David Popovici vrea să aibă bodyguarzi la JO

David Popovici vrea bodyguarzi la JO care vor avea loc la Paris vara aceasta. Solicitarea inedită a fost dată publicității de sport pe surse.ro

Solicitarea cu pricina este explicată prin faptul că sportivul român nu vrea să fie cazat în satul olimpic. De aceea, ar vrea să-și completeze staff-ul cu o celulă de securitate privată pe durata evenimentului de pe malurile Senei!

 

Citeste articolul integral pe sport pe surse.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

4 Comentarii

  1. de ce trebe bodygiarzi? nu e sigur parisu? cel mai cel oras din ue? la Soci nu aveai nevoie

  2. și vaccinat … ce-ți mai trebuie bodyguard… ești imunizat la orice …mofturi .

  3. Nu se poate sa fie un moft. Cine stie ce propuneri indecente si amenintari o fi primit de la interlopi, ca daca nu contribuie cu taxa de protectie o sa se trezeasca cu gatul taiat……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.