De ce a plâns Prinţul William: „Am fost rupt în bucăţi”

Ducesa de Cambridge
Prinţul William şi Ducesa de Cambridge

Prinţul William al Marii Britanii a dezvăluit că a plâns în timp ce se uita la o competiţie sportivă, respectiv atunci când verişoara lui Zara Tindall a câştigat un concurs de echitaţie, relatează duminică dpa.

William a declarat în podcastul „The Good, The Bad, And The Rugby” – care este găzduit de soţul Zarei, Mike – că a urmărit momentul pe telefon în timp ce se afla în drumeţie în Exmoor.

„Singura dată când am plâns în timp ce mă uitam la sport a fost când a câştigat Zara, cred că a fost campionatul european”, a spus el.

„Mă aflam în drumeţie în Exmoor atunci. Eram toţi strânşi în jurul telefonului, priveam. Ea era acolo, plângea, drapelul se ridica. Am fost rupt în bucăţi”, a mai spus prinţul de Wales.

Zara Tindall a câştigat două medalii de aur atât la individual, cât şi pe echipe cu calul ei Toytown la Campionatul European Eventing de la Blenheim în 2005.

Ea a câştigat, de asemenea, medalii de aur şi argint la Jocurile Mondiale Ecvestre din 2006 şi o medalie de argint pe echipe la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

10 Comentarii

 1. CE dRAGUUUTZ !
  CE PROFUUUUUND !

  ASTA nu a facut si el Ceva CARTE ?

  De unde sa fi invatat ca a scapt pe Guritza GURII o mare Platitudine.
  Cu Aplomb, ceea ce agraveaza Cestia …

  Il credeam mai Destept decat Tas’uu’.

 2. Daca tipul plinge pentru asemenea timpenia, ce o sa faca cind arabii, africanii si indienii( care se reproduc ca iepuri) si din care Anglia e umpluta, o sa- l sodomiseze ?

 3. Asta e dragostea de ai tai, de neamu tau, de tot ce aduce glorie tarii tale, de maretie.
  Noi nu mai stim decat sa ne batem joc de tot ce e sfant, de tot ce e romanesc, de tot ce e glorios. Nu stiu daca mai e vreo salvare pentru neamul romanesc, prea s-a strans aici mult zgura si batjocura si neiubire.

 4. WOW !
  …ei erau acolo, plângeau, drapelul se ridica. Am fost rupt în bucăți.
  Când Urcacii au CÂȘTIGAT Eurovision-ul, mâRog… 😜

 5. Prinţul William al Marii Britanii a dezvăluit că a plâns în timp ce se uita
  la bunica-sa regina mascata
  singura-singurica-n Catedrala il plangea pe bunica-su……s-a riscat la 1 covid!

 6. @G … viața este prea scurta să o iei in serios mai bine cu bășcălie și luat totul in râs … să nu ajungem niște roboți iubesc defectele oamenilor mă face să mă simt uman ….. să fac pipi in lacrimile lui ….a plâns că a câștiga ….. dacă plângea doar că o vedea nu și fără să câștige il apreciam….plans de actor educație de casa regală …..

 7. Suntem bolinzi ? Ne intereseaza asa ceva ? Chiar asa ne-am bolinzit….

 8. Esenta umana a vietii este procreatia dintre sexul masculin si feminin pentru perpetuarea speciei,conforme cu spiritului crestin ortodox,respectat azi de cateva tari!.(ca sa nu le enumar,ca voi fi cenzurat!). Miscarile anti’crestine din Europa de azi sunt rezultatul desfintarii familiei si credintei stramoseasca.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.