De ce a divorțat de fapt Diana Șoșoacă. Altul e motivul

Silvestru Șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă, președinta SOS România, a băgat divorț politic de soțul său, înlăturându-l din conducerea partidului pe motiv că vrea să-l scoată din ghearele serviciilor care l-au înconjurat.

Cauza scandalului din familia Şoşoacă ar fi însă cu totul alta. Ar fi pornit de la o filmare. Soţul senatoarei a fost filmat în timp ce dansa cu altă femeie, părând că se simte foarte bine, potrivit unor imagini difuzate la TV.  Șoșoacă ar fi perceput acest lucru ca o trădare.

Cert este că pentru Diana Şoşoacă şi partidul ei orice scandal public pare a fi benefic.

Ce a declarat Șoșoacă despre soțul său

Pentru a putea salva sufletul unui om şi viaţa lui, pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat, a trebuit să îl suspend din funcţia de prim-vicepreşedinte.

Replica soțului

Nu înţelegeţi că nu poate să mă suspende din partid? E o glumă proastă în cel mai bun caz. Cine citeşte statutul va vedea că nu pot fi suspendat decât de către congres.

Omul nu vrea însă să divorțeze de soția sa.

Silvestru Şoşoacă, citat de Observatornews

Dar de ce să divorţăm? Adică nu putem avea nişte divergenţe peste care să nu trecem?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Ioana Radu 8513 Articole
Author

24 de Comentarii

 1. Spălatul lenjeriei jegoase în public.

  Cum dimensiunile sunt agabaritice, și lenjeria e pe măsură.

  Adică depășește limita grețoasă!

 2. mareee! Bateti clopotele, cerniti-va, opriti manelele, a ramas tara pe drumuri!

 3. Ce vreti , Partidul SOS trebuia oprit cumva….

  Dintre ziaristele mai slefuite , cu o „caroserie” atragatoare , 95 % au fost ofertate de SRI ( si alte Servicii) pentru o colaborare …”patriotica” ….

 4. N-o mai ametiti si voi! Ea chiar vrea sa-l scape din ghearele serviciilor secrete pe care i le-ar oferi linguroasa dansatoare! Pe de alta parte, unsuroasa asta e in topul preferintelor privind alegerile prezidentiale?! Bleah!

 5. Sosoaka si-a dat seama că nu s-a măritat cu o ramă, ci cu un siret!

 6. Cercetarile experimentale au dovedit ca in proportie de 93 % dintre soarecii prinsi in capcanele alea cusca cu gaura sunt ….MASCULI.Sosoaca,la experienta ei,numai cand l-a pus pe cantar pe sobolan si-a dat seama ca a fost facut in pantaloni de expertele SRI.Ala nemaivazand alta gaura a intrat din prima in cusca capcana.Imi aduc aminte de un fost coleg care dorea neaparat sa ne insoteasca si el la o agapa de asta nocturna.Pana la 40 de ani nu mai experimentase astfel de chestii.O suna pe nevasta-sa si ii spune ca mai intarzie,ca l-am luat intr-un control,etc.Si nevasta ii zice-Vino imediat acasa derbedeule,nu te auzi cat de agitat respiri…Cam asa si cu Silvestru.Bravo Soso.Te votez numai pentru vigilenta.

 7. Tiganiada alba își face de cap, își pun poalele in cap că sa fie in prim plan! Nu știu de ce ii baga in seama televiziunile? Sa ii lase să băltească in spuma, în sucul propriu până mucegăiesc! Știți bine cum e in șatră, se cearta în casa, apoi în curte și dacă nu văd adunătură de gura casca sau poliție, ies in stradă si se cearta, urlând! Chiar nu se vede coincidenta că fiind realitate din șatră?!

 8. Nenea I.R. e deja celebru cu rastalmacirile REALITATII, asa cum si de data asta transpare din titlu…Jocul de cuvinte DIVORT-DIVORT „politic” ar fi o diversiune minora daca nu ar fi ALTUL MOTIVUL DIVERSIUNII…Pe IR il intereseaza ANULAREA IMPACTULUI
  declaratiei SINCERE a lu ShoshoTROACA, care i-a scapat precum porumbelu PACII, ca Shoshoaca prin demitere E SCOS DIN GHEARELE Securitatii!!! Normal ca nu a specificat CAND A INTRAT IN GHIARELE Securitatii, dupa 2020 cand a fost ea trimisa in politica
  de Comintern sau INAINTE DE CASATORIE si nu a stiut fiind din ALTA AGENTURA?

  Nea IR, te rad si curcile Capitoliului cotrocenist de diversiunea de doua kopeici gaurite cu „gelozia”…Altfel mi-esti simpatic!

 9. Și dacă o face pentru ca să nu fie acuzată că și-a pus soțul adjunct și asta nu e de „bon ton” , sau măcar ar trebui să fie !
  Pe vremea lui Ceaușescu prim secretarii erau aduși din alte județe, tocmai pentru a nu fi acuzați că-și favorizează neamurile !
  Și din acest punct de vedere , chiar că avea dreptate ! Nu ca azi , când tot neamul și cel familial, dar și cel penal -infractorial este pus în fufcții de către cel care ajunge și el sus pe aceleași principii !
  De asta ne merge așa bine ! 😎

 10. Silvestru a dansat cu o blonda leita cu Daiana, dar mult mai supla! Sa înceapă circul! Daca nu ești scroafa,nu exiști pe internet!

 11. Formulare eronată. Nu „dansa cu o altă femeie”, ci „dansa și el cu o femeie, în sfârșit”.

 12. Sosoaca scăpa daca își schimbă numele și daca isi taie stomacul!

 13. Il inteleg si pe bietul domn Sosoaca … ati incercat vreodata sa tineti in brate, cam ca la dans, un copac sequoia ? …

 14. VoteZ PeZeDeaua ! CioKalaKu ❤ !
  VoteZ PeNeLepra ! BatistutZă ❤ !
  VoteZ uSE🌈icii ! zDrulă ❤ !
  măRog…❤ !

 15. Acest subiect îi interesează pe români ? Este un subiect ptr presa de scandal nu ptr un sit jurnalistic care se respectă . Dacă Sosiaca era la puere și ar fi făcut un abuz sau ar fi încălcat legea , ar fi luat șpagă la privatizări, retrocedări, contracte pe bani publici, achiziții de medicamente , averi nejustificate, da , ar fi prezentat interes .
  În acest caz este fie o diversiune ptr a abate atenția de la problemele adevărate și de interes , fie jurnalistul nu are subiecte , nu este profesionist.

 16. „în timp ce dansa cu altă femeie”

  -reamintim de Anaconda,
  generalul Anaconda!
  (daca aia nu suge ci sufla
  se duce bula de aer pe naduva-n sus la creier
  cu rezultate devastatoare)

  „Anaconda”, șefa ofițerilor SRI acoperiți, trecută în rezervă de …

  1 aug. 2017 · Preşedintele Klaus Iohannis a trecut-o în rezervă pe Elena Istode, general SRI, care obișnuia să își petreacă vacanţele împreună cu familia …

 17. Rog scârbele usr să se abțină,mai mare circ decât iei nu a făcut nimeni , efectiv te lovește greața când auzi că vb acest ONG

 18. Oricine ar candida ,ar fi mai bun ,decât plăvanul belfer, turistul puturosul Nr 1 ,sau decât ONG-ul usr cel mai nocivă partid

 19. Oricine ar candida ,ar fi mai bun ,decât plăvanul belfer, turistul puturosul Nr 1 ,sau decât ONG-ul usr cel mai nociv partid

 20. Titlu mincinos. Citim si aflam ca ar fi vorba de un „divort” politic nu de divort. Pana unde o sa mergeti cu aceste titluri mincinoase? Maine o sa scrieti „Putin a murit” dupa care o sa citim ca a murit de ras!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.