David Popovici mai face un pas important!

David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 200 m liber cu cel mai bun timp, la Campionatul European de nataţie de la Belgrad.

Sportivul dantrenat de Adrian Rădulescu a concurat în seriile probei de 200 de metri liber, pe care le-a încheiat cu cel mai bun timp: 1:45.44.

Semifinalele sunt programate joi seară, de la 19:41 şi 19,46. Finala este vineri, de la ora 19:36.

Miercuri, David Popovici, campionul european en titre, a câştigat finala probei de 100 metri liber, la Campionatele Europene de nataţie de la Belgrad.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

1 Comentariu

  1. Se vorbeste numai de Obiective ! Numai Ceausescu avea in Cap Numai Obiective !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.