„De când avem cămile la Cluj?”

Un șofer din Cluj  a dat în trafic peste un dromader. Imaginile au fost publicate pe TikTok, unde au stârnit amuzamentul internauților.

„De când avem cămile la Cluj?”, este întrebarea care însoțește clipul de 10 secunde, publicat pe TikTok.

Mamiferul, de aproape 2 metri înălțime, se oprise pe carosabil.

„Este de la noi din curte. O lăsăm afară cât vrea. Câteodată ajunge până în Calea Turzii”, au declarat proprietarii animalului pentru Știri de Cluj.

Întâmplarea a avut loc zilele acestea, pe drumul dintre Cluj-Napoca și Feleacu.

 

@dru26x Fain la Cluj 🤣😳 #camila #clujnapoca #fyp #5pasidebine #fypシ #trending #romania #feleacucluj #amuzant #like ♬ original sound – Dru26x

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. He he ! Pai ce credeti, ca refugiatii afgani sau sirieni au venit pe jos, fara „masini” ? … La ce „piramide” de neam prost s-au construit (si) la Cluj, ma mir ca nu au aparut si crocodili in Somes !

  2. 😂😂😂😂😂 turism al cămilelor in Romania pentru că, turiștii străini evita in mare parte tara asta compromisa de bugetarii de lux nesimtiti!

  3. Cred ca e a primarului din Londra si cumparata de Boc, pentru circul din oras … nu vedeti ca e obisnuita sa circule „pe stinga” ? … Da’ se vede ca stie Codul Rutier mult mai bine decit multi soferi romani fara permis … baremi a scos limba pe stinga, cind a cotit … ce as vrea sa vad e cind il scuipa pe un militian, cum fac camilele, daca o opreste in trafic !

  4. E bine … macar asa, cind Ficusul are pofta sa se plimbe cu Tuta(nkhamon) pe camila pe la piramide, nu mai e nevoit sa se duca pina in Egipt, sa ne cheltuie aiurea banii, da o fuga pin’ la Cluj !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.