În această etapă, desfășurăm activități esențiale de armare și compartimentare, menite să asigure durabilitatea și siguranța structurală pe termen lung, precizează reprezentanții Construcții Erbașu, societatea responsabilă de lucrări.
Aceste lucrări includ compartimentarea pereților de zidărie la nivelul subsolului, precum și armarea și cofrarea stâlpilor la etajul al doilea. Toate aceste acțiuni sunt esențiale pentru a garanta o infrastructură solidă și sigură, pregătită să ofere îngrijiri medicale de cea mai înaltă calitate.
Clădirea va beneficia de 58 de paturi pentru UPU-SMURD, 12 paturi pentru mari arși, șase rezerve pentru arși intermediari și post-critici, cinci paturi pentru microchirurgie și chirurgie reconstructivă, o secție ATI cu 27 de paturi și un bloc operator cu 25 de săli, spații conexe (sterilizare, farmacie, spații administrative și logistice, spații tehnice, etc.) și heliport.
Proiectul este finanțat de Ministerul Sănătății, prin fonduri de la Banca Mondială și are ca beneficiar Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” prin Consiliul Județean Timiș.
„Suntem mândri de progresele realizate și încrezători în impactul profund pe care acest centru îl va avea asupra comunității și a sistemului medical din România“, mai precizează reprezentanții Construcții Erbașu, societatea responsabilă de lucrări.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.