De ce zâmbește Hillary Clinton? E viral

Imaginea cu Hillary Clinton zâmbind pe MSNBC a fost  distribuită  intens pe rețelele de socializare.

Ea era intervievată în direct de gazda emisiunii, Rachel Maddow, când a fost dezvăluit actul de acuzare.
„Nu sunt circumstanțele în care mă așteptam să vorbesc cu dumneavoastră”, a spus Maddow. „Nu-mi vine să cred”, a râs Clinton, potrivit  Independent.

În pofida faptului că momentul în care a apărut vestea acuzațiilor împotriva lui Trump era zâmbitoare  Clinton a declarat că a simțit „o mare și profundă tristețe că avem un fost președinte care a fost pus sub acuzare. ”(…)atât de multe lucruri care ne indică dacă democrația noastră va supraviețui sau nu”, a arătat Hillary Clinton.

Clinton a pierdut alegerile prezidențiale din 2016 în fața lui Trump, în ceea ce a fost o înfrângere zdrobitoare pentru fosta primă doamnă și secretar de stat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

18 Comentarii

 1. Hillary Clynton zimbeste non-stop deoarece se injekeaza zilnic cu un d r o g syntetic de f buna calitate , deh , aristrocratii ….

 2. De ce rîde piticul cînd trece dealul?
  Deoarece știe că procesul lui Trump e circ, teatru politic, rialiti șou, dză ăprentis.

 3. Dincolo de faptul că javra Killary și-a făcut între timp operații estetice ca să pară mai tînără (probabil invidioasă pă Monika Lewinsky, aia cu strămoși perciunați la Cernăuți), ar trebui să remarcăm NESIMȚIREA EI, că rîde cînd vede că Trump a fost băgat ILEGAL și ABUZIV la 10 capete de acuzare dă mamelucii $$oroșijdi, în condițiile în care Trump a iertat-o, deși o putea băga pă ea la 10 capete dă acuzare, dintre care cel evidențiat dă „Guccifer” (și pentru care ea l-a băgat în Mioritistan la închisoare pă arădean cu ajutoru’ lu’ Maior) că a pus în pericol Departamentu’ dă Stat era suficient ca să fie întemnițată! De cei 3 morți amerloci de la Ambasada din Libia, ce i se datorează direct javrei, nici nu mai vorovesc……[Rumburak]

 4. Imi aduc aminte cand se luptau Clintoneasa cu Trump, Rashela Iosub de la Latrina 3 zicea: asa o bucurie as avea sa castige doamna Clinton. N-o iesit, Rashelo!

 5. ‘Clinton a pierdut alegerile prezidențiale din 2016 în fața lui Trump, în ceea ce a fost o înfrângere zdrobitoare pentru fosta primă doamnă și secretar de stat’L)))Curat zdrobitoare,,sa traiti!
  de remarcat ca la votul popular,Hitlerica a luat cu aproape 3 milioane de voturi mai mult decat Portocala,care a castigat la electori

 6. Totusi , chiar razand , Hillary putea fi-n puscarie azi daca nu is epunea batista democrata pe tzambal cum i s-a pus pe afacerile necurate ale ui Joe sub pana fiului sau …HUNTER !
  Hillary asta tijea secrete de sta acasa …in serverul personal de-a fost accesat de MICUL FUM al nostru, el spre deosebire de BENGHAZI CLINTON e inca in paranaia 😀 americana si azi …saracutul prostutz ! 😐

 7. Sa vazut clar ca Cliton Hillary a fost acoperita ilegal in marshavii …de cei 50 de sefi de servicii care_au jurat SPERJUR si-n cazul LAPTOP-ului din IAD !
  Cat de PERVERS poti fi sa razi de cineva in aceasi OALA in care-ai fost tu prinsa si sa te faci ca ploua ca politiciana democrata despre faza cu BIDEN caruia-i erau DOCUMENTELE SECRETICIOASE in GARAJ 😀 !
  ???

 8. Oare, cand ati vazut un american/a in functie inalta sa planga? Psihologia invatata ii obliga sa ramana cu zambetul pe buze indiferent de situatie, doar cand e virba de dezastre, abia atunci isi schimba zambetul in jelanie. Teatru scurt de moment.

 9. Cum sa nu râda unelta lui satan când vede cum este batjocorit Trump?

 10. Și în Iran e democrație, de tip american. Adică dacă apare un candidat care nu corespunde dogmei regimului e eliminat de sistem. Exact ce i se întâmplă lui Trump acum. Între fundamenlismul islamic și fanatismul progresist nu e nicio diferență. Amândouă își justifică legitimitatea in numele unei instanțe morale supreme.

 11. Individa din imagine e mai frigida decit frigiderul Fram !

 12. Tipul clasic al escroacei care nu poate să uite nici prestația Monicăi, nici pe cea a lui Donald ! 😉

 13. Putoarea asta hilara se intreba „…dacă democrația noastră va supraviețui sau nu”. Dat de ce ar trebui sa supravietuiasca un mod de viata bazat pe sex anal, care nu reprezinta in nici un caz democratie si valori democratice? Este curata dementa sa construiesti o intreaga societate bazata pe perversiuni sexuale contra naturii. Una este sa tolerezi niste neputinte omenesti si alta este sa lasi intreaga omenire sa fie condusa de fantezii sexuale care promoveaza exclusiv promiscuitatea si dementa dupa chipul si asemanarea asa ziselor elite gen neamurile Schwab, Soros, Rothschild, Rockefeller sau mai nou Harari si Gates.

 14. E femeie, ce n-are voie? I-o fi placut shi ei ceva, ca asta-i viatza. Intrebatzi-l pe d-nul ei, care?, ca poate shtie el ceva. Poolitica mare la Americanii ashtia, ca de acolo a venit shi deamoaka tzie a bolshevicilor noshtrii.
  O zi buna.
  Con

 15. Sigur că râde… că i-a luat pâinea de la gură lui Lewinski! hehehe!

 16. E femeie, ce n-are voie? I-o fi placut shi ei ceva, ca asta-i viatza. Intrebatzi-l pe d-nul ei, care?, ca poate shtie el ceva. Poolitica mare la Americanii ashtia, ca de acolo a venit shi deamoaka tzie a bolshevicilor noshtrii.
  O zi buna.
  Con
  P.S. Este optimista ca shtie cine va cashtiga alegerile de pe acum, ce mai vre-tzi sa shtitzi?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.