Dan  Petrescu șochează: Toți jucătorii sunt de vânzare!

CFR Cluj a terminat acest sezon pe locul 2. Este a doua ediție la rând în care echipa de malurile Someșului nu obține nici un trofeu în fotbalul românesc. Revenirea pe bancă a lui Dan Petrescu demonstrează că patronul Neluțu Varga are gânduri mari pentru sezonul viitor, respectiv readucerea titlului în cartierul Gruia. El a reușit o primă lovitură importantă din punct de vedere al întăririi forței financiare a clubului prin cooptarea în rândul acționarilor importanți a fostului primar al Aradului, Gheorghe Falcă. De asemeni, la solicitarea Bursucului, adică a lui Dan Petrescu, a revenit ca președinte Cristi Balaj, care demisionase odată cu Adrian Mutu.

La finalul victoriei cu 5-1 pe teren propriu cu Farul, care a consființit locul 2 al clujenilor, Dan Petrescu a surprins pe toată lumea cu declarațiile care le-a făcut la conferința de presă.

Pentru mine abia acum începe munca cea mai grea. Trebuie să avem un lot competititiv și o bancă puternică. Titularii sunt foarte buni, dar pe bancă sunt probleme. Felicit toți jucătorii pentru atitudine și pentru cum s-au antrenat.

Am avut noroc că nu au fost accidentați. Asta înseamnă că au fost bine antrenați de cei de dinainte.

Orice jucător e de vânzare, dar sper să nu se mai întâmple ca anul trecut, când jucători de valoare au plecat în timpul campionatului. Nu se poate câștiga titlul așa. Va fi o luptă incredibilă și foarte grea anul viitor, pe două fronturi, dar trebuie să avem și noroc.

Nu am avut traume în cupele europoene, ci rezultate fantastice. Nu ne-au eliminat echipe cu buget mai mic ca al nostru. Dacă pierdem cu una cu buget mai mică e problemă, nu traumă”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. Oricum, tot ce vine din acea direcție n-are pic de valoare.Sunt contaminați cu influența maghiară revanșardă…

  2. @Olingpia Gafosdea- S-au contaminat cu szilva palinka și gulaș unguresc și dansează doar ciardaș.Plus că derbedeilor de fotbaliști le plac doar unguroaicele!’Tui mămăliga măsii !

  3. De ce nu afirma cu tărie „toți cetățenii sunt de vânzare, fie ei români”?! Din anul 2.000 tot se vând cetățenii români pe banda rulanta, puțin scapă din grilajul care cuprinde vanzarile!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.