De la cine are IPJ Cluj Mustangurile pentru UNTOLD?

De la cine are IPJ Cluj Mustangurile pentru UNTOLD? De la firma unui fost ministru de Interne, dezvăluie Ziar de Cluj.

 

IPJ Cluj nu a făcut inițial vreun anunț în legătură cu primirea mașinilor Ford Mustang Mach-E, SUV-uri full electrice. A făcut-o numai după ce au apărut pe internet imagini cu o mașină ce era colantată cu „POLIȚIA” și au anunțat că vor da colantul jos. De la cine au primit, prin comodat, mașinile?

Nu sunt puține SUV-urile primite de Inspectoratul de Poliție Județean Cluj. Un număr de 17 autoturisme au intrat pe „poarta” polițiștilor, sub formă de contract de comodat, primite de la firma RMB INTER AUTO SRL, firma care aparține fostului șef al Ministerului Afacerilor Interne din perioada în care premier era Victor Ponta, Ioan Rus.

(…)

Ioan Rus a rămas în PSD ca membru, după toate încercările de a avea funcții înalte în stat sau la nivel local. Și-a deschis firma în 1993, timp în care a construit un „imperiu”. În 2022 avea 187 de angajați și o cifră de afaceri de 274 621 736 de lei, adică 55.622.815 de euro.

După ce au apărut imaginile cu mașina de Poliție pe Facebook, IPJ Cluj a comunicat: „Având în vedere imaginile din spațiul public, care prezintă ,,autoturisme inscripționate”, Compartimentul Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj este abilitat să comunice următoarele:

Autoturismele sunt date spre folosință către IPJ Cluj, pentru o perioadă determinată, în baza unor contracte de comodat.

În cursul acestei zile, la preluarea autoturismelor, reprezentanții IPJ Cluj au constatat că acestea au fost colantate cu ,,Poliția”, motiv pentru care au luat măsuri de înlăturare a colantului respectiv”.

SUV-ul complet electric Ford Mustang Mach-E este disponibil în România de la sfârșitul anului 2021. Versiunea de bază are un preț de pornire de 49.800 de euro și oferă un motor de 269 cai putere și autonomie de 450 de kilometri.

Potrivit purtătorului de cuvânt a IPJ Cluj, contactat de Ziar de Cluj, Mustangurile vor fi utilizate pe perioada festivalului, în misiunile derulate de efective SIAS, polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Serviciul de Ordine Publică, dar și din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

11 Comentarii

 1. E pentru strainezi, sa vaza ce rapid le ia politia marfa de sub nas. In alta ordine de idei, mai sunt multi retardati vaccinati pe forumul asta? Nu, ca nu incap de ei, da’ sa dau killtox inainte. Sunt nuli, neaveniti, grobieni si imi murdaresc LCD-ul cu muci.

 2. DOMNULE RUS -PENTRU POLIȚIA ROMÂNĂ ȘI PENTRU LINIȘTEA MASS-MEDIEI NU ERA MAI NORMAL SĂ COMODAȚI NIȘTE COTIGI TRASE DE ASINI???

 3. Așa și? Dacă omul ăla a vrut să ajute care e problema? Bravo lui!

 4. Dl trol prost, nu știu dacă suntem mulți,dar eu sigur sunt și te anunț că în toamnă mă vaccinez din nou și antigripal și anticovid. Vreau neapărat să-mi apară niște solzi și de-aia insist. Nu înțeleg de ce intri dumneata pe forumul Cotidianul atâta vreme cât Cornel Nistorescu s-a vaccinat.

 5. Cum de la cine ? De la utecistul de frunte, pupator de ceausescu in revista Viata Studenteasca, obligat sa demisioneze dupa ce a facut (editat) nevestele celor plecati la munca prin lume si drogati pe copiii lor. Deci, de la ceausismul invingator. Continuati, pentru ca meritati !

 6. Cele 600 de BMW ale Poliției române luate de la prietenul domnului președinte Iohannis Michael Schmidt, directorul Automobile Bavaria, ce care-i asigura ca primar și ca familist șalupa BMW au fost constituționale. Sigur zice domul președinte ingenuu “prietenia nu a contat” fiindcă ce să vezi la licitație s-a prezentat un singur distribuitor domnul Michael Schmidt. Dar dacă firma este a unui român Ioan Rus și și declarat PSD și comodatul e corupție până la Bruxelles. În altă ordine de idei probabil era mai rentabil să le cumpere.

 7. Elena Popa spune:
  3 august 2023 la 14:48 ———Foarte bine procedezi madam Popa,dar nu uita si vaccinul antirabic sa il faci, pt. ca de turbare se moare .

 8. Leano, de sifilis te-ai vaccinat? Sau esti imuna, la fel ca cenzorul Coti?

 9. asta NU este Politia Romana. Unde este stema, unde este sigla? ce politie este asta?

 10. O fi fost si acest Rus (cam multi ‘rusi’ militieni clujeni!) vreun nepot de-al lui Aszthalosz? Toti nepotii astia sunt acum multi milionari. Din pensii bineinteles! PS: Ponta a fost sluga preaplecata a $ecuristilor clujeni.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.