”Deadline-ul, în 2025”. Ce mai zice ”iresponsabilul” Rareș Bogdan?

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, luni, că estimează că România va intra anul viitor în programul Visa Waiver.

El a avut, luni, discuţii cu secretarul american al Apărării, Lloyd Austin şi cu secretarul de stat Antony Blinken.

„Din ce-am convenit astăzi, cred că anul viitor se va face anunţul. Va fi un efort susţinut atât de către partea americană, cât şi de cetăţenii români şi de diaspora din Statele Unite ale Americii, deadline-ul fiind anul 2025, renunţarea la vize. Chiar a fost o discuţie aplicată”, a declarat premierul.

Şeful Executivului se află în vizită de lucru în Statele Unite ale Americii până miercuri. Din delegaţia sa fac parte miniştrii Economiei, Radu Oprea, al Apărării, Angel Tîlvăr şi al Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu.

Rareș Bogdan l-a avertizat pe Marcel Ciolacu că trebuie să vină cu ”rezultate din SUA!”.  ”Trebuie să aducă un plus pentru țara mea!”, a spus europarlamentarul, în contextul conflictului pe care europarlamentarul îl întreține, supărat că premierul l-a criticat că dă pe surse informații guvernamentale sau decizii. 

Premierul l-a făcut făcut ulterior și ”mitocan” și ”iresponsabil”  acuzându-l că dinamitează coaliția cu știrile false.  

De amintit, Rareș Bogdan a intrat în atenția publică afișând ceasuri scumpe, episod taxat, de asemenea, de premier, drept ”nefericit”.

Rareș Bogdan a purtat un ceas de 30.000 de euro când i-a dat lui Ciucă să miroasă pătrunjel, în piața din Șimleu Silvaniei. Un Rolex de 30.000 de euro , într-o zi de vineri, în județul Sălaj.

”Domnu` președinte, ia uitați cum miroase, pătrunjel adevărat!”, a fost comentariul europarlamentarului, care s-a viralizat rapid și care a fost însoțit de observația că un român ar putea să strângă această sumă din salariul minim (2.079 lei/lună) în cel puțin șase ani, cu condiția să nu cheltuiască niciun ban din salariu.

”…n-am de gând vreodată să fiu simpatic lui Ciolacu”

Haideți să vedem ce face domnul Ciolacu în SUA și cum duce guvernarea României. Asta mă interesează la ce face Ciolacu, nu la ce zice de PNL, de Rareș Bogdan sau de alți lideri PNL. Asta e, dacă dorește sa guverneze cu noi, trebuie să ne accepte pe toți. Pe unii ne iubește mai mult, pe alții ne urăște. Eu, cu siguranță nu fac parte dintre cei pe care îi iubește și nici n-am de gând vreodată să fiu simpatic lui Ciolacu. Orice reprezentant al țării, că e președinte sau premier, odată ajuns în SUA trebuie să aducă un plus pentru țara mea. Având în vedere că s-a dus acolo însoțit și de 6 miniștri, inclusiv de la noi din PNL, mă aștept să revină cu rezultate notabile”, a spus europarlamenarul, în contextul în care Marcel Ciolacu este în vizită oficială la Washington D.C. şi la New York până miercuri, împreună cu o delegaţie guvernamentală. 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

9 Comentarii

 1. Auzi cine vorbește?…dar tu ce-ai făcut golanule pentru „..țara mea…?

 2. E de-a dreptul jenant, chiar penibil, sa-l tot aduceti pe rares bogdan sub ochii cititorilor. Acest individ PERFID care-i soptea in casca lui johanis ce sa spuna, atunci cand a participat la alegerile prezidentiale prima data, iar rares bogdan era lingau de serviciu la o televiziune.

 3. Doua minciuni gogonate: Schengen si intrarea in USA fara vize. Stati linistiti la locurile voastre. Lucrurile astea depasesc puterea slugilor fara nici o putere decat aceea de a linge si de a se tara in fata stapanilor.

 4. 1 trilion de dolari pe an plătește doar DOBANDA la datoria națională.

  Datoria guvernamentală de 8.000 de miliarde de dolari ajunge la scadență în acest an, datoria veche la dobânzi mai mici. Această va fi refinanțata la noile rate mai mari.

  Oamenii de-abia mai trăiesc cu un salariu de $70.000. Se deschis porțile pentru noi sclavi ca să plătească ei datoria de $8 trilioane.

 5. fantezia politica in actiune reflectata in media’vise,taica,vise,intrati in SUA fara viza prin Mexic

 6. Rareș Bogdan n-a făcut nimic în Parlamentul European. La fel ca toti ceilalți europarlamentari.
  Zero cultură generală, zero cunoștințe economice, juridice, strategice, să poată să vină cu soluții pentru adevăratele probleme economice ale românilor: concurența neloială creată de firmele mafiote, corupția sistemica, discriminarea românilor.
  Mai sunt unii care tot vântura niște teme bombastice irelevante (Terhes), insa ele nu reprezintă nici 10% din ce este important.
  Niște pramatii ordinare puse pe furt din banul public. Jegurile de la AUR văd ca fură din munca și soluțiile altora.
  Cică fură de la Sosoaca. Nu fură doar de la Sosoaca.

  Toți ăștia care ați primit din fonduri publice de n ori mai mult decât rezultatele pe care le-ați obținut și mai mult decât meritați, lăsând datorii la peste 50% din PIB:
  voi să plătiți datoria publică și ceilalți 600 de miliarde de euro furați de la români!! Voi: de la parlamentarul demagog până la consultantul corupt și incompetent contractat de decidenții blestemați corupti din SGG, mai, MJ, MT, SRI, consultant plătit cu milioane de euro pe an pentru malpraxis gen Dragoș public research SRL, corupta retarda blestemată mosoianu de la firma rovner &moore pusă pe acțiuni cu atac la securitatea națională și securitatea românilor cu generalii blestemați din SRI prin strategii făcute să distrugă poporul român.
  La pușcărie blestemaților și munca forțată în lagăre până plătiți ce ați furat de la români. Nu scăpați, băi, nu scăpați. În frunte cu coruptul iohanis &helvig și firmele penele mufate la miliarde de euro cu ministerele prin corupție trafic de influență și mite.

 7. Unii mint mai ușor decât respiră. Cu PNL la guvernare termina “pensiile speciale” în 30 de zile, acum ne scapă de vize până la anul.

 8. Rares Bogdan, un poliutruc de-a dreptul scarbos ! O lichea cheala !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.