Zi nefastă pentru Cornel Dinicu, Vlad Pascu şi dealerul Maru

Patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, rămâne în arest la domiciliu în dosarul în care este acuzat de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru, a decis Judecătoria Ploieşti.

Judecătoria Ploieşti a admis, luni, propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova de prelungire cu 30 de zile a măsurii arestului la domiciliu dispusă faţă de Dinicu.

De asemenea, instanţa a respins ca neîntemeiată cererea inculpatului de luare a unei măsuri preventive mai uşoare, respectiv măsura preventivă a controlului judiciar.

Cornel Dinicu a contestat deja decizia Judecătoriei Ploieşti.

Acesta, dar şi alte două persoane implicate în administrarea complexului turistic – Vitomir Adrian Ristin şi Adelina Elena Ilie, sunt acuzaţi de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru, după ce opt persoane, respectiv cinci adulţi şi trei copii, au murit carbonizate în urma incendiului care a izbucnit la Ferma Dacilor a doua zi de Crăciun.

Tribunalul Constanţa a respins, marţi, contestaţia lui Vlad Pascu, iar autorul accidentului de la 2 Mai rămâne în arest preventiv. Decizia magistraţilor este definitivă.

Tribunalul Constanţa a judecat, marţi, contestaţia lui Vlad Pascu la decizia Judecătoriei Mangalia prin care i-a fost prelungit mandatul de arestare preventivă cu încă 30 de zile.

Curtea de Apel Bucureşti a decis tot marţi ca Tudor Duma, zis „Maru”, dealerul care îi furniza droguri lui Vlad Pascu, să rămână în arest preventiv.

În urmă cu câteva zile, un judecător de la Tribunalul Bucureşti a dispus eliberarea lui Tudor Duma şi plasarea lui sub control judiciar, decizie anulată marţi de Curtea de Apel Bucureşti.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

4 Comentarii

  1. stai sa reinceapa incendiile de vegetatie pe ruta Spania,Franta,Germania,Italia.Grecia,Romania ..
    la noi ,mai ales la Olguta,inundatiile ..
    prin iulie-august sa revina miile de cutremure ptr alte tone de ghiata topite si prin rotatie si rebalansare sa acumuleze in zone seismice si cutremure catrastrofale si asa uitati dinnou incompetenta milenara e la noi!

  2. Aiurea! Totul merge după plan: alunecarea în arest la domiciliu a lu’ bombardieru Dinicu va fi urmată, ușurel, de liberarea pe control judiciar, să poată omul să meargă la plajă la vară. Pramatia de Pascu va mai sta la umbră până i se aprobă o expertiza criminalistică care va stabili că morții i-au sărit în față și el nu a putut sa-i evite. Iar furnizorul de droguri va turna concurența și va lua cu suspendare. În curând apar alte știri care să vă inflameze, să nu știți cum curge viața voastră către sărăcie, haos, incompetență și război.

  3. Dacă TOTUL nu ar fi poveste, înscenare, deja era încheiat. Dura două-trei zile văzut de unde-a început focul, dacă a fost pus sau s-antîmplat. Cîte luni au trecut deja?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.