De cine se teme Gigi Becali

 FCSB merge aproape ceas în SuperLigă, deși în ultima etapă Farul a reușit să îi smulgă un punct chiar la București. Nu puțini sunt cei care susțin că a fost pace între finul Gigi Becali și nașul Gică Hagi, scopul fiind ca dobrogenii să fie și ei siguri de intrarea în play-off. În stilul său inconfundabil, Gigi Becali a dat drumul la osanale pentru propria echipă, declarând cu emfază că nimeni nu mai poate sta în calea FCSB sezonul acesta, pentru a redobândi cununa de lauri a campionatului după care a alergat peste un deceniu. Acordă anumită atenție lui CFR Cluj, pentru că e echipă cu multă experiență, care trebuie ținută sub observație, dar Rapidul, cu toate investițiile făcute de Dan Șucu în ultima vreme, nu reprezintă nici un pericol. Craiova nici atât. Și, totuși, Gigi Becali admite că există o situație care, dacă ar deveni realitate, l-ar pune cu adevărat sub presiune și de care, recunoaște, se teme foarte serios. Această situație se referă la posibilitatea ca tandemul Ion Țiriac și Mircea Lucescu să se implice la Dinamo.

“Șucu? Niciodată în viața lui nu va putea cât sunt eu în fotbal să treacă. Alea nu sunt sume așa mari, 600.000-700.000. N-a dat 3 milioane, cum au dat eu pe Coman.

Singurii care ar putea să treacă peste mine sunt Țiriac și Lucescu, dar mă bat și eu, chiar dacă ar investi. E variantă viabila cu ei la Dinamo. Lucescu a zis că stadionul va fi în centru și vor fi și alte servicii. Stadionul va avea multe spații comerciale.

Ei ce au spus? Că dacă ajung la o înțelegere cu Ministerul de Interne. Ce înseamnă asta? Stadionul va deservi echipa de fotbal, iar spațiile comerciale pot scoate 10 milioane de euro pe an, cel puțin.

“Varianta Țiriac – Lucescu e de luat în calcul. Țiriac e deștept, niciodată nu o să poată pierde bani. E prea deștept la afaceri. Nici nu-l interesează pe el, are prea multă popularitate, nume și ce vrei tu. Îl mai interesează pe el asta?

Nu l-a interesat niciodată nici în politică, nici în nimic. El niciodată nu intră dacă pierde bani. Lucescu a și zis că vor intra doar în varianta în care vor avea succes. Țiriac și Lucescu sunt singurii care mă pot învinge pe mine.

Nu cred că mă pot bate cu ei. O să mă zbat, dar e greu să te bați cu ei. Țiriac are bani mulți, iar Lucescu e cel mai mare specialist din fotbalul românesc care a existat. Eu mă mai zbat, dar va fi greu” – a spus Gigi Becali pentru Orange Sport.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. tiriac si lucescu au ordin sa piarda niste bani nemunciti cu Dinamo,iar Becali ii sustine tot din ordin
    Dinamo e sapa si lopata dar zombii aia doi plus patronul FCSB vor sa treaca Dinamo in randul sfintilor

  2. Becali este cel mai curajos,nu se teme de prostie .Ba din contra,convietuieste cu ea.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.