De ce se ferește Cristi Dănileț

Apropiații Băncii Naționale a Republicii Moldova dau ca sigură sosirea lui la BNM, în timp ce Cristi Dănileț încearcă să convingă că nu e așa.

Dănileț a infirmat  „categoric” această informație pe pagina sa de Facebook.

Judecătorul nu spune însă dacă a primit o astfel de ofertă si a refuzat-o sau dacă nici nu i s-a propus.

De asemenea, nu este clar postul pe care îl va ocupa Danileț la Banca Națională a Republicii Moldova (BNM)- șef al Departamentului Juridic al BNM sau consilier al Guvernatorului pe probleme juridice.

Anca Dragu a fost numită în 22 decembrie, ca guvernator al Băncii Naționale a Moldovei (BNM).

Proiectul de hotărâre care a fost votat de Parlament cu 58 de voturi, iar presa a scris că Dragu ar fi ajuns în funcția de Guvernator BNM recomandată pe filiera Dacian Cioloş – Maia Sandu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

13 Comentarii

 1. „recomandată pe filiera Dacian Cioloş – Maia Sandu”

  Cine asculta de Ciolos si de Mamaya Sandu ? Filiera este CIA –> SIE. Postacul „Sandu” stie cel mai bine, a fost in sistem, de unde se iese cu picioarele inainte, doar.

 2. Un pensionar obisnuit nu are voie sa incaseze salariu si pensie, dar acest bulangiu de lux poate incasa si una si alta.

 3. Ca orice (editat) de bucatarie, Danilet se fereste de sprayurile anti insecte.

 4. deja sunterti obositori cu asta,de ce nu va luati de cristoii patriei??

 5. Mutam toti puii ” vulpii” in R.Moldova ? Saracii , fratii nostri de peste Prut nu stiu cu cine au de a face……

 6. Uite asa refacem imaginea deplorabilă a birocrației românesti în Basarabia, ca înainte de al doilea razboi

 7. Cu „rezistacii” si cu Ciolos, bietii moldoveni vor ramane in koorul gol, rezistii USR, vor vinde ce-a mai ramas nevandut in Republica Moldova, si, vor contracta imprumuturi pe zeci de ani, care bani vor fi transferati direct in conturile personale ale sefei Sandu si coplicii ei. Dupa care escrocherie, preacuvioasa Sandu, va cere ajutoare Romaniei, etc.,etc. Schema completa a escrocilor.

 8. 4.021 km:
  -distanța de la Chișinău până la Norilsk

  Este cel mai nordic oraș din Siberia și al doilea oraș ca mărime (după Murmansk) situat la nord de Cercul Polar. Norilsk, Yakutsk și Vorkuta sunt singurele orașe mari din zona de permafrost.

  MMC Norilsk Nickel, o companie minieră, este singurul angajator din regiune. Orașul este deservit de aeroportul Norilsk Alykel. Datorită mineritului intensiv, orașul este unul dintre cele mai poluate zece orașe din lume.

 9. de ce nu va duceti voi astia de il criticati, sa lucrati in alte tari, nu va pricepeti la nimic?
  De ce nu ii cheama nimeni pe actualii si fostii politicieni, judecatori, politisti, primari, etc?..

 10. Sii, Suntem deja in alte tari si ne pricepem infinit mai mult decat penzeusul de lux, la ceva folositor. Alte intrebari stupide?

 11. ‘Pioni’ pe tabla de șah a lui Alexander Soros ! În urmatoarea ‘partidă’ cei căzuți sau nefolositori vor fi înlocuiți, ‘la ușa’ mulți doritori.

 12. Eepublica sorosista Moldova , adica RSS Evr$#@sca Moldova, promisa de Stalin inainte de WW II.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.