De ce l-ar fi susținut Kovesi pe procurorul Negulescu

Traian Băsescu a afirmat joi seară la B1 TV, întrebat de ce l-a susținut șefa DNA pe procurorul Mircea Negulescu, că cel mai probabil, Negulescu era ”omul căruia îi dădea teme” Laura Codruța Kovesi.

”Nu am decât o explicație. A fost omul căruia dânsa i-a dat teme: îl faci pe ăla, îl faci pe ăla, prin orice mijloace. Altfel nu se explică susținerea dată lui Negulescu”, a declarat Băsescu.

De asemenea, întrebat dacă este posibil ca Negulescu să o șantajeze pe Kovesi, fostul președinte a răspuns: ”Categoric, da. Dacă Negulescu ajunge în corzi o să spună cine i-a dat indicații și lista cu cei care trebuie executați. Acolo a fost format un tandem. Este evident că DNA Prahova a anut o misiune specială pentru că și SRI a dat un șef al secțiunii din Prahova, un colonel care s-a dus precis cu intrucțiuni să colaboreze în realizarea obiectivelor. Ei trebuie priviți la pachet”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.