David Popovici, rezultat trist

David Popovici s-a clasat doar pe locul patru în finala probei de 200 m liber, sâmbătă seara, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt (25 de metri) de la Otopeni.

Popovici a fost cronometrat cu timpul de 1 min 41 sec 52/100, fiind devansat de britanicii Matthew Richards, 1 min 41 sec 01/100, James Guy, 1 min 41 sec 12/100, şi de lituanianul Danas Rapsys, 1 min 41 sec 15/100.

Popovici, campionul european en titre, se calificase în finală cu cel mai bun timp din semifinale, 1 min 42 sec 04/100, după ce în serii fusese înregistrat cu al treilea timp, 1 min 42 sec 39/100.

David s-a calificat, sâmbătă, și în finala probei de 100 metri liber din cadrul Campioatului European de înot în bazin scurt, finală ce va avea loc duminică.

La precedenta ediţie a Europenelor în bazin scurt, care a avut loc la Kazan (Rusia), în 2021, David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 200 m liber, iar Robert Glinţă a obţinut un argint la 100 m spate şi un bronz la 50 m spate. La Mondialele în bazin scurt din 2022 de la Melbourne, Popovici a cucerit argintul la 200 m liber.

Vineri seara, Andrei Ungur a câştigat prima medalie pentru România la Europenele de la Otopeni, bronz în proba de 100 m spate.

România participă la Europene cu un lot de 21 sportivi (7 fete şi 14 băieţi), selecţionaţi în baza formei arătate la Campionatele Naţionale în bazin scurt din perioada 9-12 noiembrie, desfăşurate tot la Otopeni.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

12 Comentarii

 1. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere! Mai vin si alte concursuri.

 2. Este un fenomen normal in sport, ca si in orice alt domeniu al vietii umane: nu poti sa fii etern, vesnic in fruntea celorlalti.
  Depasirea antecesorilor a fost regula de baza a evolutiei vietii pe pamant.
  Daca n-ar fi asa, acum am fi ramas tot la stadiul de antropoizi, topaind prin copaci si tufisuri……[Rumburak]

 3. Ei? Si cum v-ar multumi David POPOVICI ?

  Sa inoate avindu-l pe spate pe Biden si in dinti pe Putin , trecind linia de sosire cu 5 sec avans v-ar multumi stimati ziaristi ??

  PS__Nu credeti ca voi = Presa , sunteti captivi intr-o bula idioata , ridicola si rupta total de realitatea inconjuratoare ??

 4. Iată un capitol la care excelăm și noi. Capitolul Tristețe….Rezultate triste, conducători “triști” reprezentanți ai unui popor “trist” antrenați, in cea mai tristă etapă istorică, in tabăra “triștilor” bruxellezi…Trist, cu adevărat!

 5. Ai trecut că proasta aia din Constanța pe apă plată Dorna!…gata cu sucurile de portocale!…
  Colegul de la Edenia a știut ce și cum,a dispărut la timp…tu ai rămas să te faci de râs…

 6. O fi de la mazăre (Edenia) sau …vezi aug 2021 (a avut încredere…) Parcă o ia după Halep ( tot cu increderea în știință) . Poate mă înșel. Baftă !

 7. Marele antrenor de baschet John Wooden, care a câștigat in 12 ani 10 titluri de campion NCAA cu echipa UCLA Bruins, povestea la un moment dat ca dupa o lunga serie de titluri castigate, intr-un an a iesit cu echipa sa pe locul doi, ca in sezonul urmator sa castige din nou titlul. Si atunci, in euforia succesului respectiv, un suporter l-a abordat pe Wooden si i-a spus: „Anul trecut ne-ai dezamagit”…

 8. „rezultat trist”…ati gindit mult titlul asta? L.P. tot tu esti? nistorescule dormi sau esti in vacanta sau ai plecat la tine la tara? vad ca inca nu ai un comentator sportiv profesionist / cu o pregătire corespunzătoare….n-ai bani pentru sport….mai bine desfinteaza rubrica de sport decit sa ii terfeliti pe toti sportivii valorosi poate pentru ca nu „cotizeaza” .

 9. E istorie si asta
  Foc de paie
  Ca Bianca Andreescu si Emma Raducanu in tenis .
  Uitati-l .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.