De ce nu mai face Ţiriac patinoar?

Omul de afaceri Ion Ţiriac nu mai doreşte să realizeze la Braşov proiectul patinoarului pe care ar fi vrut să-l dea în administrare municipalităţii, a susţinut marţi, într-o conferinţă de presă, primarul Braşovului, Allen Coliban.

Edilul braşovean a afirmat că a primit o scrisoare de la fostul tenisman în care acesta şi-a exprimat „dezamăgirea” faţă de „cei care „conduc municipiul Braşov”, respectiv faţă de refuzul Consiliului Local de a „primi cu titlu gratuit o bază sportivă ce urma să deservească toţi braşovenii”, şi în care omul de afaceri precizează că „disponibilitatea sa de a realiza parteneriatul cu municipiul Braşov încetează”.

„Domnilor de PSD şi PNL aţi înfrânt, Braşovul pierde un patinoar, generaţii întregi de copii vor avea de suferit de pe urma sabotajului făcut în mod repetat în Consiliul Local (…) Avem din păcate acest rezultat, care spune multe despre felul în care Braşovul a alungat investitori în trecut, despre faptul că ani la rând ne-au ocolit şi festivalurile mari de muzică şi astfel de propuneri de parteneriate din partea unor investitori majori şi credibili şi toate acestea se datorează exclusiv faptului că votul politic (în CL -n.r.) a fost contrar intereselor braşovenilor şi contrar jurământului pe care noi, reprezentanţii comunităţii l-am depus”, a afirmat Allen Coliban, făcând referire la faptul că proiectul patinoarului nu a trecut în şedinţa de vineri a CL Braşov.

Un memorandum de colaborare cu Fundaţia Ion Ţiriac, în vederea realizării unui patinoar dedicat în special antrenamentelor copiilor şi juniorilor, a fost adoptat de Consiliul Local Braşov în 29 decembrie.

Conform explicaţiilor date la momentul respectiv de primarul USR Allen Coliban, fundaţia urma să cumpere un teren, pe care să realizeze investiţia pe cheltuiala sa, iar apoi patinoarul urma să fie dat în administrare municipalităţii braşovene.

Totodată, edilul promitea că detaliile colaborării cu Fundaţia Ion Ţiriac vor fi prezentate Consiliului Local Braşov la sfârşitul lunii ianuarie.

Cu toate acestea, un proiect de Hotărâre de CL a ajuns pe masa consilierilor braşoveni abia săptămâna trecută, în 29 martie, şi, după dezbateri îndelungate, nu a fost votat din cauza opoziţiei consilierilor PNL şi PSD.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. Pai daca consilierii psdpnl nu au primi spaga de rigoare cum sa dea aviz. Mai spun la toate tv ca ei lupta pt binele tarii. Dar de fapt pt.binele lor. Prosti sunt cei care ii vor vota.

 2. Adevărul despre Ion Țiriac. S-a aflat ce religie are miliardarul român. Subiectul a fost abordat chiar de el în urmă cu ceva vreme. El a declarat într-un interviu că face parte din „Biserica lui Isus Hristos și a Sfinților din Zilele din Urmă”, adică a mormonilor…Trebuie explicat că religia mormonă sau cultul mormon implică mai mult banul decât divinitatea, biserica având o avere fabuloasă și fiind amfitrioana unor mari companii. De asemenea, pe lângă miliardarii care s-au convertit la acest cult creștin mai sunt și numeroși politicieni mormoni. Astfel, această sectă este foarte bine susținută de serviciile secrete ale lumii…(din Capital)

 3. Asa au votat consilirii si in Bucuresti si au dat la oameni decât 250 de lei in luna martie 2024 !

 4. In Romania totul e minciuna! Pe Ion Țiriac îl cheamă în acte Ioan Tiriac! Las ca merge si așa! Realizați in ce tara trăim?

 5. Toata viatl lui a umblat dupa pomeni si gratuitati,averea si-a facut-o pe spinarea tarii,nu ca a descoperit el apa calda
  ” Titlu gratuit baza sportiva’nu mai are masura in lacomia sa … …
  A trecut si la religia mormonilor sa faca un ban in SUA ,numai ca nu i-a tinut figura

 6. Tiriac are amintiri foarte urate de la Brasov, locul nasterii, cand un antrenor cu nume si prenume ucrainean, despre care n-a vorbit vreodata, l-a imbracat si i-a pus in mana racheta de tenis pe terenul Olimpia. Racheta care l-a scos din cea mai crunta saracie in care s-a nascut.

 7. Cei care-i iau apărarea sa se duca in Noua să vadă dezastrul făcut de acest securist notoriu…tot așa i-au dat un teren gratis și analfabetul și-a bătut joc de el…a făcut „..așa zisa fundația țiriac”…adică nimic… practic e o parcare pentru mașinile lui…

 8. Era interesant de știut de ce și la ce s-au opus consilierii, să faci doar o afirmație că s-au opus și musai trebuie înjurați, nu este decât o propaganda electorala pro usr!

 9. Ai pus punctul pe „i” Teddy ( 2 apr./12.03)
  Aste e adevarata fata a „seriozitatii” si deontologiei ziaristilor nostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.