Darren Cahill, cu ochii pe noul antrenor al Simonei

Darren Cahill a vorbit despre noul antrenor al Simonei Halep, Carlos Martinez. Acest parteneriat este „o provocare” și pentru catalan, este de părere Darren Cahill.

Într-un interviu pentru Digi Sport, antrenorul australian a dezvăluit că a discutat cu Carlos Martinez încă de acum „4-5 luni” și că tehnicianul catalan „a avut o mulțime de oferte”, dar a preferat să aștepte decizia TAS pentru a vedea dacă poate colabora cu Simona Halep.

„Am discutat cu Carlos de vreo 4-5 luni. Este unul dintre cei mai respectați antrenori din circuit. A avut o mulțime de oferte să revină și să antreneze alte jucătoare.

 

A ales să aștepte pentru că a crezut în Simona. A vrut să vadă care e decizia finală în cazul ei, dacă poate sau nu să revină.

 

Și pentru el este o provocare”, a declarat Darren Cahill.

Cahill a explicat că stilul disciplinat al spaniolilor în abordarea jocurilor „i se potrivește Simonei”.

„Cred că este un tip răbdător. Spaniolii sunt foarte disciplinați în modul de abordare al jocului. Asta i se potrivește Simonei.

Vor avea nevoie de timp pentru a se obișnui. Vor avea câteva săptămâni după turneul de la Miami.

Dacă va exista o legătură puternică, asta vom vedea în următoarele turnee. Am mare încredere că vor lucra bine împreună. E o alegere bună”, a mai declarat Darren Cahill.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

2 Comentarii

 1. -Darren Cahill?
  -Andrew Tate,

  „În cei 8 ani de când locuiesc aici am trecut de la a vedea absolut ZERO străini, la foarte mulți.
  România ERA formată NUMAI din români.
  Nu mai este.”

  -Andrew Tate: „România este o țară comunistă”

 2. Ala, CARLOS este mai Tanar … :):):)
  SI,BUN Anrenor, da’SITanar, adica Antrenor COMPLET la Tenis de Muieri … :):):), care sar din Avionin Avion si TREUIE sa ma iAIBA si Normalitate …

  TU, Darren ERAI Antrenor BUN, da’ … Varsta si mai ales NePriceperea in TAO,
  Cestie care se face in Ani de Practica ZILNICA, InDarjita … :):):)

  Priceperea in TAO IN Cestia Excursiilor in Gradina de JAD si mai ales in Pestera de JAD, pana la Varste MARI, onorevole este CRUCIALA …

  Aia „IE”, daca NU ai avut Vreme (NU ti-ai CREAT-o …) ca mine SI Mintea Necesara (Tooot, ca mine …) sa AFLI si sa PRACTICI,
  acuu’ te uiti, doar … :):):)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.