Decizie clară privind Piaţa Rasdaq a bursei de la Bucureşti

Parlamentul a adoptat marţi un proiect de lege care prevede desfiinţarea pieţei Rasdaq, conform b1TV.

Emitenții listați pe acest segment să decidă mutarea pe o piaţă reglementată sau pe un sistem alternativ (ATS) ori, în caz contrar, să se delisteze, relatează AFP.

Pe piaţa Rasdaq sunt listate în prezent 928 de companii, cu o capitalizare de 7,55 miliarde de lei (1,71 miliarde de euro).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.