De ce e mai bună Lasconi. Seidler. ”Nu se câcâie… ăăăă”

Elena Lasconi visează la funcția de președinte și într-o săptămînă ”vine cu decizia finală”, după cum a asigurat  la un post tv.

”Sunt 100% pentru parteneriatul civil”, a mai spus Lasconi, care are o agendă pro LGBT.

„Nu o să candidez decât dacă o să am sprijin din partea secretarului general și la Biroului Național. Mai durează o săptămână până ne lămurim și atunci voi lua o decizie. Asta e și definiția unui bun creștin, iubirea de aproape nu e condiționată. Familia mea, părinții mei sunt penticostali, sunt 100% pentru parteneriatul civil. Ăsta e secretul unui politician”, a declarat Elena Lasconi la Realitatea TV.

Deputatul USR Cristian Seidler este convins că Elena Lasconi va fi candidata la alegerile prezidențiale și că va intra în turul al doilea.

Seidler și Lasconi sunt adversari în cursa pentru șefia USR, după demisia lui Cătălin Drulă.

„Indiferent când au loc alegerile prezidențiale, suntem pregătiți și Elena Lasconi va intra în turul 2. Ăsta e mesajul meu și pentru Ciolacu, și pentru Ciucă: în turul 2, vă întâlniți oricare dintre voi cu o femeie, cu Elena Lasconi! (Mă bazez) pe notorietatea Elenei Lasconi și pe forța ei de campanie.

E o femeie cu o energie extraordinară și e și rațională, spre deosebire de alte femei din politica românească și toți acești mari bărbați de stat care ezită, care nu știu ce să facă, care ăăăă, se câcâie.

Elena Lasconi e cu totul altceva și e total altceva față de ce au avut politicienii în fruntea statului român în ultimii 35 de ani. Cred că e cazul să ne desprinde odată pentru totdeauna de acest trecut”, a declarat Seidler.

El i-a ironizat pe liberali și social-democrați, care nu se pot pune de acord  când vor avea loc alegerile.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

8 Comentarii

  1. N-am nimic cu ei atit timp cit o fac la ei acasa, pe tacute si cu usa inchisa.

    Dar media platita zbiara in isterie despre ei si ne acuza pe noi ca nu iubim noile deviatii psiho-fiziologice.

    Si pentru ca ei nu tac, nu-i votez.

  2. Lasconi nu o poate conduce pe fica sa și se aruncă la condus tara ! Câmpulungul a arata mereu bine,nu prea are merite ! Este gonflată intens de presă! Ptui! Ce părere bună are Seidler despre goimi ! Contrar talmudului !

  3. Vipera progresista sectara cica a votat pentru „casatoria traditionala”, apoi a fost prinsa cu minciuna. Acum spune ca este pentru „parteneriatul civil”, deoarece nu s-a pus problema casatoriilor homosexuale.

  4. Care ăăăă, se câcâie cand ii baga sefu cu meleiarde in sedinta inopinanta c-au pierdut alegerile

  5. Seidler ,ca nepot de rabin ce e ,ar trebui sa fie putin mai distept,am alte pretentii de la yel!

  6. Vreau alegeri cat mai repede, sa n-o mai vad pe babaciunea asta neputincioasa si mincinoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.