De ce nu vrea Răzvan în Serie A?

 

Răzvan Lucescu începe să calce tot mai vârtos pe urmele tatălui său Mircea. În vârstă acum de 55 de ani, Răzvan a reușit să câștige al doilea titlu în Grecia cu PAOK Salonic, după ce precedentul, în 2019, fusese obținut tot stând pe banca alb-negrilor.

 

Juniorul Lucescu arată că se poate ridica la nivelul tatălui (78 ani), dar mai are enorm de muncit pentru a ajunge la linia victoriilor ilustrului său tată: 29 de trofee în Turcia, Ucraina (Șahtior Donețk și Dinamo Kiev) și Rusia), fără cele de acasă cu Dinamo și Rapid.

Răzvan a terminat primul sezon trecut în prima ligă elenă punând la respect cele trei forțe tradiționale, AEK Atena, Panathinaikos și Olympiacs Pireu. Entuziasmul a fost imens la Salonic, Lucescu primind un nou contract până în 2027, contract care îi aduce un salariu de 2 milioane euro. Evident, reușitele sale au atras atenția mai multor cluburi care l-au dorit. Cel mai insistent a fost Cagliari, abia salvat de la retrogradare cu veteranul Claudio Ranieri care s-a retras imediat din activitate.

Sarzii au tras mult de Lucescu, dar, în cele din urmă, au trebuit să se resemneze și să se reorienteze. Venerabilul Mircea Lucescu a explicat decizia fiului său ca fiind legată de faptul că ar fi mers la o echipă care avea ca obiectiv supraviețuirea, dar așa va avea oportunitatea de a evolua în Champions League. El a vorbit pe larg despre acest lucru la Sport Total FM.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

  1. Dumitre, iar ai probleme cu limbile ,in general. Ce liceu ai urmat? Ce facultate? Spirtu Haret? .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.