De la Insula Iubirii, la brațul lui Trump

 A făcut ce a făcut și i-a ieșit. S-a dus la Insula Iubirii, s-a lăsat cucerită de un milionar român și acum apare într-o fotografie alături de unul dintre fiii lui Donald Trump.

Fostă concurentă la Insula Iubirii, Antonela Pătruț a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în care apare la brațul lui Donald Trump Jr., fiul fostului președinte al Statelor Unite, Donald Trump. Imaginea a fost surprinsă la Budapesta acolo unde Donald Trump Jr. a fost invitat să vorbească despre diverse teme de actualitate, inclusiv legăturile strânse între țări, migrația ilegală și opțiunile de pace în războiul din Ucraina.

 Budapest Times a relatat despre vizita lui Donald Trump Jr., menționând că acesta s-a întâlnit și cu prim-ministrul Viktor Orban.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. scoala grea ‘In-sula iubirii’Portocala jr. nu a invatat nimic din patania lui Portocala Sr. vine o vreme cand totul se plateste

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.