Decedată pe plajă. Medicii legiști au comunicat rezultatul necropsiei

Laura Roșca, cunoscută drept DJ Lalla, care a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia, și-a pierdut viața prin înec, spun medicii legiști după finalizarea necropsiei.

Anchetatorii au spus că nu sunt suspiciuni privind o crimă, pentru că trupul ei nu prezenta urme vizibile de violență, conform G4media.

A fost deschis și un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, iar ancheta este încă în desfășurare. Sunt audiați și membrii familiei.

Rudele victimei au preluat trupul artistei de la spitalul din Constanța și îl vor duce în Turda, localitatea de unde este artista.

Polițiștii din Mamaia au fost sesizați, joi, cu privire la cadavrul unei femei găsit pe plajă. Ulterior s-a stabilit că este vorba despre Laura Roșca, 34 ani, din Turda (Cluj), cunoscută în lumea muzicii drept DJ Lalla.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. Absenta unor urme de violenta pe corp nu exclude omorul (prin otravire, de exemplu). Si fiindca veni vorba, care-au fost concluziile medicilor legisti, @Liliana Vornicu? fiindca nu scrii. Mai ales ca cercetarile penale sunt în curs: moartea tipei n-a fost etichetata drept „naturala” de medicul legist, de vreme ce s-a declansat o ancheta pentru ucidere din culpa, si nu pentru „aflarea cauzelor mortii”, de pilda.

 2. Titlu care nu are legatura cu continutul…asa „se vinde”
  Journalism de 2 bani

 3. Inec datorita excesului de facebuck, la cate prostii sunt acolo scrise, poti sa razi cand inghiti, asa i-a intrat ceva pe partea cealalta.
  Asta cu coasa profita de cea mai mica greseala! E adaptata si la noile tehnologii de spalare a creierului.
  Urmatoarea victima se va uita la-latrina3 , medicii nu o vor mai putea salva…

 4. „Laura Roșca … și-a pierdut viața prin înec …” … Mda … tot inec se cheama si cind cineva, mai ales cu posibilitati minime de aparare, ca urmare a unei alcoolizari ridicate sau a consumarii de droguri de exemplu (si culmea, aici nu se spune nimic !), este tinut(a) cu capul in apa in cada de baie sau chiar intr-un lighean ! Apoi abandonat(a) pe plaja, in plina noapte …

 5. Pacat de Dansa, ca era TANARA.

  Sigur a fost UCISA de Cockalarii care COLCAIE in Romania Post Lovilutzionara LIFTESQUE … 🙂

  Poporul ROMAN a fost Cel Mai UCIS Popor din Europa !

  Sa NUJ uitam NICIODATA !

 6. & Probabil că depresiile ar putea fi ”tratate” și cu ”înfometare”, care ar putea trezi o parte din instinctele de supraviețuire, chestiuni care probabil au contribuit și la inițierea de posturi religioase, în anumite perioade ale anului , probabil corespunzător ”ajustărilor” funcționarii metabolismului la specia umană, ?

 7. A murit inghetata pe batz. Excesul de carnat cu oua si de ” prafuri ” dauneaza grav sanatatii.

 8. Ar trebui anchetat noul iubit care, sigur shtie >. Politziei poate i-a darul shi nu se baga, ca doar ei muncesc din greu. Sa vedem de ce este on stare Procuratura?
  O zi buna.
  Con
  P.S. Daca parintzii ei sufera este normal, dar daca este vorba de droguri, este diferit, doar este la ordinea zilei…

 9. Specimena a murit drogata si beata kuk. Norocul ei a fost ca a gasit destui imbecili care au cascat gura la ea. Uite asa se nasc eroii neamului mioritic.
  Eu cunosc un caz cu un fost reglor de-al meu care a murit beat manga, inecat in 20 cm de apa dupa ce a cazut cu bicicleta intr-o baltoaca si acolo a ramas. Tare-i mai placea sa bea!…..[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.