Dani Alves, condamnat la închisoare

Dani Alves a fost condamnat la patru ani și jumătate după ce a fost acuzat pentru violarea unei femei într-un club de noapte spaniol, scrie presa britanică.

Fostului star al Barcelonei i s-a spus că a fost găsit vinovat în această dimineață la tribunalul din Barcelona, unde a fost judecat la începutul acestei luni, după ce a fost dus în judecată într-o dubă de poliție.

Tatăl a doi copii, în vârstă de 40 de ani, se confruntă acum cu prima sa noapte după gratii ca infractor sexual condamnat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Da, pretenția ca o femeie să apară singură într-un club de noapte este o garanție morală că are dreptate! Procurorul, care „nu a fost deloc părtinitor”, spune că acceptă afirmația ei și nu pe cea a fotbalistului pentru că ea a spus același lucru până când Alves a schimbat-o mereu din cauza beției. Bineînțeles, dacă cineva inventează ceva, nu-l schimbă!

  2. Uăi, io știu un lucru: muieria tră’ să să preaocupe di cratiță și creștiria pluozâluor! Ceia ce umblă s’ara p’in crâșme, vă zâc io că nu-i di soi…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.