Dani Oțil, de Valentine’s Day. Cumpără de pe internet, cu luminițe și să facă „piu”

Ce idee le-a oferit bărbaților de Valentine’s Day  Dani Oțil? El nu se dezminte, dar ideea împărtășită pe Instagram, deși un cadou la care nu te-ai fi gândit, e un pont care i se potrivește.

Moderatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan Și Dani” a oferit secretul celui mai bun cadou de Valentine’s Day convins că și alți bărbați vor fi felicitați. Și nu doar în această zi, ci și în alte cîteva după.

„Vrei să fii fericit de Valentine’s Day și încă ceva zile după? Toată lumea știe că Valentine’s Day este Ziua Îndrăgostiților, dar, de fapt, e ziua ei!

Care este înainte de Ziua Mamei, care e tot Ziua Femeii.

O femeie va zice întotdeauna că vrea doar flori sau nimic, că n-avem bani.

Nu există! Asta e o capcană! Femeia vrea flori și ceva de purtat, probabil strălucitor, de o valoare peste medie sau mai mare decât anul trecut.

Și ceva ce să arate că i-ai ascultat nevoile.

Așa că… fă asta!

Cu două săptămâni înainte de Valentine’s Day, fură-i, când nu e atentă, inelul preferat.

Sau, nu știu, bijuteria preferată. Ascunde-o la tine în mașină, nu mă interesează, las-o să o caute zi de zi.

Ajut-o să o caute, pune-te în 4 labe. Cu 3-4 zile înainte de Valentine’s Day, cumpără de pe internet cel mai ieftin gadget cu luminițe și butoane și care să facă „piu”.

Spune-i că este un detector special de metale prețioase, de aur sau de diamante. Pune-te în 4 labe, de câte ori vine ea de la muncă, fă-te că căutai de ore pe sub canapea, pe sub covoare.

De Valentine’s Day, pe 14, dimineața, ia inelul, pune-l pe pat și spune-i într-un bilețel cât de mult ți-a luat să îl găsești și că o iubești foarte tare. Crede-mă, cadou mai tare decât ăsta nu există!”, a spus prezentatorul videoclipul postat pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Aceasta creatura e o alta creație de marketing grețos? Nu are nici macar țâțe, ce sa mai zicem de buci, mecla, kraci-etcetera.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.