Dan Tanasă (AUR): Am avut dreptate, jaf naţional în pandemie

Deputatul AUR Dan Tanasă a reacționat la solicitarea procurorilor DNA de urmărire penală a lui Florin Cîțu, Vlad Voiculescu și Oana Mihăilă, 

afirmând că partidul din care face parte avea dreptate atunci când spunea că în pandemie „s-a produs un jaf naţional pe bani publici”

„AUR a avut dreptate! Din nou! În pandemie s-a produs un jaf naţional din bani publici! Atât PNL, partenerul de guvernare al PSD, cât şi USR, au încercat să îl ascundă. Comisia de anchetă înfiinţată la solicitarea AUR a încercat să îl ignore. Florine, aşteptăm să ne povesteşti cum a fost cu achiziţiile! Acum nu mai au cum să fugă de justiţie!”, a scris Dan Tanasă, joi pe Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

6 Comentarii

 1. Lângă acesti trei infractori trebuie anchetați Următorii:
  KLAUS WERNER IOHANNIS,
  Arafat,
  Velea,
  Tătaru,
  Bode,
  Ăștia pentru terorizarea populației și amenzile date aiurea!…
  La pușcărie bandiților!…

 2. însă voi ereati în Congo?
  Ce păzesc cohortele din 7 servicii?
  Ori mai avem nevoie de inca un serviciu special pentru parlamentari?
  Sunteți varza cu toții.

 3. toata politia, procuratura, DNA etc MCV etc, toti bagati la puscarie pa viata, Editat

 4. Mda.. Și ce-i umblă celuia care ”are dreptate ” ?? Evident gura fudulă și puturoasă de haurit..educat la modestie …

 5. Nu se v-a termina lupta clanurilor dî India, de la macaci moștenită, niciodată.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.