De Crăciun. Ciucă, un gând de mai bine pentru români

”Să ne păstrăm credința în Dumnezeu și în România”, este mesajul pe care îl transmite președintele Senatului, Nicolae Ciucă, de Crăciun românilor.

„În pragul sfintei sărbători a nașterii Domnului, vă transmit cele mai calde gânduri și urări de sănătate, bucurie, pace, unitate și speranță.

Să ne păstrăm vie credința în Dumnezeu, în România, în noi înșine și în viitorul nostru, pe care avem puterea de a-l face mai bun împreună”, a spus Nicolae Ciucă în mesajul de Crăciun.

Președintele Senatului transmite „Crăciun fericit” tuturor românilor.

„Vă doresc sărbători binecuvântate alături de familie, alături de toți cei dragi.

Crăciun fericit!”, încheie Ciucă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

23 de Comentarii

 1. TACI MA DIN GURA,CA TU/VOI SUNTETI DE-AI LUI SATAN! ERAM SA SPUN DE-AI SECURITATII.BLESTEMATILOR!

 2. „Să ne păstrăm credința în Dumnezeu și în România”!
  Pai cum sa facem asta daca alogenii paraziti care au acaparat tara in decembrie 1989 prin lovitura de stat ne indeparteaza de 34 de ani nefericiti de „valori” occidentale iudeomasonice, de Biserica, de Maica Neamului nostru de 2000 de ani ???
  Cum sa facem asta daca alogenii paraziti ne submineaza zi de zi, ne distrug viitorul, tineretul, pervertind copii prin desfrau, lgbt, sodomie, droguri…cu „valori” „civilizate” ue/ussa???
  Cum sa facem asta daca alogenii paraziti ne submineaza ca natiune cultura limba traditie omenie…ne jefuiesc resursele aur, petrol gaze, paduri, pamantul stramosesc, ne gonesc din tara noastra aducand in loc arabi, negri, asiatici…???
  Trezeste-te! Ridică-te împotriva alogenilor paraziţi jidani care se cred „aleşi” si pregătesc calea „mesiei” lor – adica antihristul – urâciunea pustiirii în locul cel sfânt, prin „crizele” lor artificiale : sociale, financiare, medicale, militare, climatice, pentru a ocupa si subjuga toata lumea, iar noi, ceilalti să fim sclavii lor, animale bune de ucis si exploatat după cum au fost inselati de tatal lor satana-tatăl minciunii!
  Ridică-te împotriva jidanilor alogeni paraziti iudeomasoni care ne-au ocupat, ne jefuiesc şi ne gonesc din țara noastră aducând în loc arabi, negri, asiatici, distrug copii, viitorul ţării, prin lgbt, desfrâu, droguri! Nu le mai da putere prin minciuna cardului bancar, „banul” digital!Aruncă-l la gunoi, foloseşte numai banii numerar şi cere urgent revenirea la moneda fizică din aur!
  Ridică-te!

 3. stim, pentru romanii speciali. Restul sa mearga la capsuni iar in locul lor, „romanii” nepalezi.

 4. Uite si o urare de la dl. Ciuca. Dar doar pe jumatate adevarata! Sa credem in Dumnezeu dar continuarea reala ar fi: sa ne rugam pentru Romania! Cu asa alesi nu mai speram la nimic bun……

 5. Fugi bre plagiatoru secretizat..militarizat degeaba… Lasă gîndurile și visele, treci la fapte

 6. moment de fantezie si delir cu ionel…asta=l face un lider adevarat…cum poti imputa unui asemenea lider mediocritate si incompetenta? cum?

 7. O gluma proasta e asa: daca el ar fi caltabos, caltabosu sta pe masa … Dar noi suntem binecrescuti si i zicem: multumesc Mos Teaca! Ai slujit la Johannis. Esti un mare patriot.

 8. Siktir bai juvete! Tara e condusa de hoti si lichele. Ne-am saturat de voi, de minciuni si gogosi.Toata lumea injura si scuipa la pesedea,penelea si userea.Voi nu va iubiti tara si poporul. Voi iubiti ciordeala! Tara, cand l-a impuscat pe ceasca, a facut-o crezand ca va avea justitie, politie si conducatori nu javre si lichele cum are acum, astia ca voi cu facultati facute la misto pe hotii, cu o justitie si politie cangrenate care apara infractorul nu cinstea si omenia.Ati furat tot ce-a facut ceasca, ati bagat-o pe generatii in datorii ca sa va pastrati scaunul la ciordeala.In tara asta se fura la intrecere de catre hoardele voastre din partide.Peste tot ,de la sat la oras iar unul ca tine si gasca le tineti de sase, ii pititi pe afara, le dati cu suspendare si judecata la calendele grecesti ca sa li se prescrie.Cu astea si scarba poporului va puteti mandri.

 9. asta are o dambla,
  ” dec. 2021 · Premierul Nicolae Ciucă a anunțat, joi, că a cerut ajutorul bisericilor din România pentru a accelera campania de vaccinare împotriva …”

  o sa i se traga de la vaccin sau de la injectie!
  (sint poze,
  aceleasi femei soldat l-au executat si p-asta)

 10. Laaaaaaaaaaaaaaa , laaasaaaaaa .lasaaaaaaaaaa laaaaaaaaaa . lasaaaaaaaaaaa . Laaaaaaaaaaaaa , laaaaaaaaaaaa , laaasaaaaaa .

 11. Nu v-ar bate Dumnezeu! Fariseilor! Bunul simț și sigur v-ar aduce puncte electorale tăcerea. Ne umflă răsul când auzim că ne doriți binele.

 12. Asta e bun de viitor Presh.
  Mai (i)mobil mintal ca precedentul, robotul adus de la muzeul Brukenthal.

 13. Noi ne am păstrat o. Voi ati pierdut- o in SUA, Franta, Bruxelles, Germanica, sau in vreo tara ca afara. Poate, cine stie, orin cainta si rugaciune o redobânditi! Doamne Ajuta sa va lumineze mintea si sa va scoata din intunericul internationalist!

 14. Asta nu are fata nici de caporal, toți generalii ăștia tradatori de tara au tras in noi la revolutie

 15. Bre, nu poți respira fara sa ai sfaturi de la acest slănină imbecil care se arata că marele sfătuitor al țării dând din scurmace și clipind din gene ca mincinoșii încurcați de nesinceritate. Acest slănină, sa rămână pe jurnale când i-o cădea slănina, nesimțirea și minciunile la orice apariție.

 16. Bună seara!
  Măi Novaxx poti sa- mi spui.de unde si până unde i-ati zis lui Crin Antonescu căcărau ? Sună atât de urât si de injositor!
  Cum puteți folosi asemenea abjectii?

 17. Și ăsta scoate vorbe care sună „ ca dracul”, vorba scurtgâtului, în gura lui. Adică „ Să ne păstrăm vie credința în Dumnezeu, în România, în noi înșine ”. Credința în Dumnezeu o păstrăm și fără urarea lui, mai ales că individul slujește inși care tocmai la distrugerea acestei credințe lucrează. Cât despre credința în România ți în noi înșine, de 33 de ani se lucrează la distrugerea acesteia, România și românii sunt niște proști, puturoși, netrebnici, oameni în care să nu ai încredere, hoți, etc., etc., etc, iar acest Ciucă, care nu este al nostru, ci al marilor fabricanți de armament de peste marea baltă, este un pion activ în implementarea acestei distrugeri. Să ne dea el sau vreun acolit al lui, un singur exemplu că insul s-a bătut , ca un leu, pentru vreun drept al românilor cu marea mafie statală internațională. Nu, a fost participant activ și dedicat servirii unor interese străine, în România sau pe alte meleaguri. În Afganistan nu s-a remarcat pentru a apăra interesele României, nici nu prea aveam așa ceva pe acolo, ci pentru interesele jandarmului lumii, pentru care nu a pregetat să verse sânge românesc, nu al lui, ci a unor nenorociți militari români obligați să meargă acolo, pentru un pumn de gologani verzișori. Un singur exemplu concret, măsurabil, palpabil vreau, să dovedească că este al nostru, eu vă dau sute, concrete că este sluga prea supusă, de sleire a României și românilor, spre bucuria multora. Unul singur acum, din lipsă de spațiu. Aservirea totală a României în fața intereselor Ucrainei, agricultură, transporturi, mediu ( Brațul Chilia-Bâstroe), plăți nemăsurate pentru ucrainienii care stau prin România, în comparație cu banii dați românilor, care se află în aceeași situație, mai curând mai rea, de trai și existență, implicare activă, din punct de vedere militar, a României în conflictul dintre Rusia și Ucraina.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.