De la Prigojin la Marcel Ciolacu

Toată noaptea trecută și toată dimineața, numele lui Prigojin s-a învîrtit pe toate site-urile și pe toate televiziunile. Parcă era mai ceva ca o vedetă de Oscar și ca Ronaldo. Adevărul este că lumea contemporană produce vedete de tot soiul, chiar și din cei mai nemernici indivizi. Și se găsesc destui care să se înghesuie la ei ca la sfinți, să le atingă mîinile sau să le sărute pulpanele hainelor.
Evgheni Prigojin a fost un personaj negativ cum au fost atîția aventurieri și comandanți de comando-uri criminale.

Prăbușirea avionului său Embraer (deci nu un avion rusesc oarecare!) n-a fost decît sfîrșitul unui bandit de lume modernă, cum erau și cei urmăriți și vînați în pădurile Evului Mediu. Atîta doar că nu a fost lovit cu o săgeată de un țintaș dibaci, ci doborît cu avionul după toate canoanele eliminărilor moderne. Cu o rachetă, cu un explozibil teleghidat de la distanță, cine știe. Oricum, cu o tehnică încă necunoscută din complicatul arsenal al războaielor și atentatelor din zilele noastre.
La ce se așteptau Prigojin și lumea rusească? La petreceri? La omagieri? La decorații? Ca principal pericol pentru Kremlin, Prigojin a avut soarta tuturor celor foarte apropiați de numărul Unu care nu-și văd lungul nasului și îndrăznesc să ridice vocea. De cînd lumea, în toate bătăliile pentru putere, adversarul apropiat și periculos este eliminat cu prioritate.
Au început să circule și primele legende. Că n-a fost în avion, că este o înscenare, că va trăi undeva departe de lumina reflectoarelor de pe urma bogăției sale necurate și din banii primiți pentru retragere. Oricum, căderea avionului este începutul sfîrșitului pentru grupul Wagner. Povești peste povești vor circula în jurul numelui său. Lumea noastră este mai flămîndă de ele decît de adevăruri esențiale.
Din accidentul de avion, cu sau fără Prigojin, România nu cîștigă și nu pierde nimic. Că într-un sistem autoritar mai dispar oamenii periculoși pentru vîrful puterii o știam și din comunism. Și la Moscova. Și la București! Așa că ieșirea lui Prigojin de pe scena tensionată a Rusiei nu rămîne decît o poveste pentru audiență. Și care se va reduce pe măsură ce altele o vor acoperi.

Într-o perioadă în care România este copleșită de îndoieli, nemulțumiri și crize, singurul care calcă pe pedala ridicării în văzul tuturor este Marcel Ciolacu. Pentru a nu știu cîta oară, el ne asigură că nu dă înapoi, că va face totul, că pune mandatul la bătaie, că își asumă răspunderea, că este pe cale să se poarte ca un bărbat care vrea să se strecoare între coperțile cărților de istorie a României.

Miercuri dimineața, în deschiderea ședinței de guvern, Marcel Ciolacu ne-a citit o cuvîntare plină de promisiuni, ambîțuri și vorbe de curaj. Cînd o va putea rosti liber, din capul lui cu ale sale cuvinte, voi începe să mă gîndesc dacă ar trebui să-l cred sau nu.
„Aș vrea să iau puțin de la noi, cei cu putere de muncă, și de la cei care fac foarte muți bani pentru a da și la pensionari care au muncit o viață și la cei aflați în nevoi. Acesta este modul corect în care un stat trebuie să se comporte în fața cetățenilor săi”.

La ce spate și ce umeri are premierul și la cîți ani de muncă are în biografie sunt obligat să mă gîndesc ce are și ce ”puțin” ar fi gata să dea el și familia sa.

„Acest guvern este Guvernul României și în această logică vom pune România pe primul loc. Avem nevoie de o Românie decentă și echitabilă pentru toți. Pentru asta trebuie să oprim debandada bugetară. Trebuie să facem un sistem fiscal echitabil și să luptăm în mod real cu evaziunea”.

„Din punctul meu de vedere, nu mai puteam continua așa. Miliarde de euro ajung în buzunarele unor șmecheri sau sunt risipite cu instituții care se calcă în picioare, în loc să fie folosite pentru drumuri, spitale, școli.
Avem nevoie de reforme profunde. Am văzut vociferări, atacuri din partea unor ipocriți, care au uitat ce obligații au pus cu mâna lor în PNRR și acum vin și le critică.
Nu voi ceda un milimetru, indiferent de presiunile celor din sistem”.

Aștept cu nerăbdare să văd cît de mare este „milimetrul” lui Marcel Ciolacu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 37

61 de Comentarii

 1. E totuși prea mult, Nea Cornele !
  Bucătarul a DENAzIFICAT la zSoledar și BahmutZ câteva Zeci de mii de VITEJI Urcaci. Înarmați după ultimele standarde NATO, ascunși prin subsoluri, conduși de MARII STRATEGI Li?ici.
  CioCiolanul e un biet purtător de tolba al lu’ Haissam și ciripitor de duZină al BăietZilor…
  Slavă BUCATARULUI sau Slavă Covrigarului ? Eeeeeh ??

  • Putin este primul lider al lumii atat prin vechime cat si prin puterea armata pe care o detine. Este mai inteligent decat cred detractorii sai.La ora asta stie cel mai bine cum sa procedeze nu numai in tara sa dar pe intreg globul. Multi postaci vor sa-i faca treaba.

 2. ‘ Să nu le plângem de milă ‘, gruparea Wagner este bine ancorată in Africa iar Macel Ciolacu face ceea ce a spus : ‘de la fapte la vorbe’.

 3. Ciolacul îl așteaptă pe conjudețeanul Predoiu sa-l de-a jos pe conjudețeanul Despescu! Jigodii buzoiene pe toată linia!

 4. Le-a facut o defectiune la avion de a vazut avionul
  Prigojin s-a pus rau cu Seful ! A vrut sa dea o lovitura de stat si a fost eliminat !

 5. „Moartea rezolvă toate problemele. Dispare omul, dispar şi problemele”‘
  (citat din Stalin)
  ‘Soluţia cea mai bună este să loveşti, nu să mângâi, să acţionezi energic şi nu să vorbeşti’
  (Stalin în scrisoare adresată lui Herrn Radomylski (7 decembrie 1913))
  PS. Ministalinul de la Kremlin ne-a umplut de respect:))

 6. Prea multe rautati. Intentiile lui Ciolacu sunt bine venite. Sa asteptam concretizarea. Probabil ca acum se lucreza la foc continuu la ambasadele marilor puteri, presate de aceste faimoase multinationale care sfideaza de ani de zile. Asteptam si ,,sfaturile” pretioase ale lui Iohannis si, cine stie, interventia DNA !

 7. Se spune că să ne ferească sfântul de vremuri interesante și de oameni providențiali, sau care-și închipuie că sunt astfel! Dispariția lui Prigozhin, accidentală sau nu, este o știre de prim rang care răstoarnă multe calcule strategice în războiul ucrainean, mai ales în privința Belarusului. Asta dacă nu cumva este o nouă Maskirovka rusească, prin care se urmărește inducerea în eroare a Ucrainei și aliaților ei occidentali. Este și o oportunitate pentru generali și colonei expirați de a se făloși cu spoiala lor de cultură strategică. Este și un prilej pentru Zelensky și pentru oficialii NATO de a emana declarații triumfaliste, de cele mai multe ori premature și stupide. Cât despre „providențialul” Ciolacu, există o replică celebră în filmul „Buzduganul cu trei peceți” care sună cam așa: „Cine pune pieptul își ține gura!”.

 8. Nu exista nici cea mai mica conexiune intre cele doua stiri Media .Prigojin ca Progojin dar moartea nu a ocolit nici pe cei care pilotau nava sau pe doamna (domnisoara ) care servea ceaiul .Moartea lui Progojin survine undeva in zona Moscovei fapt ce ii creeaza lui Putin mari probleme el fiind singurul in masura sa decida si locul si data si ora .Daca Progojin murea undeva departe de Moscova Putin putea da vina pe altii asa el este pus intr-o situatie oribila .Ori il face pe Progojin martir ori il face erou alta sansa Putin nu are .Inexplicabila este insa si deplasarea catre Moscova a lui Progojin impreuna cu toata sleahta .Ce cauta omul la Moscova stiuta fiind pozitia lui Putin fata de el . Este inexplicabila si non aparitia unuei declaratii „ante mortem ” pe care orisicare om aflat in situatia lui Prigojin le-ar fi pregatit si le-ar fi oferit spre difuzare . Cu Ciolacu este insa alta treaba .Ciolacu a identificat exact ceea ce trebuie sa faca ,ca si ultima solutie, daca doreste sa ramana in amintirea romanilor .Fara a readuce speranta si fara a pune in practica toate intelegerile cu Bruxellul Ciolacu stie ca nu poate ajunge Presedintele Romaniei .Impozitarea marilor averi si a multinationalelor , vinzarea activelor neperformate si reducerea drastica a numarului salariatilor din aparatul de stat , reformele in administratia teritoriala si legile pensiilor si ale salarizarii devin formula politica cistigatoare pentru Ciolacu .Sa vedem daca le face el daca nu tot trebuiesc facute si cel care le face devine „preferatul ” .

 9. Prin lichidarea lui Prigojin, a fost reperată onoarea lui Putin care nu uita și nici nu iartă!

 10. Marcelica, o sa vezi ca imediat ce o sa aduci vorba de banutzul multinationalelor, va incepe „beculeala” in Piata Victoriei! Ca, de, #Prostiaucide … sau cine stie ce alta lozinca imbecila mai scornesc (u)securistii! Popcorn!

 11. Deocamdată Ciolacu produce doar gargară, adică pentru cine nu înțelege, vorbe și iar vorbe.Intențiile sunt bune cînd au acoperire ,pînă acum nu se vede aceasta, nici în cazul azilelor,chiar cocheteaza în continuare cu Firea, cît despre tragedia de la 2 Mai, demisiile sunt praf în ochii amăraștenilor.România se scufundă de ani buni , iar cei de acum în opinia mea nu fac nici o brînză.Trebuie altceva , rotativa celor 30 ani și ceva a condus la o țară viitor, plină de corupți la toate nivelurile.

 12. ciolacu reconstruirste ucraina …asta l pune pe harta mondiala …cu pensionarii …gargara..

 13. Perdoiu era incantat ca a fost in frumoasa capitala a Austriei !!! Asta nu poate fi dat afara ?

 14. Să vedem daca mai găsește milimetrul când l-o chema turistul la cotroceni!!…

 15. Mai scrieti despre navalnicul bautor de metilic, opozant la Putin ca degetul mare de la o mana, cu ditamai 100 de sus-tinatori ! Scrieti pana nu moare si el, ca-i mai valoros mort decat viu.

 16. Asta este dezastrul, sub mediocritatea și inconștiența media, și ca ea guvernarea, societatea civilă Armata, serviciile din România zilelor noastre. În Oradea este dărâmată statuia lui Mihai Viteazul ca să fie ridicată statuia unul Ladislau de la anul 1300 și… care zice episcopul catolic a marcat 200 ani de creștinism unguresc. Vă dați seama unde s-a ajuns cu ibrazicia și sfidare maghiarilor? Ce au născocesc ca să dărâmate statuile ce vorbesc de istoria Românilor din Transilvania? Nu au găsit în toată Oradea alt loc numai acolo unde-i enerva pe ungurii iredentiști stauia lui Mihai Viiteazul! În Turda mutată statuia lui Avram Iancu din capul Pieței centrale, că strica imaginea biserii ungurești, și pusă în dos. În Sibiu buhăitul Brukental pe cel mai sus punct al Pieței, Gheoghe Lazăr undeva jos invizibil. În Cluj greco-catolicii Scolii ardelene coborâți de pe soclu la nivelul străzii, dat cu Iuliu Maniu de pământ etc… Și obligatoriu poza cu statuile la pământ. În acest timp prim ministrul Ciolacu total pe lângă românism și interesele României are treabă cu un groazic accident de circulație. din care nu va ieși nimic fiindcă tinerii circulau pe carosabil. Mai sunt români în Ardeal. În USA, Canada sunt dărâmate statuile ocupanților, în Romània în loc să coborâm Grupul Statuar Matias de pe soclu și să fi ridicăm Centenar pe acel loc un grup statuar cu Regii Întregitori se ridică statui tot la cei care 900 de ani au împilat pe românii majoritari.

  • Normal ca este istoria ungurilor. Iar ca sa spunem adevarul, romanii de acolo au acceptat-o si se mandresc cu ceea ce au lasat stapanitorii unguri in urma lor. Moldovenii de peste Prut dar si romanii adevarati se mandresc cu istoricele cetati de pe malul Nistrului facute de mesterii lui Stefan cel Mare la marginea Europei de atunci. Dar nimeni din Romania vanduta de acum nu mai are voie sa le promoveze. Lezeaza istoria scrisa de istoricii lui Zelenschi. Pe timpuri era promovata imaginea Romaniei prin manastiri ca Voronetul sau Curtea de Arges iar acum numai cu peisaje din Transilvania medievala. Nu astea reprezinta Romania.

 17. Sincer sa fiu nu l-am prea avut sub lupa pe „esop”-ul de pe forum si chiar daca l-am plesnit in trecut pentru ca nu-si egaleaza MODELUL, sunt nevoit acum sa-i admir exercitiul logic aproape fara cusur…Singurul cusur fiind ca „martirii sunt eroi”, or acest MACELAR BOLSEVIC/SOVIETIC este deja „martirizat” prin ACTUL TERORIST specific lui Rasputin…Un alt cusur e ca tocmai comiterea
  ATENTATULUI langa Moscova, dupa ce Kremlinul a facut tambalau cu DRONELE, cica „ucrainene”, o sa-i permita sa acuze „nazistii”!!!
  In ce-l priveste pe Nea Cornel acum, dupa ce si-a pus integral sufletul in palma cu fulminanta proslavire a ceausismului timpuriu din 1968, imi este mult mai usor sa-i decodific subliminalele, mesajele fara perdea lasand sa patrunda lumina stralucitoare a Soarelui…Ca un facut si paralela cu „Evul Mediu” e o fixatie intalnita la cativa forumisti…Comparatie absurd-deviatoare, caci
  „haiducii” de atunci NU ERAU CRIMINALI MARXISTI/BOLSEVICI CONTRA UMANITATII si NICI NU PRADUIAI BOGATII CU FIRMAN de la STAPANIRE
  precum CALAUL PERSONAL al lui Rasputin!!! Salut totusi revenirea lui Nea Cornel la conceptul de COMUNISM si PRACTICILE LUI, dar nu uit de porumbelul „national-socialist”…Totusi, daca ar fi studiat Istoria Comintern/PARTIDUL MONDIAL Nea Cornel ar fi stiut ca TOATE DEVIATIONISMELE au fost DIVERSIUNI ORDINARE, Partidul Mondial avand o grija parinteasca fatza de CRIMINALII SEFI, atat in viata, cat si cand LI SE INSCENAU DECESELE SPECTACULOASE…Din pacate Nea Cornel se bazeaza pe PROFI cunoscuti ce au radacini
  adanci in COMUNISM, altfel NU AR LUA IN DERADERE ipotezele privind EXTRAGEREA lui Prigojin!!! Nu cu „liste de pasageri” se fac IDENTIFICARILE, ci cu cercetari forenzice la fatza locului!!! Pariez ca Utkin si Prigojin sunt niste cadavre DESFIGURATE, precum Condrea, care nu au nimic de-a face cu ei, in afara hainelor si obiectelor intime…

 18. O coaliție contra naturii!S-a scremut doi ani de zile să scoată o lege de limitarea prețului la energie liberaluzat de liberali si acum se screme sa taie veniturile amețitoare de la stat degeaba!

 19. Si daca peste ceva timp undeva prin America de Sud isi face aparitia senor Eugenio Pegroni? Ha?

 20. Când „sa spânzurat” Epstein,care, daca rămânea viu era să explodeze cat zece prigojini!!W… sa vorbit doar două trei zile și l-au uitat..
  Așa și aici..
  Iauite mă,cică Prigojin și istoria românilor..!!

 21. @ esop/aka gică, lili, păcală, bunul samaritean etc.
  Și Iohannis, nimic ? MUTĂ DECISIV ??

 22. ” … nu l-am prea avut sub lupa pe …”

  Charlicule, birlicule, LUPA mareste, dar nu intareste ! Am auzit ca, tu inaintezi cu spatele …

 23. Conform noii teorii a lui Nea Cornel de „condamnare a comunismului” sekukuristii „patrioti” isi pierd orice ratiune existentiala!
  Astept cu incredere o noua rabufnire visceral-atavica impotriva sa a pensionarilor Sekukuritatii dislocati pe forum!!! Daramarea unui MIT, al „securistilor patrioti”, precis dupa 1965 vine la pachet cu MITUL FALS al „comunismului ca ideologie a ‘binelui'”!
  Si stim ce e finalmente „facerea de bine”, indiferent ca e comisa la cerere sau din proprie initiativa…Noua interpretare a lui Nea Cornel data COMUNISMULUI imi depaseste toate asteptarile intrucat vine la doua-trei zile dupa IDOLATRIZAREA subliminala.. .Cand a fost sincer, atunci sau acum? Sau te pomenesti ca ne transmite un mesaj naucitor, „comunismul a fost o binecuvantare pt Romania, dar a incaput pe mana unor sadici care-si masacreaza camarazii de arme? Si trec peste sustinerile unui prost-trac care
  foloseste numeroase pseudonime de front de ani de zile si sustine cu fiecare ca in Romania „nu a existat comunism”, dar nu are puterea SA CONDAMNE ce a implementat Stalin cu tancurile si nici pe Ceausescu, cel care a redat Partidului numele de BOTEZ de la Congresul Comintern/PARTIDUL MONDIAL, PCR!!! In 1921 bolsevicii alogeni legendati ca „romani” au devenit MEMBRII SECTIEI ROMANE A PARTIDULUI MONDIAL!!!

 24. Charlie, cică au găsit un deget si degetul era al lui Prigojin. Iti recomand să nu mergi cu avionul, nu va ști nimeni dacă degetul mijlociu este al tău sau al lui Tică . După unghia de la degetul mic și negrul de sub toate unghiile , după oja roz, cred că degetul va fi revendicat de tine. Treaba e că ddgetul Mijlociu de la piciorul drept, trebuie cusut la mâna stângă sau, in cazul tău, jn vârful nasului. Să poți scurma pe forum.

 25. FIIND ATÂT DE ADÂNC CALIFICAT,DOMNULE NISTORESCU , DE CE NU-I LUAȚI LOCUL LUI CILACU ȘI SĂ FACEȚI TOT CE TREBUIE PENTRU BIET POPOR -RUL ROMÂN! CÂT DESPRE PRIGOZHIN -SPUNEȚI DOAR :CARE PRIGOZHIN?

 26. Nu e nevoie de nici oracheta. Toate masinariile din lume care contin procesoare sunt vulnerabile de la distanta. Intel are vulnerabilitati care pot fi speculate de cineva priceput cu niscaiva logistica. Intrebati-o pe Killary Clinton. Are o dara lunga de cadavre in spate, printre care cateva accidente de avion si masini ale dujmanilor sai. Si nu numai ea.

 27. Prigojin a murit la timp, fix inaintea sărbătorii naționale a Ukrainei. Trupele conduse de Prigojin au produs crime abominabile impotriva civililor, mormintele comune stau mărturie. Numele îi va fi blestemat in veci nu doar de ukkrainieni, ci de toată lumea civilizată. Este un regret totuși, că a nurit inainte să fie judecat de Curtea Internațională de Justiție

 28. Duminică, 27 august, Cetățenii Republicii Moldova sărbătoresc Ziua Națională, care corespunde cu Declarația de Independență față de Uniunea Sovietică, declarată in 2991.

 29. Noi ne miram ca putin a omorît un opozant?! Pai la noi în asa zisa democrație un lider sindical adevărat la Tepro Iași nu a fost omorît pentru ca să opus unei privatizări??! Rezultă că oricine e INCOMOD poate fii ucis. Asta în seamănă ca asa zisa opozitie-usr, aur, șosoanca nu sunt incomozi, altfel… Rezultă logic ca toți joacă la aceeași masa. ?Așadar nici o speranța. Asa ziși ziariști care chipurile sunt anti sistem erau dispăruți de mult! Dacă erau independenți?Banii și puterea nu se da de bunăvoie niciodată! De-aia au murit oameni în revoluții! Schimbarea puterii prin alegeri e o glumă proastă?Ciolacu nu le va lua un leu în plus de la smecheri?Pune taxe mai mari, companiile urca prețul, băncile măresc ratele?Nu pierd un leu.

 30. @ Eduard …5 cotetze – badie sau mosule ce sa mute johAnnuSS ? Daca le avea cu shahul …. Ce bine ar fi fost. El muta jupele Carmencitei unde-i celmai mare „specialist”!??????Sau or fi altii ?Dumireste-ma.

 31. Viitor de aur tara noastra are, Vlad Pascu, Luca Reghecampf,…

  „We are disgusted to see the son of Romanian soccer coach, Laurentiu Reghecampf, post this atrocious antisemitic comment on Instagram.”

  Copiii cuminti, din familii modeste, isi striga disperarea: plecam pentru ca nu ne asigurati un trai decent si siguranta.

  Ei pleaca vor ramane beizadelele drogate.

  • Ce va spuneam eu acu’ ceva timp … ca numele real nu e Reghecampf, ci Meincampf … Ce e mai ciudat e ca doi dintre bunici sint Harry si Marga, iar mama este o Pfeiffer ! …

 32. Unde e postata inregistrarea de la prima news la care ati participat? Poate postati aici pe blog. Multumesc.

 33. Asa, si ? Care-i treaba ? A fost eliminat un nene care facuse o afacere banoasa din mercenariat si care incepuse sa se viseze pe cai mult prea mari pentru el … Va reamintesc ca, acum 60 de ani, in Amerlocia a fost eliminat ditamai presedintele, si nici pina in ziua de azi nu exista decit supozitii … Probabil ca adevarul va iesi la iveala in cel de-al zecelea mandat la Cotroceni al lui Iohannis ! … Hai bre, glumeam si eu, chiar daca sint bancuri proaste !

 34. Ciolacu si guvernul sau , sunt obligati sa faca ceace au propus , si poporul cere de multa vreme . Si nu o face ca vrea , o face de frica . CINEVA , i-a avertizat ca beleaua este iminenta , ca mamaliga este pe cale sa explodeze . Ca de obicei , din nimic , din te miri ce !Cam asta sugereaza si articolul lui C. Nistorescu , si nu doar acesta . Ca miopii sa deschida ochii .

 35. Rafila cu Ciolacu sa schimbe numele din Ministerul Sanatatii in Ministerul Vaccinarii ca ei isi permit ce nu si-a permis nici pe timpul lui Stalin

 36. Ce spuneam la 18:11 sub un tir de rachete aer-sol: Sa mai zica cineva ca descre ieratul de la 16:55 nu e Tica-losul marius, alias Smarandache, supranumit tomlin Jagardeanu darius!!! Cele mai tem bele combinatii din „praf stelar” circula prin scafar Lia vidata
  a magra ONU-lui khazaro-davosiano-masonic-masso chist mela nomic….Un dez axon nat scapat din Bala Mukul astral care a gasit refugiu la o locatie lgbt de la zidurile Kremlinului in asteptarea interventiei ferme a organului de partid care sa-l introduca in incinta…Tare ma tem ca pe geamanul poiet ratat rene/URA ATAVICA FATZA DE ROMANIA GENERICA l-a lovit din nou shlogu sau a stat sub amenintarea NAGANULUI lui Prigojin in care-i era infipt dejtul, daca a fost capabil sa posteze comentariul de la 17:10 care nu-i este specific…

 37. Ciolacu creste substantial in ochii romanilor odata ce este pus alaturi de personajul zilei afisat pe tot mapamondul. Nici nu visa Ciolacu la o asemenea pleasca!

 38. Cu fiecare zi care trece Ciolacu convinge ca este un politician abil. Intr-o asociatie toxica cu ‘liberalii’ stiuti de toata lumea ca fiind trasi de sfori de securitate, Ciolacu s-a descurcat ca pestele in apa dovedind ca s-a impus ca jupan in guvern. Urmeaza sa vedem ce va face la adevarata confruntare cu cei care detin puterea reala in Romania. Nu mai este mult pana atunci. Ori il ‘adopta’ ori il elimina cu dosarul.

 39. Masinaria propagandistica a Sekuku a fost pusa serios in miscare la putin timp dupa Ciuciu Olacul terorist anticeausist a fost rotit…Aparitiile publice in grohait vesel de mistret satisfacut au fost fixate in eternitatea regimului dietetic sekukurist
  de toate goarnele media, Nea Cornel fiind UNICUL care l-a plesnit dupa fiecare porumbel…Ceea ce parea o noua curiozitate dupa ce Ciuciu Olacul a imbratisat-o pe FIARA Fierea declarand ca, fiind pasnica, fara porniri feroce, o baga din nou la inaintare, a fost urmata de atasarea la carul triumfal al DISTRUGERII Romaniei pe un SPECIALIST in domeniu, cu un palmares impresionant, Del Ponte!!! Palmaresul COMINTERNISTULUI l-am prezentat aici succint cu faptele de arme din adolescenta „revolutionara”, faza in care
  e de adaugat PLONJONUL colegului de la un balcon unde se aflasera impreuna…

  • Confirmi cu fiecare postare ca esti nepotul lui Virgil Asthalos. Noii securisti ai unchiului sunt in mare deruta fiind pusi pe faras. Nu de Ciolacu ci de evenimentele internationale care se misca in directia buna.

 40. Nici nu urmaresc stirile…mi se rupe de Prigojin, Biden, Ciolacu, EU, etc….

 41. Lumea arde si baba se piaptana. Stirea mapamondului: BRICS primeste 6 (sase) noi membri. Sunt sase tari foarte bogate in resurse: Iran,Argentina, Arabia Saudita,Egipt, Emiratele Arabe Unite,Etiopia. Deocamdata! Noua organizatie largita economico-militara va detine procentul uluitor de 80% din productia mondiala de petrol. OPEC-ul controlat de vestici a sucombat definitiv.Pentru ca globalistii sorosisti sa priceapa mai bine sa le amintim spusele batranului Kissinger care a invartit la vremea sa politica globului: cine controleaza PETROLUL, controleaza NATIUNILE, HRANA si OAMENII. Romania nedorita dar furata de europeni trebuie sa se gandeasca cu responsabilitate la viitorul ei.

 42. Wagner resesc = legiunea străină franceza , fac treburile murdare ale politicienilor!!

 43. Despre ce Romanie decenta vorbeste Ciolacu, facandu-se ca si crede ce spune, cand Romanaia si romanii sunt umiliti permanent, Austria iesind aproape saptamanal sa ne spuna ca nu voteaza Romania in Schengen in timp ce guv. Romaniei cu Ciolacu PM voteaza (acum vreo luna jumate) prelungirea cu 15 ani a concesiunii de petrol din MN, cu noi si bogate zacaminte?!
  Despre ce echitate vorbeste Ciolacu in Romania cand, desi se fac presiuni din afara si desi e conditie in PNRR, el lupta cum poate ca sa mentina pensiile speciale, nici macar mascarada cu un impozit absolut minor nu o poate trece. Sunt niste slugi mincinoase care se pricep sa vanda tara si sa la dea in cap (la figurat dar la o adica si la propriu) oricui arata ca iubeste Romania si vrea sa faca ceva, cu adevarat, pentru aceasta tara batjocorita.

 44. Dupa ce a fost demascat rolul Armatei de criminali in serie Wagner Sekukuritatea rasputinizata a forumului a intrat intr-un impas diversionist pe care incearca Batranul Tica-los „ciclop” sa-l depaseasca printr-o comparatie MARSAVA cu Legiunea Straina FRANCEZA
  unde s-au putut/se pot inrola DOAR TINERI FARA CAZIER! Pe cand ARMATA Wagner e compusa din CRIMINALI CALIFICATI SA UCIDA IN SERIE
  PANA LA GENOCID!!! MACELARUL KGB Rasputin il foloseste de peste TREI decenii pentru „treburile murdare ale Comintern”!!! Ce e de apreciat la „ciclop” e faptul ca RECUNOASTE DIN START ca este UN MONSTRU MITIC!!!In Legiunea Straina a servit si ZINOVIEV Peshkov ODRASLA lui Maxim Gorki, pe timpul cand presta in solda lui Lenin ca SEF al Ohranei Tzariste!!! Zinoviev a prestat la randul sau
  sub Lenin si Stalin ca SEF al Comintern/PARTIDUL MONDIAL AL ASASINILOR MARXIST-BOLSEVICI!!!

 45. Mai speră cineva de pe forum, că charlie va avea un puseu accidental de conștientă, în care se va spovedi și apoi își va face sepuku? Nu am găsit altă rimă la „charlie este sekuku”

 46. A invatat repede si Putin de la americani sa faca telenovele politice, „razboaie”, zone de influenta, lovituri de stat mascate, vaccine, monede digitale,etc…tot pachetul globalist…sau sint conspiratii?….cit despre amaritul Ciolacu, who cares?…un prapadit…

 47. PARTEA I : Este nevoie de o noua REVOLUTIE??? De 34 de ani suntem mintiti, manipulati si intoxicati! Ni s-a servit la micul dejun, la pranz si la cina : LUPTA ANTICORUPTIE! Au fost fabricate dosare penale pentru toate persoanele incommode care au fost suspuse, in primul rand, unei asa-zise “judecati televizate”! Mai ramanea numai executia in PIATA PUBLICA si totul corespundea CERINTELOR! Asa au fost impuscati doi iepruri dintr-un foc, ani si ani : a fost alimentata si satisfacuta dorinta CETATEANULUI ROMAN de RAND de a fi contemporan cu “lupta lor anticoruptie regizata” si au fost inlaturati incomozii, respectiv cei care nu se aliniau … indicatiilor! Din pacate, prin regizarea impusa, s-a dezvoltat si s-a ajuns la un nivel inimaginabil al coruptiei aproape generalizata din sistemul judiciar! Iata daca luam numai ultimul caz : familia Pascu! Acum, pentru prima data se vorbeste despre o familie de “camatari” care prin metode “brevetate” de ani si ani, au dobandit sute si sute de proprietati! Se spune ca “capul familiei” era zilnic la instante! Toate aceste “camatarii” care au asigurat sutele de proprietati nu puteau fi “dobandite” decat cu sprijinul “mafiei din sistemul judiciar”! Avandu-se in vedere faptul ca “zona de actiune” a familiei Pascu s-a desfasurat in ILFOV si SECTORUL 1, este clar ca “solutiile favorabile” au fost promovate de instantele din ILFOV si SECTORUL 1! Cu siguranta, la o atenta cercetare se va stabili si care sunt … “instantele” care au solutionat favorabil cele mai multe cauze ale acestei familii!

 48. PARTEA III : Deh, trebuie sa incaseze si ei … “pensii speciale” pentru servicii aduse INTERESATILOR! Zilele trecute cu emfaza a fost anuntata trecerea la “pensie speciala” a … MAMEI VESTITELOR PROTOCOALE! Acestea inca … functioneaza! S-a promis “marea cu sarea” inclusiv ca “se va face lumina”(ni se va prezenta “luminita de la capatul tunelului!!!) in ceea ce inseamna “cine a semnat vestitul protocol de la ICCJ” in conditiile in care fostul presedinte a negat ca … a semnat! NIMENI INCA NU A VAZUT LUMINITA! Iata cum o injustitie este … ascunsa printr-o noua injustitie!!!! O faradelege este ascunsa printr-o alta faradelege! A murit REMES si nimeni … nimic! Au fost eliberati GUTAU, PIEDONE si au fost anulate pedepsele in cazul POPOVICIU! NIMIC, NIMIC, NIMIC! Si astfel de situatii sunt … cu sutele! Fabrica de dosare inca functioneaza! Pacat ca, CETATEANUL ROMAN de RAND inca nu intelege faptul ca, pentru a fi ascunse sutele de cazuri gen “Familia Pascu” li s-a servit “lupta anticoruptie bazata pe dosare fabricate” si pe … “justitie televizata”!!! In acest timp. POPORUL ROMAN a fost si este terorizat de zecile, sutele, mile de … “Familii Pascu”!!!

 49. CAPITOL IV : Se vorbeste despre “slaba performanta si pregatire” a celor care sunt platiti regeste pentru a face “urmarire penala”!!! Pai, cum sa performeze acestia, in conditiile in care “in baza protocoalelor nelegale” “urmarirea penala, este realizata de … alte institutii si alte persoane care, in drept, NU AU ACEASTA CALITATE! Iata ca, in ROMANICA, a fost patentata in premiera mondiala situatia ca : institutii si persoane neabilitate de lege indeplinesc actul de “urmarire penala” iar “magistratii procurori” incaseaza simbrii speciale pentru aceste … “urmariri penale” CARE NU LE APARTIN!!!! Zilele trecute pe DISCOVERY era o emisiune despre “totalitarism/dictatura” si se afirma ca natiunile in care exista fenomenul(cu trimitere la Rusia si Coreia de Nord) “nu inteleg faptul ca fiecare cetatean conteaza si ca fiecare cetatean are drepturi si libertati”!!! Care sunt drepturile si libertatile fiecarui cetatean din ROMANICA, in conditiile in care toate institutiile de forta si ale administratiei publice centrale … “SUNT ALE MELE”, iar toti cei promovati in functii “sunt cei mai buni si trebuie lasati … sa lucreze”(chiar daca sunt “dottore” fara a fi “dottore”)!!! Dovada : daca dreapta are “dottore” care “joaca hora in Maramu”, stanga numeste “dottore” insarcinat cu “economia internationala”!!! Nu ne ramane decat sa fredonam : “Bună țară, rea croială/ Mama ei de randuiala / Aia hoti, astia hoti / Mama lor la toti. / Vin ai nostri, pleaca ai nostri/ Noi râmînem tot ca prostii/ Aia hoti, astia hoti/ Mama lor la toti!!!

 50. TEMA II : In acelasi timp, este datoria statului roman de a reanaliza toate aceste cauze si a stabili daca au avut loc abuzari in defavoarea celor care au detinut proprietatile trecute in … propriuetatea familiei Pascu! Dar, cine sa faca aceasta verificare??? Cumva cei care cu siguranta au stat la masa cu “tata Pascu” sau poate chiar l-au “vizitat” pe “tata pascu”???? Dovada ca nimic nu se va intampla, este deja asigurata de … pozitia sefului IPJ Constanta! Apoi, este mai mult decat umilitor pentru CETATEANUL ROMAN de RAND sa i se serveasca faptul ca “vinovati” sunt … “militienii de strada”!!! “Pestele de la cap se strica” spune o cutuma”! Faptul ca dupa “COLECTIV” au fost alte zeci de incendii la fel de grave sau poate chiar mai grave si … nimic nu s-a mai intamplat! Nimeni nu s-a mai imbracat cu o … “geaca rosie” si nu a mai iesit in strada pentru … “morti”!!! A fost indepartat … “dottore” dar, au proliferat alti … “dottore” ba pe la Interne, ba pe la Guvern, etc! Au fost indepartati “portocala” si “negulescu” dar sunt … “acoperiti” magistratul(fost sef DICOT!!!) de la CSM care umileste “militianul de strada” sau magistratul care umileste concurentii in timpul examenelor!!!! Este chemat “REBU” si sunt supusi spalarii cu “PERLAN” si albiti mai ceva ca la “NUFARUL” : “PORTOCALA”, “ONEA”, “MAN”, “DECA”, “NISTOR”, “SELARU”, “PISTOL”, “COMANESCU”, “ALEXANDRESCU”, „Judecatorul SAVARINA”, etc, etc, etc!

 51. Concluzii cât se poate de reale, dar amare, în postările lui V.Ț. , un exemplu de ce-ar trebui să facă cei care-și rezervă ceva timp pentru a discuta despre anumite subiecte de actualitate , propuse, sau induse în atenția noastră de alte subiecte .
  P.S. Am ajuns atât de sceptici încât nu mai credem în posibili oameni providențiali pe care îi scoate Istoria, zic unii, Dumnezeu, cred eu , periodic, în fața mulțimilor pentru a-I împlini voia Lui, care de fiecare dată este și a noastră !
  Nu cred că Ciolacu ar fi un asemenea personaj, dar mai știi ?
  După puzderia de caricaturi ajunse în fruntea României în ultimii ani, exceptându-l pe Ceaușescu care și-a pus indiscutabil amprenta pe un sfert de secol trăit de mulți dintre noi, cu toate relele , dar și toate realizările de excepție pe care nu le mai enumăr, deși fără a fi studiate în școlile românești, nu vor putea să fie repetate de cei care vin după noi, e greu să apară un român inteligent, curajos și iubitor de Neam și Țară care să răzbată prin jungla asta globalistă fără ajutorul mulțimilor dezlănțuite, chiar cu riscul de a sfârși lapidat chiar de ele, după ce le-a redat demnitatea, averea și dreptul la viață ! 😎
  E plin pământul ăsta de sfinți și de martiri, dar mult mai mare e numărul leprelor ce n-au fost stârpite încă din fașă, adică de la granițe ….

 52. RUSINE, Redactia Cotidianul pentru modul condamnabil in care blocati comentariile care nu se incadreaza LINIEI REDACTIONALE, asa cum s-a constatat din ultimele prestatii ale lui Nea Cornel!!! Nu va respectati propria „Precizare”, dovada fiind DEJECTIILE unor postaci de o infamie monstruoasa care, culmea, opereaza in grup securist organizat navalind, pentru ca ei NU POT BLOCA, asupra tuturor acelora care nu se incadreaza…LINIEI trasate de superiori!!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.