David Popovici, medalie de bronz

Sportivul român David Popovici a cucerit medalia de bronz în proba de 100 m liber, duminică seara, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt (25 de metri) de la Otopeni.

Popovici, care înainte de ultima lungime de bazin era pe locul 7, a încheiat proba cu timpul 46.05.

Aurul i-a revenit francezului Maxime Groussei (45.46), iar pe doi s-a clasat italianul Alessandro Miressi (45.51).

Tot duminică, în proba de 400 m mixt, Robert Badea s-a clasat pe locul cinci.

România a mai obţinut la Europenele de la Otopeni o medalie, prin Andrei Ungur – bronz la 100 m spate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

8 Comentarii

  1. @Țumpi: tu vorbesti? Tu care nu intri in apa fara colac?

  2. Posibil Tumpi 20.15….l au scos din „bula” de izolare/pregatire psihologica

  3. Isi va demonstra valoarea, e un Caracter, mai rar. Si tanar, mai vedem, eu am in credere in asemenea Om. Si, daca lua altul bronzul, nu era laudat?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.