4. Este bine ca l-au desemnat antrenor pe Dan Petrescu DAR CONDUCEREA CLUBULUI CFR CLUJ AR TREBUI SA NU-L PUNA PRESEDINTE PE PRUNEA CARE ESTE CONFLICTUAL ASPECT CE SE CUNOASTE DIN ANTECENDENTELE ACESTUIA !!!
  Presedinte la CFR Cluj , in aceasta situatie, trebuie desemnata o persoana echilibrata , cu diplomatie ,cu personalitate demonstarata de competenta si inteligenta .

 5. Parca mai conteaza cine invarte banii ungurilor…in final vor aduce un antrenor din tara lor mama si gata.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.