De ce ai nevoie să-ți reîmprospătezi garderoba cu rochii elegante simple?

A trecut iarna, iar asta înseamnă curățenia de primăvară! Multe doamne și domnișoare au început astfel goana după rochii elegante simple pentru ocazii casual sau de ce nu, și rochii de ocazii speciale, pentru evenimente importante. Iată de ce multe femei aleg magazinele online pentru garderobele lor!

 

Poate ești chiar tu acea femeie care este în căutarea continuă de a obține stiluri și ținute noi, la modă, care să urmărească ultimele tendințe. În acest articol, îți vom spune cum să-ți alegi rochia perfectă din modelele de rochii elegante simple!

De ce să-ți iei o rochie nouă?

Datorită efectului fast fashion, tendințele modei trec mai repede decât un anotimp. Astfel, ce a fost la modă acum puțin timp poate fi considerat deja demodat, iar de aceea multe femei aleg să țină pasul cu tendințele prin intermediul rețelelor de socializare. Cu siguranță, ai văzut pe TikTok, Facebook sau Instagram vedete defilând cu noile designuri de la casele de modă, iar de aceea te-ai inspirat și tu să te înnoiești.

 

Este posibil ca și odată cu începerea curățeniei de primăvară, ai descoperit că rochiile pe care le-ai purtat anul trecut să nu mai fie pe placul tău, iar acum că ești invitată la o nuntă sau un alt eveniment important, nu mai ai cu ce să te îmbraci și ai ajuns la concluzia că ai nevoie de rochii de ocazii speciale noi, prin care să strălucești.

Cum să-ți alegi rochia potrivită?

Sunt multe tips and tricks după care să te iei pe care le poți găsi oriunde în mediul online, dar poți afla și de aici care sunt informațiile de bază după care să te ghidezi și să faci alegerea potrivită. În funcție de următoarele criterii, vei putea face o achiziția perfectă:

  • Forma corpului tău (este asemeni o pară, a unui măr sau este dreptunghiular sau triunghiular?)

În funcție de forma corpului tău, vei ști ce tip de croi să te alegi pentru o rochie nouă. De exemplu, femeile care au forme voluptoase, sub formă de pară, vor fi avantajate de un croi tip A. Cele care au o siluetă perfectă, sub formă de clepsidră, vor arăta splendid în rochiile care se mulează pe formele corpului. Există foarte multe croiuri, iar de aceea, în magazinele online, vei putea găsi cu ușurință rochia potrivită datorită faptului că sunt categorizate în mod specific, după croi, materiale și culori.

  • Culoarea tenului

Trebuie să ții cont și de tenul tău atunci când achiziționezi o rochie nouă. De exemplu, femeile cu tenuri calde vor arăta extraordinar în auriu, cele cu ten rece vor putea opta pentru rochii roz iar cele cu ten neutru nu vor da greș cu bej.

De asemenea, negrul este o culoare neutră, iar de aceea este potrivit indiferent de culoarea tenului. O rochie neagră este alegerea perfectă indiferent de eveniment, fiind o alegere elegantă și sobră, dar care poate fi și jucăușă în funcție de lungime. O rochie lungă neagră va fi perfectă pentru o gală, un botez sau o nuntă, iar o rochie scurtă poate fi alegerea ideală pentru o întâlnire romantică sau o petrecere. Astfel, cu aceste cunoștințe, vei putea străluci indiferent de ocazie!

Așadar, aceste două criterii stau la baza tuturor alegerilor vestimentare, iar de aceea este indicat să aprofundezi aceste informații cu un stilist, care te va putea îndruma din punct de vedere estetic, pentru ca tu să arăți impecabil.

 

Deja știi ce vrei? Ești gata să strălucești și să obții un look nou impecabil? Plasează o comandă online, este atât de simplu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.