Demersuri necesare.Halep își caută dreptatea în instanță!

Suspendată pentru 4 ani în cazul de dopaj, Simona Halep face acum demersurile pentru a acționa în judecată compania de suplimente.

Decizia de suspendare poate fi atacată, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, TAS. Simona Halep a anunțat deja că va face acest lucru, însă șansele ca situația ei să se schimbe sunt destul de rezervate.

„Am dat în judecată compania canadiană cu mai bine de o lună și jumătate în urmă. Procesul nu poate să fie decât unul de despăgubire, el nu va avea decât o influență civilă, nu poate să aibă niciun un fel de influență în dosarul sportiv”, a precizat Bogdan Stoica, avocatul  Simonei Halep.

Apărarea Simonei menține argumente invocate deja, avocatul precizând că este vorba de o contaminare cu un supliment alimentar și că trebuie avut în vedere un dopaj în sensul clasic.

Analizele efectuate de experții ITIA relevă însă faptul că valorile mari de Roxadusat nu au fost generate doar de suplimentul respectiv. Discrepanța mare este motivul pentru care se acționează în instanță compania care produce suplimentul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

8 Comentarii

 1. Cam tirziu.Cind a avut ocazia sa-i denunte a tacut,a facut-o pe nîznaiul.Tacerea aia complice in fata tribunalului a costat-o 4 ani de suspendare dar si o nebuloasa amoroasa in acel club de care vad ca inca e foarte atasata.Acel club al acestui muieratic de Patrick Mouratoglou care i-a recomandat expres acele produse.Observam ca si acum il protejeaza pe Mouratoglou si il va proteja pina la moarte.Sarmanul Toni Iruc….dar nu-i nimic.L-a razbunat coana Serena Williams.

 2. ” Decizia de suspendare poate fi atacată, la Tribunalul de ARBITRAJ Sportiv,”

  -arbitrariul NU ESTE JUDECATA,
  intrebati la dl. apucat Piperea.

 3. Cine dracu’ i-a dat ideea s-atace compania de suplimente? spuneam ca n-are un avocat competent, si nu ma-nsel. Atacul în instanta al companiei nu duce la nimic: e, dimpotriva, recunoasterea din partea lui Halep ca s-ar fi dopat. Numai daca respectiva companie (lucru deloc de exclus), sa faca dovada unei acuzatii calomnioase din partea lui Halep. Si-asta-nseamna ca tipa pierde si cu compania, si ramâne si suspendata, fiindca s-ar fi dopat cu alte produse, de-a caror provenienta nu stie decât ea. Bani aruncati pe fereastra (pardon, pusi în buzunarului avocatului, autor al unei escrocherii, al unui abuz de-ncredere asupra propriului client). Mo roc. N-are decât. Nu-i vorba nici de reputatia, nici de banii mei.

 4. Vorba auristului german: „Romania este o tara mica” ! Sa dovedim ca: „buturuga mica rastoarna carul mare” sau ca „intr-o tara mare, jucatorii stau la inchisoare” !

 5. Buna sportiva, muncitoare si sacrificii, dar din pacate, nu o da inteligentza afara din casa. Sa te bagi in patul unui muieratic, grec sau francez, botezat cu briciu, sa-ti abandonezi familia, sa o abandonezi pe Virginia Ruzici si pe antrenorul care a propulsat-o spre succes pentru un papagal, denota ca ai lipsuri grave la mansarda si gandesti cu ovarele. Un sfarsit de cariera trist dar meritat pentru aroganta, obraznicie si lipsa de bun simt. Adio!

 6. @ „parere…”, 19 sept. 2023 la 17:47
  „Curaj, incredere si nu rata ocazia, e reusita vietii tale, Simona!”?
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
  „Coraj, găină, că te tai!”… :))) Mey PeReRe, dobi’, la T.A.S. îi vor da lu’ maki’ mincinoasa 8 ani zuspandare, nu 4 ca la Trebonalu’ dă la Londonistan! …că, neregularitățili, asta spun: S-A DOPAT INTENȚIONAT, CU MAI MULTE, NU NUMA’ CU BRÎNZĂ MAKIDONEASKĂ DĂ OAE!
  Halleplujah, brothers……[RumBurak Özçivik]

 7. @Cheesesimo 19 SEPT. 2023 LA 20:26 (Rumburak): daca esti atent la Tiriac, Halep scapa de condamnare. Tipul spune (si trebuie sa stie despre ce vorbeste) ca esantioanele au fost analizate vineri, prima data (când Simona a iesit negativa) si, a doua oara, luni (când a iesit pozitiva). Au fost, cu alte cuvinte, contaminate-ntre timp. Important fiind de aflat de catre cine. De ce, stim, de cine, înca nu.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.