De grija altuia și de drum lung. Un cititor întreabă

Președintele pleacă în Letonia,  participă  la Summitul Formatului Bucureşti 9 (B9).

Reuniunea la nivel înalt a statelor din Formatul Bucureşti 9 se desfăşoară cu o lună înaintea Summitului aniversar al NATO de la Washington, D.C.,  eveniment ce marchează împlinirea a 75 de ani de la înfiinţarea Alianţei.

Îngrijorat, sau poate că doar ni se pare, Năvrăpăscu  sugerează, nu știm, c-ar merge cu bicicleta, măcar, așa, de impresie…

 

Năvrăpăscu. Președintele pleacă în Letonia!!
Cu bicicleta?

Anulează aprobarea | Răspunde | Editează rapid | Editează | Marchează ca spam | Aruncă la gunoi

 

Și-am apăsat tasta 2

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. … trec … pardon, cad bolovani ! Oricum peste vreo luna o sa sune din Lituania, usor dezorientat si spunindu-ne ca nu prea intelege de ce-i singur pe acolo !

  2. … se coboară în așa hal să meargă la ăia?…nu se poate!…

  3. Sigur, va merge cu bicicleta pas cu pas, dar cu o bicicleta cu reacție și cu patru biciclisti in fata ca sa facă din traseu unul educat.
    PS. Se zvonește ca biciclistul își va lansa, în curând,cartea” România educata de către USA și Securitate, pas cu pas”. Iar STS broșură ” Fraudarea votului bine facuta”

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.