De la ANPC la Primăria Constanța

Nu s-a trezit degeaba la cinci dimineața în fiecare zi, și nu degeaba posta pe FB toate isprăvile pe care le făcea în calitate de șef al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului.

Iată că Horia Constantinescu a atras atenția decidenților din politica dâmbovițeană care i-au propus să candideze. Și nu oriunde, ci pentru funcția de primar al municipiului Constanța.

De asemenea, la Consiliul Județean Constanța va candidat Cătălin Grasa.

Cei de la PSD vor merge cu Lucian Pătrașcu candidat la Consiliul Județean Brașov, care va fi contracandidatul lui Adrian Veștea de la PNL.

Un alt candidat important este Valentin Ivancea, la Primăria Bacău, acolo unde USR deține funcția prin Lucian Stanciu Viziteu.

De asemenea, PSD și-a desemnat candidatul și la Consiliul Județean Buzău, acolo unde va intra în luptă Lucian Romașcanu, actual purtător de cuvânt al PSD.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

 1. numai la comanda politruca se trezea. dupa 10-11, poate. am facut nush cate scrisori catre ei, nu mi-au raspuns niciodata! LA TELEFON NU RASPUNDE NIMENI! DE CE MAI AFISEAZA, MAH, TELEFOANE?

 2. Ca se doreste inlocuirea actualului primar, „amiralul catastrofa” de la primaria Constanta, este un lucru bun.
  Doua clarificari se impun totusi, dupa parerea mea:
  1/ Cand spuneti „decidenti din politica damboviteana”, va referiti la alianta PSD/PNL ?
  2/ Cine este Catalin Grasa si cine il sprijina in candidatura la CJ Constanta ?

 3. PSDistul asta travestit intra ca parapanta pe fereasrta ca hamasii. Dar cu putin noroc de-al lui Iohannis in loc fereastra primAriei nimeresre la buLău.

 4. Pt PSD-ul ANPC viitor primar care vorbeste de colorarea puilui iar „colorantul” COLORANTUL este declarat de un medic CARONTEN, adica precursor al vitaminei A pe care noi o luam atunci cand mancam morcovi si alte legume si deficitul de vitamina A provoaca Hemeralopie=orbul gainii. In stare de soc se afla si dl Petre Manole de la PSD la RTV, nici el n-a auzit de caroten si morcov = CAROTTE in franceza

  De pe wiki daca n-ati fost la scoala:

  ” Carotenii (din latină carota) alcătuiesc o clasă de coloranți naturali din grupa terpenelor, care se găsesc în părțile unor plante ca fructul, rădăcina sau frunza. Carotinele sunt din punct de vedere structural unipolare. Ele sunt liposolubile (se dizolvă în grăsimi, sunt insolubile în apă și solvenți polari). În organismul uman carotenul se găsește în cantități mici, el fiind dizolvat în lipide. Cel mai cunoscut este β-carotenul sau pro-vitamina A, iar vitamina A mai poate fi obținută de organism și din α-caroten și γ-caroten. Organismul animal nu poate sintetiza aceste provitamine, el fiind preluate din regnul vegetal. Carotenul, conform noilor studii, ar avea un efect anticancerigen și antioxidant.

  PS excesul de Vitamina A coloreaza tegumentul si la om de aceea consumul de morcovi sau de vitamina A trebuie sa fie limitat…cantitativ si ca durata

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.