Demisia lui Macron, din ce în ce mai cerută

În cadrul unei „serate de ascultare” organizate aseară la Paris de rapperul american Kanye West, publicul a cerut demisia Președintelui Republicii.

Un slogan scandat sau auzit chiar și în timpul concertelor. După o zi haotică la Salonul Agricol de sâmbătă , Emmanuel Macron a fost vizat de unii dintre spectatorii de la Accor Arena din Bercy duminică, 25 februarie, care au asistat la evenimentul parizian Kanye West, numit acum Ye.

Rapperul, obișnuit cu polemici și controverse , a organizat o petrecere de ascultare „Listening Experience” pentru noul său album, Vultures 1. Cu această ocazie, publicul de la Accor Arena de Bercy a scandat „Macron demisia” după cum arată nmeroasele postări pe diferite canale de socializare.

 

Mai multe precedente

Nu este prima dată când Președintele Republicii este huiduit în timpul unui eveniment muzical organizat la Paris. În iunie 2023, publicul de la Global Citizen, un concert care i-a reunit pe Lenny Kravitz, Billie Eilish și chiar HER, a scandat „Macron demisia”.

În aprilie același an, cântăreața norvegiană Girl in Red a cerut publicului de la Olympia să o învețe câteva cuvinte de franceză. Imediat, mulțimea a strigat: „Macron demisionează”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5

13 Comentarii

 1. Francezii mai merită un General de Gaulle.. Ăsta e un jambon de broasca ptajit..

 2. Păi gîndește-te la o europa in care franța e cu Le Pen,.. Germania divizată iar cu fosta RDG acu AFD…iar la american pe trump, pe rus la dunăre,. Cum crezi că supraviețuiești,.. fără imprumuturi ??

 3. Rămâne până la finalul mandatului, nu părăsește funcția, acest scorpie.

 4. Povești. Este deajuns sa vezi cam ce faună mișună pe la concertele astea.

 5. Ăsta-i ca Mutul nostru!…toți îl înjură dar lui i se fâlfie…
  Cică face conferințe pentru un nazist!…
  Aux armes!…

 6. Tefeliști rezistenți, asta e fauna, doar nu l-or iubi pensionarii…

 7. @ merele urs.
  Daca fiecare s-ar pune sa fie mai eficace la el atunci va fi mai multa justitie si toti am trai mai bine.

 8. Anu se uita ca majoritatea votanta i-a aprobat al doilea mandat;Franta nu ajunge sub sosoaca Le Pen, arabii si africanii cetateni francezi,cca 10 milioane, o fac bucati pe extremista

 9. Mijto, frantzujii „ie” perseverenti. Acu’ doi ani parca scandau „macaron et bidon, la demission”

 10. Macron este cel mai potrivit președinte pentru Franța. În această discuție postacii români ar trebui să nu își exprime inepțiile. Franța și Germania sunt pilonii de bază ai Europei Unite, cei doi actori fiind ,,implicați “ in cele două conflagrații mondiale. Este ,,palaria” prea mare pentru romani sa- și plaseze diatribele asupra unui președinte al unei tari deosebite și recunoscute ca mare putere . Nu o sa avem niciodată civilizația , instituțiile solide ale Franței și super elitele construite cu grijă de către un popor deosebit. Așa ca ciocul mic. A, ca țăranul francez purta în evul mediu cămăși de bumbac iar cel britanic de lână este altă discuție. Dar ne depășește. Să rămânem la primitivismul în care ne lasă să ne bălăcim SUA si UE.Sa ne trăiască primul ,,gogoșar “ al țării , Ciolan absolvent a mai multor ,,facultati” la ,,privat” dar la fără frecvență. Cei 34 de ani ,,seci” petrecuți în capitalism și dispariția brumei de intelectuali care au apucat să ,,ciupească “ cate ceva de la elită de aur interbelică ne plaseaza într- o situație complicată in care tara noastră trăiește numai din imprumuturi externe enorme care se transmit copiilor noștri. Și nu se întrezărește nimic, nimic cu o ,,coaliție “ care este lăsată să distrugă țara.

 11. Acest individ Macron a dat dovada ca este bolnav inca in perioada scolii, atunci cind a inceput relatia amoroasa cu profesoara lui.Un om sanatos la cap ,nu putea face asa ceva .La fel sa comportatat si in politica unde se vede destul de bine cam cum a ajuns Franta si poporul francez ,comparativ cu periadele din urma .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.